Over Tamarah en Blik In Huis

Hoi! Welkom op mijn blog! Mijn naam is Tamarah en ik ben 35. Ik woon met veel plezier samen met mijn man, twee zoontjes en kater in een leuk huisje in het mooie Gelderland. Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd en heb bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan, maar ben nu werkzaam als consulent bij een gemeente wat ik erg leuk vind om te doen!

Ik vind het belangrijk om positief in het leven te staan, te genieten van kleine dingen in het leven, iedereen met respect te behandelen, goed te zijn voor het milieu en de natuur en goed voor jezelf zorgen, zowel voor je lichaam als geest (sporten, gezond eten, zelfrespect). Dit zijn ook onderwerpen die je terug kunt vinden op mijn blog.

BlikInHuis.nl

Op 17 september 2012 ben ik begonnen met mijn blog PackedHeart.Wordpress.com en sindsdien probeer ik regelmatig een artikel te plaatsen over wat mij zowel bezighoudt en wat ik leuk, interessant en ontroerend vind en daarom graag met jou wil delen. Deze naam heb ik later gewijzigd in TypischTam. En op 1 januari 2013 heb ik mijn eigen domein TypischTam.nl gelanceerd omdat ik mijn blog graag persoonlijker wilde maken en ik mijn eigen creativiteit wilde gebruiken. Op 11 november 2021 heb ik mijn domein veranderd in Blik In Huis omdat ik onder deze naam ook een Instagram-account heb waar ik mijn liefde voor interieur deel en ik deze passie ook meer wil laten terug komen in mijn blog.

Foto’s / Afbeeldingen

Ik maak foto’s met mijn smartphone (iPhone7) en mijn Canon EOS 70D camera!

Contact

Voor tips, vragen, feedback, adviezen en/of andere opmerkingen, kun je hier een berichtje naar me sturen.

Ik kan hier nog zoveel meer neer zetten maar je leert me het beste kennen als je mijn blog leest of volg me via Bloglovin! En laat gerust een reactie achter! Die lees ik met plezier!!