Agenda 2012

Ik vind een papieren agenda nog steeds het fijnst omdat je dan in één oogopslag de afspraken voor de week ziet staan. Ik schrijf alle afspraken op en vind het heerlijk om op die manier overzicht voor mezelf te creëren. Omdat je een jaar doet met een agenda mag deze ook wel wat kosten vind ik. Ik laat je in dit artikel zien welke agenda ik in 2012 gebruikt heb.

De agenda die ik dit jaar had heb ik gekocht bij Manna in Deventer. Het thema van deze agenda is: Leven met aandacht! Een goede agenda voor mij omdat ik altijd druk, druk, druk ben en het moeilijk vind om te ontspannen en mijn rustmomenten te vinden. Any way deze agenda laat je leven met aandacht, genieten van de kleine dingen en staat boordevol wijze spreuken, gezegdes, tips en adviezen om met aandacht te leven! Erg leuk, inspiratievol en heel leerzaam! Op de linkerpagina wordt vaak aandacht besteed voor onderwerpen voor je: hart, hoofd en handen.

Deze agenda heeft een vrolijke binnenkant met veel roze en vrolijke kleuren, bloemen en zoetigheid. Ik vind hem nog steeds niet saai en misschien koop ik voor 2013 weer de vrolijkagenda.

Waar ik op let bij de aanschaf van een agenda is dat ie niet te groot en en niet te klein is. Er moet een ringband in zitten zodat de pagina’s makkelijk om te draaien zijn. Een bladwijzer erin is ook handig zodat je snel bij de juiste week bent en een elastiek zodat mijn losse briefjes er in blijven zitten.

Deze agenda vond ik super leuk maar had bijna een andere agenda gekocht omdat deze geen elastiek en bladwijzer had, maar heb die zelf erin gemaakt. Ik heb met een boormachine 2 gaten in de agenda geboord en van een vorige agenda het elastiek gebruikt. De bladwijzer heb ik uit een oude HEMA agenda gehaald en die paste precies! Ik bewaar mijn oude agenda’s meestal wel omdat ik het leuk vind die weer eens door te bladeren en te zien wat met toen dagelijks bezighield :D

En wat de agenda helemaal bijzonder maakt is dat er aandacht aan God geschonken word. En aangezien je een jaar met een agenda doet en ik regelmatig in mijn agenda kijk, sta ik vaak stil bij God en de manier van leven als een Christen.

Nu zijn er weer volop agenda’s voor 2013 te vinden. Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt maar wacht er niet te lang mee.

Welke agenda heb je nu en waarom?