Agenda 2013

In mijn vorige artikel had ik al aangegeven dat ik binnenkort een nieuwe agenda voor 2013 ging kopen. En dat is gelukt! Het is dan nog maar half oktober maar ik ben er altijd vroeg bij met het kopen van een nieuwe agenda. Sommige afspraken worden al voor het nieuwe jaar gemaakt en ik wil graag een leuke en vrolijke agenda waar ik weer een jaar tegen aan moet kijken :). Dus wil ik niet wachten tot het laatste moment met kopen anders zijn de leukste misschien al wel weg!Ik heb gekozen voor: Vrolijk Agenda 2013 – Vier het leven! (kleine editie) € 9,90.

Het leven vieren… dat is het leven nemen met z’n vreugde en verdriet. Stilstaan bij de momenten die mooi en goed zijn. En ook eerlijk durven toegeven dat het leven ook z’n verdrietige en moeizame momenten kent. Deze agenda is een mix van geloven en genieten.
Eigentijds ontworpen in de sfeer van ons ‘Vrolijk’ label. Formaat: 115 mm breed bij 150 mm hoog. En dit jaar heeft deze agenda een superhandig liniaaltje erbij!

En dan tenslotte staan er ook weer spreuken, gedichten en overdenkingen in. Lekker inspirerend en soms zelfs een eye-opener.

Wie goed voor zichzelf zorgt, kan het beste van zichzelf geven!

Ik vind het fijn dat de agenda ook de christelijke identiteit uitstraalt want tussen alle afspraken door is het goed om weer even stil te staan bij Hem.Verder vind ik het een super vrolijke en kleurrijke agenda. Je raakt er niet op uit gekeken. Het heeft een ringband wat ik erg prettig vind want hier bevestig ik mijn pen meestal aan en het heeft als voordeel dat je gemakkelijk de pagina’s kan omslaan. De schrijfruimte is prima en het is van “gewoon” papier zodat het makkelijk schrijfbaar is (ik heb vroeger wel eens een agenda gekocht met glad papier en dat vlekte en schreef niet prettig, ik had toen weer een andere agenda moeten kopen). En zoals ik al eerder zei: er zit dit jaar eindelijk een liniaaltje bij! Nu alleen nog het elastiek en dan is de agenda helemaal perfect. Maar voor nu pak ik binnenkort de boormachine om zelf het elastiek te bevestigen. :)

2 reacties

    1. Wat leuk dat jij een mama agenda hebt gekocht.. Staan d'r allemaal leuke tips en trucs in?
      Hij ziet er in elk geval ook lekker vrolijk uit :D