New in: Agenda 2014

Zoals ieder jaar ben ik er weer lekker vroeg bij met het kopen van een agenda! Ik ben echt dol op de agenda’s van Studio Vrolijk! Ik heb ook de agenda van 2012 (klik) en 2013 (klik) hiervan gekocht! Ik vind het een mooi, hip en vrolijk ;-) design en hij is erg overzichtelijk. Het is een beetje een FLOW achtig design maar met een Christelijk tintje en dat is nou net waarom ik het zo’n leuke en bijzondere agenda vind!

De agenda’s van Studio Vrolijk hebben ieder jaar een thema. In 2012 was dat: Leven Met Aandacht, in 2013 Vier Het Leven en nu in 2014: Geniet van je tijd!

De agenda is verkrijgbaar in 2 maten: klein en groot. De kleine agenda (11 x 15 cm) heeft een hardcover met ringband en een handig liniaaltje en kost € 9,90. En de grote agenda (14 x 20 cm) heeft een paperback met ringband en een handig elastiek en kost € 12,90.

Ik koop altijd de kleine agenda alleen deze heeft geen elastiek terwijl de grote agenda dat dus wel heeft en daarom heb ik voor het 3e achtereenvolgende jaar de boormachine gepakt en er zelf twee gaten ingemaakt en een elastiek gebruikt van een Hema agenda van 4 jaar geleden (ik bewaar mijn oude agenda’s altijd!).

Wat zegt Studio Vrolijk over de agenda?

De VrolijkAgenda 2014 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto’s en illustraties én veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten – trendy vormgegeven door Studio Vrolijk.  Deze agenda is voor veel vrouwen een onmisbaar product geworden. Hij biedt net dat beetje extra dat voor christenvrouwen belangrijk is. Dagen glippen tussen je vingers door. Hoe zorg je ervoor dat je zo leeft dat je van je dagen geniet? Deze agenda helpt je om zorgvuldig met je tijd om te gaan. Alles wat je in deze agenda noteert, vormt met de prachtige lay-out een mooi tijdsdocument waar je ook na dit jaar met liefde doorheen bladert.

Wat ik ook een voordeel vind is dat de bladeren gewoon van papier zijn gemaakt wat gemakkelijk schrijft en niet vlekt.

De agenda heeft elke week aan de linkerkant een quote, illustratie, tekening, recept, opdrachten of een bijbeltekst en aan de rechterkant de week! In de agenda staat rechts bovenin welke maand het is en ook het weeknummer is erbij vermeld wat ik altijd erg handig vind!

Verder bevat de agenda:

Voorin:

 • mijn pagina waar je, je persoonlijke gegevens kan invullen;
 • een pagina waar je, je motto of spreuk voor het jaar kan invullen;
 • kalender 2014 / 2015
 • schoolvakanties en feestdagen
 • veel ruimte voor notities

Achterin:

 • afspraken voor 2015
 • uitgeleende en geleende boeken
 • veel ruimte voor notities

Al met al ben ik heel blij met deze agenda!

Welke agenda heb jij gekocht voor het nieuwe (school)jaar?

12 reacties

 1. Ik heb de mama agenda van Pauline Oud besteld. Hier kan ik zowel mijn eigen als de afspraken voor Ryan in kwijt en daarnaast kan ik de mooiste herinneringen erin bewaren!

 2. Wat een leuke, vrolijke agenda! Ik heb dit jaar de agenda van Flair Nederland gekocht, vorig jaar had ik die van Flair België. Ik hou van papieren agenda's, ik werk niet met de agenda in mijn telefoon..

 3. Ik vind het wel tof dat het een christelijke agenda is, dat zie je toch niet zo vaak! En hij is verder ook gewoon leuk!

  1. Ja leuk is hij he :D. En je kan ook nu een agenda voor 2014 kopen en dan begin je gewoon in je nieuwe agenda voor 2014 ;-). Toen ik naar school ging kocht ik ook meestal een jaaragenda ipv een schoolagenda ;-).

 4. Wat een gave agenda! Toch volgend jaar maar 's nadenken over zo eentje! Ik koop nu nog steeds een schoolagenda (omdat ik nog studeer aan de universiteit, momenteel bezig met mijn master!), en ik hou niet zo van grote agenda's, dus ik koop meestal een zo simpel mogelijke agenda die ik zelf opfleur met foto's, tekstjes, berichtjes van vrienden e.d.! Ook erg leuk om te doen (: Dit jaar is het een simpele agenda van de V&D geworden ^^

  1. Ik ben ook van de kleine agenda's! Niet te miniscuul maar ook niet te groot want het moet in een handtasje kunnen passen ;-). Ik heb voorheen ook agenda's gekocht bij de HEMA die ik dan met foto's opfleurde! Succes met je studie!

 5. Ik heb hier in de winkel nog geen enkel agenda zien liggen voor 2014! =) Ik zal de mijne pas eind november kopen of begin december denk ik. =)