New in: Agenda 2020

Ondanks dat ik het super handig vind dat mijn man en ik onze agenda’s delen met onze iPhones vind ik het nog steeds erg fijn om een fysieke agenda te hebben. Ik kan dan heel gemakkelijk in één oogopslag zien wat er die week op de planning staat! Ik schrijf in de fysieke agenda alleen mijn eigen afspraken op of dingen die ik moet doen. Zo houd ik voor mezelf wat meer overzicht. Op mijn iPhone heb ik dan altijd de gedeelde agenda open staan.

Elk jaar rond september/oktober koop ik alvast een agenda voor het nieuwe jaar. Zo kan ik de afspraken voor het nieuwe jaar al gelijk in de agenda zetten. Ik had voor 2019 een agenda van de HEMA en die is me erg goed bevallen vanwege de vele schrijfruimte en omdat hij er overzichtelijk en clean van binnen uitziet! Maar omdat je een heel jaar met een agenda doet vind ik het ook wel leuk als hij net een beetje wat extra heeft.

In de voorgaande jaren kocht ik weleens de Vrolijk Agenda van Studio Vrolijk (2012, 2013, 2014). En voor 2015, 2016 en 2017 heb ik de Natural Agenda gekocht wat ik ook een super fijne agenda vind omdat deze de week over twee pagina’s heeft verdeeld en dit nog meer schrijfruimte biedt.

De Natural Agenda kon ik dit jaar niet vinden en toen ik de De Vrolijk Agenda weer zag liggen vond ik deze het mooiste! Inmiddels gaat Studio Vrolijk verder onder de naam Essencio, maar ze brengen al 10 jaar De Vrolijk Agenda uit! De Vrolijk Agenda vind ik meer volwassen geworden, hij is groen en fris, straalt rust uit maar is alles behalve saai! Hij is mooi versierd met goudfolie waar ik echt gek op ben! (Ik heb ook heel lang getwijfeld of ik goudfolie zou gebruiken voor het geboortekaartje voor onze tweede zoon maar uiteindelijk heb ik dat niet gedaan, maar vind het wel super mooi!).

In de Vrolijk Agenda is er genoeg schrijfruimte per dag ondanks dat de week op één pagina wordt weergegeven en deze agenda een A6 formaat is. Op de andere pagina staan o.a. quotes over de natuur, persoonlijke ontwikkeling en zingeving, en laten je soms net even anders kijken. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Juist door deze extra’s vind ik de agenda zó leuk! En wat ik een heel groot pluspunt vind is dat de agenda een elastiek heeft. Zo blijft hij netjes in de tas!

De Vrolijk Agenda is ook verkrijgbaar als (school)seizoensagenda 2019-2020 (augustus 2019-augustus 2020), in groot formaat (A5) en als Familieplanner 2020. De agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en fotografie aan de binnenzijde.

Specificaties:

  • Formaat 110 x 150 mm
  • Hardcover met goudfolie
  • Zwarte ringband
  • Dichtbindelastiek
  • Leeslint
  • Geheel full color
  • Opbergvak in de achterflap
  • Start op maandag
  • 136 pagina’s
  • ISBN 978 94 91808 524

De A-6 agenda kost € 13,95 en is o.a. verkrijgbaar via Essencio.nl maar ik heb hem zelf in een christelijke boekhandel gekocht.

Koop jij ook nog een agenda of doe je dit volledig digitaal?