New in: Natural agenda 2017

Ja ja, ik heb hem alweer aangeschaft hoor! De agenda voor 2017! Ik weet dat ik altijd rijkelijk vroeg ben met het aanschaffen van een nieuwe agenda maar ik kan het gewoon niet laten om langer te wachten. Als de nieuwe schoolspullen in de winkels liggen dan weet ik dat het vaak niet lang meer duurt voordat de agenda’s 2017 in de schappen te vinden zijn en dan vind ik het heerlijk om er tussen te neuzen. Ik heb voorgaande jaren een top 4 of top 5 gemaakt van leuke agenda’s voor het nieuwe jaar, maar eigenlijk beviel mijn huidige agenda zo goed dat ik hem ook maar voor 2017 heb gekocht. Al was er wel enige twijfel omdat ik het ook erg leuk vind om een basic agenda zelf leuk te versieren. Ook de fotoagenda van de Hema staat hoog in mijn favorieten lijstje maar uiteindelijk heb ik toch voor het gemak gekozen en koos ik voor de Natural Agenda 2017.

De Natural Agenda 2017 is modern, strak vormgegeven, rustig én praktisch. De agenda heeft een weekindeling die over twee pagina’s is verdeeld. Zelf vind ik dit heel erg prettig omdat je zo wat meer schrijfruimte hebt zeker omdat ik houd van een wat kleinere agenda. Daarnaast is er op elke week wat extra ruimte voor to-do lijstje! De weekindeling begint op zondag en dat moet je prettig vinden. Inmiddels ben ik er wel aan gewend maar kan me voorstellen dat als je het niet gewent bent het wat lastig vindt.

De agenda is uitgevoerd in een compact formaat van 10 x 15 cm wat er voor zorgt dat het makkelijk in je tas past. Verder heeft het een harde kaft, een fijne ringband en een liniaaltje wat zorgt dat je makkelijk bij de juiste week komt. Voorin de agenda zit ook nog een plastic hoesje waar ik mijn afsprakenkaartjes, leuke quotes, postzegels of kaartjes in opberg.

Het is een agenda waar elke week in een ballonnetje een leestip wordt gegeven voor een bepaalde Bijbeltekst. Dat maakt dat deze agenda vooral voor de christelijke lezers gewaardeerd zal worden. Ik denk dat de agenda meer toegankelijk was geweest als er mooie quotes of uitspraken uit de Bijbel in genoemd zouden worden want die zijn er zat zonder dat het dan wat beladen over kan komen.

De quote of het motto van 2017 luidt:

The best is yet to come!

Nou dat beloofd wat voor het nieuwe jaar, ik ben benieuwd! Ohw trouwens, er zit op de linkerpagina al een fijne vlek! Tja, dat krijg je als je de agenda los in je tas hebt zitten en deze geen elastiek heeft wat ik jammer genoeg elk jaar weer moet concluderen bij de wat kleinere agenda’s. Wat ik verder wel weer heel handig vind is dat alle feest- en gedenkdagen in de agenda staan en dat de agenda al begint op 18 december 2016! Vaak worden er dan al wel afspraken gemaakt voor in het nieuwe jaar en dan hoef je dus niet steeds met twee agenda’s op zak te lopen.

De agenda kost € 11,95 en is bij veel boekenhandels en natuurlijk ook online te koop.

Gebruik jij nog een papieren agenda?

5 reacties