Nog 50 dagen…

Inmiddels is Heel Holland Bakt en Hollands Next Topmodel weer afgelopen. Jammer, want wat hebben we ervan genoten en wat leuk en terecht dat Sarena (HHB) en Loiza (HNTM) hebben gewonnen! Wekenlang waren de zondag -en maandagavonden heilig en zat ik als trouwe kijker achter de buis, maar nu is het dus jammer genoeg afgelopen. Gelukkig is Linda de Mol degene die de avonden leuk opvult met Ik hou van Holland op de zaterdagavond om 20:55 uur op RTL 4 en Miljoenenjacht op de zondagavond om 20:00 uur op RTL 4. MAAARRRRR…. nog leuker over 50 dagen begint Wie is de Mol? weer!! Dit is alweer het 16e seizoen en is dit keer opgenomen in de Dominicaanse Republiek.

In het programma proberen de deelnemers zo veel mogelijk geld te verdienen met allerlei opdrachten. Een van hen is de mol en probeert de opdrachten te laten mislukken.

De kandidaten voeren deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol – een saboteur – in hun midden is dat voortdurend een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen onder de kandidaten is er niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie de mol is houdt ook de kijker in zijn greep, want een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen geld wordt verdiend voor de pot. Bron

Gisteren is op de Dam in Amsterdam bekendgemaakt wie de deelnemers zijn. Dit seizoen zijn het 5 mannen en 5 vrouwen. De kandidaten zijn:

 1. Shownieuws presentatrice Airen Mylene,
 2. 3FM dj Annemieke Schollaardt,
 3. Harpers Bazaar hoofdredactrice Cécile Narinx,
 4. politiewoordvoerder Ellie Lust,
 5. KRO-NCRV presentator Klaas van Kruistum,
 6. GTST actrice Marjolein Keuning,
 7. harpist Remy van Kesteren,
 8. acteur Rop Verheijen,
 9. hockeyer Taeke Takema,
 10. BNN presentator Tim Hofman.

Het leek even alsof ook actrice Toprak Yalçiner ook een deelnemer was, maar even later maakte Mol-presentator Art Rooijakkers bekend dat ze er niet bij hoorde.

Anyway nog 50 nachtjes slapen en dan is het zover! Ik kan niet wachten. Gelukkig hebben we in tussentijd nog een Heel Holland Bakt Kerstspeciaal tegoed! In drie aflevering strijden deelnemers die de tweede, derde en vierde plaats behaalden in de afgelopen drie seizoenen tegen elkaar om de titel ‘Beste Kerstbakker van Nederland’.

 • Heel Holland Bakt Kerstspecial | Woensdag 16 december, 23 december en 30 december 2015, 20.30 uur, NPO 1
 • Wie is de Mol? | Zaterdag 2 januari 2016, 20:30 uur NPO 1 (hopelijk krijgen we weer 10 afleveringen want dan zitten we tot en met 12 maart 2016 elke zaterdagavond gekluisterd aan de buis :) .

Ga jij kijken WIDM en/of naar HHB Kerstspecial?

4 reacties

 1. Ik heb nog nooit wie is de mol gekeken ha. Omdat ik het overrated vind :P Ik vind dat er véél te veel aandacht aan besteed wordt door… iedereen eigenlijk haha. Terwijl ik wel Flikken kijk en The Voice en dit seizoen ook Robinson haha :)
  Linda heeft onlangs geplaatst…Herfstfoto’s.

 2. Hahah wauw, Tim Hofman, serieus? Ik volg hem op Twitter en had ‘m er echt niet bij bedacht, haha. Eigenlijk kijk ik het nooit omdat er teveel concentratie voor nodig is en ik niet zoveel tijd maak voor tv, maar als je dat wel doet is het volgens mij wel een heel fijn programma.
  Hester heeft onlangs geplaatst…When all’s going great

 3. Ik heb dit nou nog nooit gekeken, is dat heel erg? Wel fijn dat je me attendeert op de HHB kerstspecial, dat heb ik dus ook ergens gemist dat dat komt. Wel heb ik nog vorig seizoen van Expeditie Robinson op onze tv staan, dat lijkt me dan wel weer leuk..
  Cindy heeft onlangs geplaatst…10 dagen vakantie!