Hello Februari 2015

Februari is nu een weekje oud, maar desondanks wil ik toch nog even mijn to-do-lijstje laten zien. Ik vind het fijn om aan het begin van een nieuwe maand even vooruit te kijken om te zien wat er op de planning staat. Ik ben dol op lijstjes maken dus hieronder een opsomming van de dingen die ik in februari wil gaan doen.

Valentijnsdag | Een dag waar we samen niet zoveel waarde aan hechten. Maar nu het op een zaterdag valt en wij die dag precies 7 maanden getrouwd zijn, vind ik het stiekem ook wel jammer om dit onopgemerkt voorbij te laten gaan. Het lijkt me leuk om samen wat te ondernemen bijvoorbeeld even uitwaaien op het strand of gewoon een fijne lange boswandeling we zullen zien :) .

Kraamvisite + verjaardag vriendin | Binnenkort ga ik samen met 3 vriendinnen bij een vriendin van ons op visite. Ze is begin dit jaar bevallen van een dochter en ik kan niet wachten om het meisje te bewonderen. We vieren dan tevens haar verjaardag en heb al wat leuks in de stad gekocht! Ik vind het altijd gezellig om met de meiden weer bij elkaar te zijn!

Verjaardag zusje | Nog een verjaardag deze maand! Mijn zusje is namelijk jarig en ook voor haar heb ik een leuk cadeautje gekocht. Ik vind het altijd leuk om weer gezellig bij te kletsen met mijn ouders en zussen.

De 40-dagen-tot-Pasen-challenge | Pasen, het duurt nog 8 weken voordat het zover is en het klinkt nog erg ver weg (en dat is het natuurlijk ook wel ;-) ) maar de veertigdagentijd die er aan vooraf gaat start op Aswoensdag 18 februari en duurt tot Stille Zaterdag 4 april. Vorig jaar heb ik ook een 40-days to Easter challenge gedaan! Voor meer informatie klik hier! In het laatste Eva Magazine zat weer een leuk kalendertje toegevoegd die ik ga gebruiken in de veertigdagentijd, binnenkort kan je hier meer over lezen op mijn blog.

4x Dates met vriendinnen | In januari heb ik voornamelijk veel familie gezien en in februari hebben we heel wat afspraken gepland met vrienden van ons. We moeten dit echt plannen omdat we niet om de hoek wonen en iedereen een volle agenda heeft. Toch krijg ik altijd veel positieve energie van het afspreken met vrienden! Ik heb afgesproken met drie oud-klasgenootjes, we gaan een hapje eten bij vrienden van ons en daarnaast heb ik afgesproken met twee vriendinnen van me. Met de één gewoon gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje thee en met de ander ga ik weer een creatieve middag doen. Misschien foto’s plakken, schilderen of werken aan onze blog! We zien wel! Ik kijk er echt na uit!

Flow- en Eva magazines lezen | De laatste tijd ben ik een beetje achterop geraakt met het lezen van tijdschriften en boeken etc. Erg jammer want het is een fijne manier van ontspanning vind ik! Dus de stapel ligt klaar om gelezen te worden.

Borduurwerkje afmaken | Ik heb de laatste tijd iedere keer een opwelling van creatieve dingen die ik wil doen, maar maak ze vervolgens niet af. Ik heb bijvoorbeeld een periode gehad waarin ik heel graag wilde leren haken (ik kocht boeken, haakgaren en haaknaalden) maar tot op heden heb ik nog niets gehaakt omdat ik er goed voor moet gaan zitten om dit te leren. Ik stel het steeds uit en vervolgens komt er niets van. Ditzelfde geldt voor strijkkraaltjes. Ik heb heel veel strijkkraaltjes en vormen, maar de strijkkraaltjes liggen allemaal door elkaar en niet op kleur waardoor het een heel zoekwerk is om de juiste kleuren te gebruiken voor mijn kleine kunstwerkjes. Ik moet dus eerst alle strijkkraaltjes op kleur sorteren voordat ik er mee bezig kan. En ja, ook dat stel ik uit. Verder heb ik twee prachtige kleurboeken, die net als de bovengenoemde magazines lekker rustgevend werken, maar ook hier ga ik niet voor zitten. En dan nog het borduurwerkje (waar dit puntje om gaat) wat niet van de grond komt. Ik neem niet de tijd ervoor om het te leren en dan blijft het liggen en dat is jammer. Ik wil daarom meer vrije tijd maken om deze leuke projectjes uit te voeren :) .

Wat staat er deze maand bij jou op de planning?

5 reacties

  1. De carnaval is iets wat natuurlijk nu als eerste op de planning staat, want die is volgende week al. En dan is daarna ons zoontje een jaar, dus daar komt ook een feestje voor :D

  2. Superleuk dat je al dates gepland hebt! Bij mij gaat dat vaak wat meer last-minute (handig als je allemaal bij elkaar in de buurt woont), maar ‘voorpret’ is ook wel leuk. Sowieso zo’n maandoverzicht, eigenlijk…
    Hester heeft onlangs geplaatst…The Facebook life

    1. Ja de voorpret is ook zeker leuk, al plan ik ook weleens last-minute dates, die spontane bezoekjes zijn vaak juist zo leuk :) .