Hello Juli 2015

Zoals iedere maand blik ik terug op de afgelopen maand en kijk ik vooruit in de nieuwe maand. Juni ligt weer achter ons en dit zijn in hoofdlijnen de dingen die ik deed. Binnenkort volgt ook de Picture Diary van de maand juni zodat je in een samenvatting in foto’s kan zien!

bron

Terugblik juni 2015:

Sleutel nieuwe woning!!! | In juni was het zover de sleutel van onze nieuwe woning hebben we inmiddels op zak en zijn helemaal over. We vonden het een bijzonder moment om bij de notaris te zitten en te tekenen voor onze eigen woning. Heel spannend!

Afscheid nemen huidige woning en woonplaats | Met gemixte gevoelens hebben we afscheid genomen van onze oude stek. We hebben hier veel herinneringen en mooie momenten meegemaakt, maar ook minder fijne dingen. Ik was toch wel aardig gehecht aan het huis, de tuin, de buurt/omgeving en hadden leuke buren! Al die zekerheden hebben we dus achter gelaten en hebben een nieuwe stap gezet. Afgelopen dinsdag hebben we de sleutels ingeleverd; een definitief afscheid. Tenzij dat de nieuwe bewoner de vloeren etc. niet willen overnemen. Dan moeten we weer terug om dit er allemaal uit halen, hopelijk blijft ons dit bespaart.

Begin van de zomer | Juni heeft best wel lekkere dagen gehad maar ook wel wat donkere en grijze dagen. Dat kunnen we van het weer nu niet zeggen. Het heeft hier inmiddels de 38,7 graden bereikt!

Feestjes | Mijn neefje is 2 geworden en we hebben zijn verjaardag alweer achter de rug! We hebben hem klei gegeven van play doh! Verder hebben we een barbecue gehad en hebben ervan genoten. Het weer sloeg helaas wel om, maar desondanks wat het gezellig. Verder hadden we ook nog een verjaardagsfeest van vrienden van ons dat was ook leuk en gezellig!

Vakantie!! | Ik heb drie weken vakantie achter de rug en dat kon ik goed gebruiken. Ik heb de eerste twee weken gebruikt om dozen uit te pakken en het huis in te richten. De laatste week heb ik vooral gebruikt om te relaxen. En dat kwam qua temperatuur ook heel goed uit. De eerste twee weken wisselde zon en heel wat regen elkaar af en in de laatste week werd het tropisch. Ik heb daar lekker van genoten in de tuin.

Vooruitblik juli 2015:

En dan de maand juli die zeer tropisch begint!

Housewarming | Mijn man en ik vinden het leuk om ons huisje te laten verwarmen ;) door onze vrienden en familie. We willen graag laten zien hoe we op dit moment wonen en hoe we het ingericht hebben. Van echt kluswerk is nog geen sprake geweest, dus het is geen spectaculaire metamorfose, maar desondanks vinden we het leuk om ons huisje te laten zien onder het genot van een hapje en een drankje.

Één jaar getrouwd | Ohw wauw alweer bijna een jaar geleden zijn we getrouwd! Het jaar is voorbij gevlogen en we gaan zeker iets leuks doen met ons 1-jarige jubileum. Gezellig samen een hapje eten en misschien een dagje op stap of iets dergelijks. Ik wil het niet onopgemerkt voorbij laten gaan natuurlijk.

BBQ | We gaan nog barbecueën met wat oud-wijkgenoten om het seizoen af te sluiten en de zomervakantie in te luiden. Het is voor ons ook tevens een afscheid omdat we natuurlijk verhuisd zijn en niet meer in de wijk woonachtig zijn.

Draad oppakken | En na drie weken vakantie ga ik proberen de draad weer op te pakken. Een beetje ritme en regelmaat proberen te krijgen voordat ik weer naar het werk moet. Maar dat komt vast allemaal goed.

Lege agenda | En verder heb ik weinig op de planning staan in juli. Aan de ene kant wel erg lekker want dat biedt ruimte voor spontane acties en die zijn vaak het leukst. Wel wil ik het sporten weer opgaan pakken als het verder is afgekoeld en ik wil graag met vriendinnen gaan afspreken en lekker genieten van het heerlijke weer buiten!

Wat zijn jouw plannen in juli?

8 reacties

  1. Leuke terug en vooruitblik! Kan me voorstellen dat je met gemengde gevoelens verhuist uit je oude omgeving. Alvast heel erg veel samenwoon plezier en geniet van elkaar<3

  2. Jaaa inderdaad alweer bijna een jaar getrouwd! Wij zijn in juli (25e) ook een jaar getrouwd en dan slapen we in dezelfde B&B als vorig jaar :) Die dag ook maar iets leuks doen, maar nog niet echt concreet iets bedacht haha. Maar komt goed! Jullie ook alvast een fijne dag gewenst :)
    Verder ga ik deze maand in ieder geval een week naar de camping voor evangelisatie- en recreatiewerk, zin in! Verder nog niet echt plannen.
    Linda heeft onlangs geplaatst…Day Zero Project | Update juni.

    1. Wat ontzettend leuk dat jullie in dezelfde B&B gaan overnachten als met jullie bruiloft! En veel succes op de camping!