Hello Juni 2015

Zoals iedere maand blik ik terug op de afgelopen maand en kijk ik vooruit in de nieuwe maand. Mei ligt weer achter ons en dit zijn in hoofdlijnen de dingen die ik deed. Binnenkort volgt ook de Picture Diary van de maand mei zodat je in een samenvatting in foto’s kan zien!

bron

Terugblik mei 2015:

Feestjes | In mei hebben we enkele feestjes gevierd en dat was erg gezellig. Mijn eigen verjaardag heb ik ook gevierd. En wat ben ik verwend!

Moederdag | Op Moederdag heb ik mijn verjaardag voor familie gevierd. Het was een heerlijke warme dag en hebben heerlijk buiten kunnen zitten. Ik heb een monchou- en aardbeienkwarktaart gemaakt en we hebben tot laat in de middag kunnen genieten van het zonnetje dat volop scheen!

Bevrijdingsdag & Hemelvaartsdag | Met bevrijdingsdag zijn wel lekker thuis gebleven en heb ik genoten van een vrije dag! Eigenlijk niet echt iets bijzonders gedaan, maar gewoon wat geluierd en een boek gelezen. En op hemelvaartsdag zouden we naar de verjaardag van mijn nichtje gaan, maar mijn man had erg veel pijn aan zijn schouder dus ging ons uitstapje naar het Zuiden van het land niet door. Jammer want ik had graag op haar verjaardag aanwezig willen zijn.

Stichting Present | Ik zou helpen met een actie voor Stichting Present. Dit keer was het de bedoeling om iemand te helpen met verhuizen. Maar doordat ik zelf midden in de verhuizing zit en mijn man met zijn gebroken schouder zit kwamen er wat meer taken op mij te rusten. Daarnaast moest ik nog leren voor een examen dus ik heb dit keer de afspraak afgezegd. Wel erg jammer want ik vind het ontzettend leuk om te doen!

Duidelijkheid koophuis | We hebben zoals je waarschijnlijk al wel wist groen licht gekregen voor ons nieuwe huisje! De hypotheek is rond en we zijn ontzettend blij! We zijn al volop dozen aan het inpakken en de boel aan het verkopen en weggeven zodat we alleen het hoognodige hoeven te verhuizen!

Vooruitblik juni 2015:

En wat hebben we zin in juni!! Er staan namelijk veel leuke dingen op ons te wachten!!

Sleutel nieuwe woning!!! | Ohw ik kan bijna niet wachten :D ! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan mogen we ons koopcontract tekenen en de sleutel van ons nieuwe huis in ontvangst nemen! Ik ben echt super trots en blij dat wij nu samen ons eerste koophuisje hebben! We kijken er enorm naar uit om het plekje eigen te maken!

Afscheid nemen huidige woning en woonplaats | We hebben met veel plezier in onze huidige woning gewoond en gaan niet alleen ons huisje verlaten maar ook de woonplaats. Een hele omschakeling aangezien er allerlei praktische zaken moeten wijzigen zoals huisarts, sportschool, kerk, tandarts, dierenarts etc. Maar elke verandering brengt ook wel weer wat moois met zich mee dus we kijken met veel warme gevoelens terug op deze mooi plek maar weten ons ook gelukkig met de nieuwe stek!

Begin van de zomer | Nu we alle feestdagen achter de rug hebben breekt er een rustiger seizoen aan. En wel de zomer! Op 21 juni is het weer zomer en hopelijk gaat het weer zich ook zo gedragen! Ik heb zin in onwijs veel gezellige en warme avonden waarin je lekker buiten in de tuin kan eten en gezellig lang buiten kan zitten en genieten van het prachtige weer! Let’s hope june will bring us some sunshine!

Feestjes | Mijn neefje is 2 geworden en we hebben zijn verjaardag alweer achter de rug! We hebben hem klei gegeven van play doh! Verder hebben we een barbecue op de planning staan en een tuinfeest van vrienden van ons. Gezellig!

Vakantie!! | Dit jaar ben ik erg vroeg met de vakantie! Ik heb zowat de hele maand juni lekker vrij! We gaan in die weken verhuizen en ik vind het fijn om daar alle tijd voor te hebben. Zo kan ik ook nog rustig acclimatiseren in onze nieuwe woning en alle spulletjes een plekje geven en lekker rommelen in huis. Misschien dat we in september of oktober nog een paar daagjes erop uit gaan maar de komende weken eerst maar eens genieten van onze nieuwe stek. En dat voelt natuurlijk ook als een beetje vakantie.

Wat zijn jouw plannen in juni?

6 reacties

  1. Wat een geweldig vooruitzicht heb je deze maand. Lekker verhuizen! Oké, verhuizen is niet altijd leuk. Maar uiteindelijk is het wel leuk natuurlijk. Heel veel plezier en succes!
    Simone heeft onlangs geplaatst…Postcrossing – Overzicht