Picture Diary – April 2014 #1

De afgelopen twee weken heb ik heel veel dingen gedaan dus bereid je voor op een lang foto-overzicht. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk foto’s bij elkaar te zetten zodat het geen ellenlang artikel wordt maar dan weet je het alvast! Misschien dat ik maar moet overstappen naar een wekelijks overzicht dat ik dan elke zondag ga publiceren. Ik ga volgende week mijn best doen in elk geval! Mocht blijken dat het toch niet zo goed bevalt dan ga ik weer terug naar mijn 2-wekelijkse overzicht ;-). Voor nu staan week 15 en 16 voor je klaar!

Tijdens het hardlopen kwam ik zulke prachtige bomen tegen vol in de bloesem!

Maandag 7 april:

Vandaag was ik lekker een dagje vrij. Ik ben de dag begonnen met het strijken van een mega berg was. Ik was om 8:00 uur begonnen en was er om 10:00 uur mee klaar!

Het zonnetje scheen nog, maar mijn weerstation gaf aan dat het die dag zou gaan regenen dus besloot ik nog snel even te gaan hardlopen!

’s Middags had ik nog een werkoverleg en daarna ging ik snel weer naar huis omdat er een thuiskapper op me stond te wachten. Mijn haar is weer lekker vlot in laagjes geknipt en het valt nu weer erg mooi! Ik ben er heel blij mee en dat voor maar € 13!

Die avond aten we kreukelfrietjes uit de oven met een frikadel en een lekkere salade voor het gezonde effect ;-).

En om de maandag helemaal leuk af te sluiten zijn we nog even in de auto gestapt en wezen toeren. We zijn in Zutphen uitgestapt en hebben ons eerste ijsje bij Talamini gescoord! We hebben daarna even een kleine wandeling gemaakt en kwamen dit mooie paadje tegen.

Dinsdag 8 april:

Heb ik een dagje gewerkt en ben daarna de zolder opgegaan en heb weer heel wat spulletjes uitgezocht die ik weg wilde doen. Zoals een oud matras dat bij het klapbed zat, een krabpaaltje waar Leo toch geen gebruik van maakte en oude blikken verf. Ik had tassen vol spul voor de kringloop. En nog even een paar selfies van mijn nieuwe kapsel waar ik zo blij mee ben :).

Woensdag 9 april:

’s Ochtends ben ik naar de Kringloop geweest en heb alle spulletjes weggedaan. Wat een lekker gevoel om het huis weer aardig opgeschoond te hebben. Bij thuiskomst zag ik onze kat heerlijk op bed liggen. Ik moet slapende katten altijd even fotograferen, ik vind het er zo lief uit zien. Die middag en avond heb ik gewerkt.

Donderdag 10 april:

Bestond ook uit werken en weer een nieuw gerecht proberen! Binnenkort volgt hiervan het recept! Wij vonden het allebei heerlijk!

Vrijdag 11 april:

Heb ik ook gewerkt en zijn we ’s avonds op visite geweest bij vrienden, het was erg gezellig.

Zaterdag 12 april:

Mijn vriend ging lekker met een maatje van hem mountainbiken en ik heb heerlijk van het zonnetje genoten in de tuin. Daarna zijn we naar Deventer geweest om wat spulletjes op te halen. En ik ben die middag creatief bezig geweest, binnenkort volgt hierover een artikel :). ’s Avonds hebben we heerlijk samen geskated, het was lang geleden dat ik dit voor het laatst gedaan had, maar ik had het weer vrij snel in de benen.

Zondag 13 april:

Hebben mijn vriend en ik in de ochtend een wandeling gemaakt over de hei. Het was prachtig weer en we hebben er echt van genoten. Ik vind het altijd leuk om de natuur te fotograferen!

Daarna heb ik een boterkoek gebakken en heb hier Tony Chocolony chocolade stukken bij in gedaan, lekker joh! ’s Avonds gingen we nog even op visite bij mijn zusje. Ze heeft net als ik heel veel theesoorten :).

Maandag 14 april 2014:

Vandaag was mooie en bijzondere dag, want mijn vriend en ik zijn in ondertrouw gegaan!!! Jawel, je leest het goed, wij gaan trouwen! Het feest staat gepland in de zomer en we zijn al druk met de voorbereidingen! We willen het heel intiem en klein houden dus ik zal er ook niet heel uitgebreid over bloggen, maar af en toe een update kan je wel verwachten :). We hebben ’s avonds lekker sushi gegeten en een maaltijdsalade van tonijn. Ook hiervan komt binnenkort het recept online.

’s Avonds kwamen mijn ouders nog even op visite en brachten een prachtig paars boektje mee! Mijn lievelingskleur!! Ook hebben we een prachtige bos rozen ontvangen van mensen uit de kerk, zo attent!

Dinsdag 15 april:

Toen ik aankwam op mijn werk stond daar een heel leuk plantje voor mij klaar. Mijn collega’s hadden dit gekocht om mij te feliciteren met onze ondertrouw. Heel erg leuk en lief van ze! En alle kaartjes die we ontvingen vonden we ook heel leuk! Zo fijn dat er mensen met je meeleven met de voorbereidingen naar deze mooie dag!

Op de secretaire een schattige waxcinehoudertje met allerlei leuke maskingtapes erin!

Woensdag 16 april:

’s Ochtends kwam ik beneden en had de plantjes de nacht ervoor naar binnen gehaald want het vroor zo hard buiten die nacht. Dus daarna alles weer buiten gezet en opnieuw ingericht. Wat ik ook zo lekker vind is de fruitschaal die goed gevuld is!

Witte Donderdag 17 april:

Het paasweekend staat voor de deur en de paasversiering staat al een poosje op tafel, een DIY hiervan kan je hier lezen. Ik heb ook de 40-days of Easter challenge gedaan. Dit hield in dat ik 40 dagen niet op Facebook en Twitter zat en mij ging voorbereiden op het Paasfeest. Tuurlijk heb ik wel gewoon mijn artikelen gedeeld, maar ik heb niet Facebook bezocht om alle updates van iedereen te lezen. Mijn bevindingen, van deze 40 dagen social media stilte, zal ik binnenkort publiceren. Verder heb ik donderdagavond The Passion gekeken.

Op donderdag ging ik ook naar Arnhem toe, in de parkeergarage was de lift was kapot en ik zat 3 verdiepingen laag. Dus traplopen! Daarnaast had ik ook nog gewerkt en toen ik thuis kwam was ik echt even op! Lekker ff op de bank chillen met een kleedje en een zakje chips :).

Goede vrijdag 18 april:

Ik had lekker een vrije dag vandaag! Deze week heb ik slechts 3 dagen gewerkt, een heerlijk kort weekje! Ik had vrijdagochtend heel veel Bijbel gelezen en mijn 40-days of Easter goed afgesloten. In mijn agenda werd er ook nog aandacht geschonken aan het Paasfeest. ’s Avonds ben ik naar de kerk geweest in Zwolle waar mijn zusje moest zingen in een gelegenheidskoor, het was een prachtige dienst. Ik vond de kroonluchter ook heel mooi in de kerk :).

Na de kerkdienst gingen we nog even het café De Gezelligheid in en dat was ook gezellig!

Stille Zaterdag 19 april:

Mijn oma was jarig en we zijn met de familie lekker wezen lunchen bij restaurant De Molencaten. Vooraf had ik een groente-bouillon, als hoofd een warm geitenkaasbroodje en als toetje had ik een cheesecake gedeeld met mijn nichtje! Verder die dag heb ik lekker in het zonnetje gezeten en ben ’s avonds nog even op de avondvisite van mijn oma.

 Fijne paasdagen!

11 reacties

 1. Haha, je had mijn foto van de cheesecake toen 'ie nog heel was wel mogen hebben hoor ^^ Leuk overzichtje, die boterkoek klinkt heel lekker! En nog een keer gefeliciteerd met jullie ondertrouw natuurlijk. Ik vind een wekelijkse diary ook wel wat hebben (doe het zelf natuurlijk ook), alleen dan moet je blog niet 'alleen maar diary' worden, dus ook nog genoeg andere artikelen. Als je drie artikelen per week plaatst is dat prima, maar als één daarvan standaard een diary is vind ik het altijd wat minder.
  Hester heeft onlangs geplaatst…Another blogging TAG

 2. Gefeliciteerd met jullie ondertrouw Koen en Tamara! Wat leuk dat jullie gaan trouwen, heel veel succes en plezier met de voorbereidingen :grin: groeten van ons!

 3. Gefeliciteerd met jullie ondertrouw! Ik ben nu al benieuwd naar hoe jullie bruiloft er uit zal zien, ik hou wel van klein en intiem. Je haar zit ontzettend leuk en mooie natuurfoto's heb je gemaakt! Fijne Paasdagen!
  Cindy heeft onlangs geplaatst…Pretty Pasen!

 4. Gefeliciteerd met het ondertrouw gaan! Gek idee dat wij dat over iets meer dan een half jaar ook gaan doen haha, lijkt (en is ook) nog zo ver weg. Oeh, en Talamini's <3.
  Marah heeft onlangs geplaatst…QOTW #7: Winnie the Pooh

 5. Gefeliciteerd met jullie ondertrouw. Phoe, dat is voor ons al lang geleden nu ik er zo over nadenk. haha. Volgens mij precies vandaag, 20 Mei (dacht ik) 2 jaar alweer geleden. Erg leuke foto's om te zien, vooral de hardloop en natuur foto's.

  Fijne Paasdagen!
  Sas heeft onlangs geplaatst…Week #16/2014