Picture Diary – April 2014 #2

Het is weer tijd voor een tweewekelijkse overzicht van de dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan :). Hij is twee dagen later online dan gepland maar hier is ie dan alsnog!

Zondag 20 april: Eerste Paasdag

Op eerste paasdag hadden we een lekker rustige dag. ’s Ochtends ben ik naar de kerk gegaan, het was prachtig weer! Na de kerkdienst heb ik heerlijk in de tuin gelegen en een boekje gelezen en genoten van het zonnetje! ’s Avonds hebben we lekker buiten gegeten en zijn we daarna nog even wezen kijken bij een paasvuur in de omgeving! Wat is het heerlijk warm bij zo’n groot vuur!

Yay! Voor het eerst een rokje aan in 2014!

Maandag 21 april: Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag hebben we weinig gedaan! Het was een behoorlijk regenachtige dag en ik heb veel in huis gerommeld. Veel wasjes gedraaid en het huishouden flink onder handen genomen. Verder hebben wij ’s avonds lekker chinees opgehaald en er weer 2 dagen van kunnen eten. Lekker makkelijk en ohw zo lekker!! Tussen de buien door heb ik nog foto’s gemaakt van onze Rhododendron die eindelijk zijn mooie bloemen laat zien!

Dinsdag 22 april:

Mijn vriend en ik maken regelmatig een lekkere wandeling. We zijn ’s avonds nog even wezen wandelen in het bos en zagen deze VVV-zwijnen.

Woensdag 23 april:

De moestuin doet ook goed zijn best!

Zaterdag 26 april: Koningsdag

Eigenlijk was het de 27e pas Koningsdag, maar vandaag werd het al in Nederland gevierd. In dit artikel had ik al aangegeven dat ik eigenlijk niets bijzonders op die dag heb gedaan. Het was tenslotte ook zaterdag en die maandag moest er gewoon weer gewerkt worden. Ik ben in de tuin bezig geweest en heb een begin gemaakt aan het schuren van onze eetstoelen! We hebben zes stoelen en deze heb ik gekregen van een collega. Zij wilde ze wegdoen maar dat vond ik zonde! Dus even een opknapbeurt voor de stoeltjes.

De koeienposter hebben we ook opgehangen en mijn vriend heeft de trap gestuurd.

Zondag 27 april: Koningsdag

Op zondag 27 april was ik al vroeg in de veren om een kerkdienst te gaan luisteren maar de online kerkdienst deed het helaas niet. Dus ben ik maar aan het bloggen gegaan vandaar dat ik deze week, op gisteren na, elke dag een artikel heb kunnen plaatsen :). Het was best goed weer en heb nog even lekker buiten gezeten. Mijn ouders en zussen kwamen gezellig op visite en daarna zijn we nog naar de kerk geweest naar een doopdienst van een kindje van vrienden van ons! Bijzonder om dat zo mee te mogen maken!

Maandag 28 april:

Vandaag heb ik een dagje gewerkt en daarna is een vriendin bij mij geweest en zijn we lekker foto’s wezen plakken! We hadden een hele gezellige middag samen!

Dinsdag 29 april:

Dinsdag heb ik hele lekkere dingen gegeten! Een Deens koffiebroodje kreeg ik van mijn collega en een bakje met Crème Brûlèe ijs at ik ’s avonds na het avondeten! Jummie. Verder heb ik gewerkt en gelukkig heel veel gezonde boodschappen gehaald!

Woensdag 30 april:

De postbode had een leuk pakketje bezorgd! Ik heb meegedaan met een winactie van Floor en Marjolein van Sweet Hippos en heb gewonnen!! Yah! Twee leuke notitieboekjes, snoezige post-its: to do, read this, now, later… 2 penen en 3 clips en een heel lief kaartje! Deze notitieboekjes komen goed van pas!

Zaterdag 3 mei:

Op zaterdag wilde mijn vriend bezig met de auto en heb ik samen met mijn moeder even lekker gewinkeld. Zij is net zo gek op tweedehandswinkeltjes als ik en dit was voor mij weer een nieuwe ontdekking. De wekkertjes vond ik heel schattig, maar heb ik niet gekocht. Toch wel een beetje spijt van. Ze zijn zo lekker retro met roest en al! Wel heb ik 4 stoffen placemats gekocht in paars tinten, die passen natuurlijk weer leuk in ons paarse huis ;-). Daarnaast heb ik nog een leuke DVD gekocht voor mijn neefje van Rupsje nooit genoeg.

Ook heb ik even lekker in de tuin gezeten en mijn vader heeft 210 perkplantjes in de grond gepoot. Zelf heb ik ook 60 perkplantjes die ik in de voortuin zal gaan poten. Daarna ben ik met mijn moeder naar de juwelier geweest om te kijken naar trouwringen. Er is echt zoveel keus! Binnenkort gaan mijn vriend en ik de knoop doorhakken want de actie 1+1 gratis loopt bijna af.

In mijn agenda stond weer een mooie quote: Trusting God is the key! Een vriendin van mij was jarig en kocht voor haar deze schattige verjaardagskaart! En ik had per ongeluk mijn perforator gemold en mijn moeder kwam met deze oude oranje perforator aan. Deze is van mijn opa geweest. Ik vind hem lekker retro en deze blijft dus mooi in bezit!

Wat heb jij meegemaakt?

3 reacties