Picture Diary – April 2015

April was de maand waarin we goede vrijdag en Pasen vierden, maar ook de maand van rokjesdag en Koningsdag. Kijk mee na de afgelopen maand die alweer een weekje achter ons ligt.

♥ De maand begon best heel zonnig. Leo genoot zichtbaar van het lekkere weer in het gras.

♥ In de eerst week van april was het Pasen, ik kreeg een lekker ontbijtje op bed van mijn man, met een gekookt eitje schattig ingepakt in een servetje. Zo lief :) . ♥ Een quote die ik tegenkwam die aangeeft dat Pasen niet gaat om paashazen maar om Het Lam (Jezus wordt namelijk ook wel het lam van God genoemd).

♥ Heerlijk! De Hollandse aardbeien liggen weer volop in de winkels en wat zijn ze zoet! Ze zijn lekker met een toefje slagroom of verwerkt in een smoothie!

♥ Leo ving een muisje en kwam eerst met het beest in huis en legde hem in de woonkamer neer. Toen ik dit wilde voorkomen en Leo wegjaagde pakte hij gauw het muisje weer op en rende er mee naar buiten waar hij hem als nog voor mij neer legde. Zucht.. ik vind het toch wel zielig hoor. Ik heb het muisje met stoffer en blik opgepakt en een heel eind verderop in de struikjes neer gelegd.

♥ Selfie met mijn favoriete lipstick op van Rimmel Dare! ♥ Een lekker hapje van een knakworstje in bladerdeeg! Jummie! Dit was tijdens een tuinfeest van vrienden van ons. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee. Ik realiseerde me toen even weer hoeveel geluk wij hebben gehad met ons trouwfeest. ♥ Vijf tassen vol met boodschappen voor ongeveer 1,5 week! Ik vind het fijn alle boodschappen in één keer te halen!

♥ De natuur liep wat achter maar uiteindelijk kwamen de prachtige bloesems weer tot bloei! Ik vind dit zo’n prachtig gezicht. Vorig jaar maakte ik hier heel veel foto’s van (klik).

♥ In april had ik een paar dagen cursus met daarop volgend een examen waar ik nog het nodige voor moest leren. Ik ging aan de eettafel zitten met een kan thee. Alleen werd ik een beetje afgeleid door Leo die speelt met het dopje van de pen en vervolgens bovenop mijn reader gaat zitten. Zucht :D .

♥ Ik was een weekje ziek in april. Op vrijdag 10 april begon het met erge vermoeidheid en hoesten. Zaterdag kreeg ik er 38,2 graden koorts bij en ik had zere botten en spieren en onrustige benen. Daarnaast werd ik verkouden en had behoorlijk keelpijn. Gelukkig voelde ik mijn maandag redelijk en kon nog wel werken die week maar ik had wel alle andere afspraken geannuleerd. Het hele weekend heb ik in bed gelegen met thee en biscuitjes en een laptop. Ook Leo kwam lekker bij me liggen en gezelschap houden.

♥ Lekker buiten lezen in het Magazine Mint, ik schreef er een artikel over. ♥ Een lekker oranjekoekje bij mijn moeder.

♥ In april was het ook rokjes dag en dat kwam mooi uit met het prachtige weer! Dus deed ik er voor de verandering aan mee ;-) .

Koningsdag verliep dus anders dan gepland door de val van mijn man met zijn moutainbike. Dus een wat jammere afsluiting van de maand, maar verder kunnen we terug kijken op een vrij zonnige en fijne maand!

Hoe kijk jij terug op april?

4 reacties