Picture Diary – Augustus 2014 #1

Hmm, ik was er volgens mij niet helemaal bij met mijn hoofd toen ik afgelopen zondag een Rituals artikel plaatste. Er had namelijk een Picture Diary moeten verschijnen :) . De twee weken waren waarschijnlijk al zo hard omgevlogen dat ik er helemaal geen erg in had. Dus alsnog mijn Picture Diary van de afgelopen twee weken :) .

Zondag 27 juli 2014:


De decoratie van onze bruiloftstuin heb ik allemaal in dozen gestopt omdat het gewoon teveel was om allemaal in huis uit te stallen. Maar om nou álles op te bergen vond ik ook zonde. Dus deze schattige vaasjes heb ik een mooi plekje op de salontafel gegeven.

Maandag 28 juli 2014:

Samen met mijn zusje en moeder ben ik naar de IKEA geweest.

Ik vind de ruimtes altijd zo leuk ingericht bij de IKEA, ik doe er altijd veel inspiratie op!

Dinsdag 29 juli 2014:

Ik ben dol op mijn nieuwe mintgroene bloempotten van Elho! Deze heb ik gekocht bij de Intratuin voor € 3,49 per stuk. Hopelijk blijven deze bloempotten wel heel als Leo er weer onbenullig langs heen loopt.

Woensdag 30 juli 2014:


Bij thuiskomst zag ik Leo in de moestuinbak liggen. De boef. Gelukkig heeft hij geen plantjes geplet en ook geen behoefte achtergelaten.

Donderdag 31 juli 2014:


De komkommers hebben er in elk geval niet onder geleden. Eén komkommer heb ik van de struik afgehaald om te kijken of hij al rijp was. Maar ik was eigenlijk net te vroeg. Want de kern met sap was nog vrij klein.


’s Avonds gingen we lekker buiten eten. We genoten van burrito’s met rucola-salade en een jillz. Deze was nog overgebleven van de bruiloft.

Vrijdag 1 augustus 2014:


Op onze bruiloft hebben we 3 appelbomen gekregen. En deze moesten hoognodig gepland worden. We gingen weer naar de Intratuin en kochten daar deze prachtige grote paarse potten. Ze zijn ook van kunststof gemaakt. Ik ben er ontzettend blij mee! De grote appelboom hebben we in de voortuin gepland met hoop op zegen dat hij het haalt.

Zaterdag 2 augustus 2014:


Bij ons in de buurt worden op enkele zaterdagen in de zomermaanden een kofferbak verkoop gehouden. Het is eigenlijk gewoon een rommelmarkt maar dan vanuit de kofferbak. Ik vind het altijd leuk om over rommelmarkten te lopen en te snuffelen tussen alle spulletjes.


Ik kocht uiteindelijk 5 ponsen. Deze kan je gebruiken voor papier of voor foto’s. Ik had er al een paar, maar ze zijn vrij prijzig in de winkel. Ik kocht er nu 5 voor € 4,-. Dat is echt een koopje. Natuurlijk zijn deze dan wel tweedehands maar ze zagen er nog prima uit en werken goed op één na! Ik ben blij met mijn aanwinst! Ik heb 2 ponsen aan een vriendin gegeven die ook gek is op dit soort creatieve dingen.

Zondag 3 augustus 2014:


Heerlijk weer buiten genieten in het zonnetje! We gingen weer barbeknoeien! We aten ook weer rucola uit de tuin en een aardappelsalade! Jummie!

Maandag 4 augustus 2014:


Op maandag zou ik samen met mijn man ;-) op visite gaan bij vrienden van ons. Ik dacht in eerste instantie dat ze bij ons zouden komen en had een lekkere aardbeienslof gekocht voor bij de koffie. Maar de afspraak was bij hun! En zij had lekkere muffins gemaakt. Dus dachten ach wat kan ons het schelen dan doen we van ieders gewoon één.


Mijn vriendin was onlangs jarig geweest en ze liet zien wat ze voor haar verjaardag had gekregen. Haha wat hebben we samen gelachen. Onder het genot van al het lekkers kwam ze met een boek aan over zonder suiker! Hilarisch :d . Ondanks alle lol die we erom hadden lijkt het me een erg leuk en leerzaam boek! Ik heb ook wel eens een week zonder suiker geleefd. Dat vond ik best pittig.


Ik gaf haar een bosje bloemen en een bon van de IKEA voor haar verjaardag zodat ze er zelf iets leuks voor kon kopen. Toevallig had ze net een IKEA bezoekje in de agenda staan dus dat kwam mooi van pas! Mijn vriend zag een leuk tractortje in de tuin staan. Hij kon het niet laten even erop te zitten ;-) . Oude tijden herleven….

Dinsdag 5 augustus 2014:


Geluk zit hem in kleine dingen. Zoals een lekker kopje verse muntthee. De takjes van de muntthee heb ik van een collega gekregen. En een tas vol met boodschappen die precies in mijn fietstas past! Van dat soort kleine dingen kan ik genieten! Ik was ’s avonds ook nog op kraamvisite geweest bij een vriendin maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Het was wel een prachtig en tevreden mannetje.

Woensdag 6 augustus 2014:


Deze ontzettend leuke katten zag ik in een woonwinkel bij ons in de buurt. Deze katten waren ook in kleur verkrijgbaar. De grote variant staat hier afgebeeld en kost € 26,95 en hij was ook een slag kleiner en die was € 16,95. Ik vond ze erg leuk maar ik heb me ingehouden en hem niet gekocht.

Donderdag 7 augustus 2014:


Lekker genieten van een tonijnsalade!

Vrijdag 8 & Zaterdag 9 augustus 2014:

De eerste twee dagen van mijn VAKANTIE!! Vrijdagavond hebben we relaxt een filmpje gekeken via Netflix. Wat een geniaal concept vind ik dat! En zaterdag kwam een vriendin gezellig op visite. We hebben mijn ontwikkelde foto’s van een wegwerpcamera opgehaald. Het resultaat zul je snel zien! Daarna hebben we lekker gewandeld in het park een ijsje gegeten en zijn we daarna weer bezig geweest met leuke kledingcombinaties maken van de nieuwe items die ik de afgelopen tijd heb geshopt. Het lijkt me leuk binnenkort weer een paar outfits of the day te laten zien! Fijne week gewenst!

5 reacties