Picture Diary – Augustus 2015

Het was even stil op typischtam.nl vanwege een internetstoring, maar i’m back. En heb weer veel artikelen in de maak dus je kunt weer wat activiteit verwachten! Vandaag de Picture Diary van de maand augustus. Een maand die lekker zonnig was met leuke activiteiten zoals het genieten op het Hoornsemeer, mozaïeken met collega’s en een heerlijke heidewandeling.

We genoten samen met mijn zus, zwager en neefje van het heerlijke zonnetje bij het Hoornsemeer!

Genieten van het zonnetje in de tuin. Het is nu nog een wildernis, maar in het voorjaar wil ik deze gaan aanpakken!

In augustus was de heide weer prachtig paars gekleurd. Ik geniet er echt van om heerlijke lange wandelingen te maken.

Als de temperaturen dalen dan vind ik het weer fijn om hard te lopen. Het liefste loop ik hard wanneer het ongeveer 15 á 20 graden is. Niet te koud en niet te warm.

Ik vind het juist heerlijk om te genieten van het zonnetje!

Ik houd enorm van lekkere grote koeken maar ja die zijn niet zo goed voor de lijn. Ik kocht daarom deze Spelt Multigrain Cookies, maar deze vond ik wel erg droog en smaakloos. Helaas niet voor herhaling vatbar. | En in het weekend vind ik het heerlijk om een ontbijtje op bed te krijgen. Mijn man maakte deze zelfgemaakte croissantjes, jummie! Het liefst met een groot glas thee erbij!

Een heerlijk broodje van de Deli2Go, simpel maar heel lekker!

Na een dagje winkelen in Deventer gingen we nog een wandeling maken. Er werden kraampjes opgezet voor de grote boekenmarkt. | En wat een prachtige skyline heeft Deventer toch.

Augustus, de maand van de selfies :).

Augustus is natuurlijk hartje zomer en daar hoort ijs, espadrilles, goudkust en een hele rustige snelweg!

Met enkele collega’s heb ik gemozaiekt. Ik koos voor een dienblad. Erg leuk om te doen maar het vergt wel veel geduld. Je moet ieder stukje netjes plakken want eenmaal vast is het lastig dit te veranderen. Ik vind het eindresultaat best leuk geworden.

Hoe was de maand augustus voor jou?

5 reacties

  1. Wat een fijne maand heb je gehad! ^^ Fijn dat je weer terug bent trouwens, vervelend zo’n internetstoring. Voordeeltje is dan wel weer dat je nu veel inspiratie hebt voor toffe artikelen haha ;)
    Ik genoot ook vooral nog van de zomer en mijn vakantie, inmiddels weer lekker hard aan de slag!
    Linda heeft onlangs geplaatst…Eerste keer lesgeven.