Picture Diary – December 2013

De feestmaand ligt bijna achter ons en we kijken weer vooruit naar het nieuwe jaar. Ook deze maand een terugblik op de momenten van afgelopen weken!

Week 49: De week waarin sinterklaas centraal stond. Ik heb sinterklaas niet uitgebreid gevierd. Mijn ouders en oma zijn bij ons patatjes wezen eten en mijn oma had toch wat kleinigheidjes meegenomen! Zo lief, maar het had niet gehoeven natuurlijk. Verder keek ik in week 49 veel afleveringen van The Big Bang Theory. Ondanks dat de titel me niet echt aanspreekt ;-) vind ik het een geweldig leuke comedyserie. GE-NI-AAL.

Week 50: De week waarin mijn vriend en ik alweer 7 jaar bij elkaar zijn! Wij hebben dit “gevierd” door samen lekker naar de dierentuin te gaan! Het was een prachtige zonnige dag en lekker rustig in de dierentuin. Sommige plekken vond ik super mooi zoals het aquarium maar andere verblijven vond ik echt te klein met name voor de tijgers en andere katachtigen. Als ik er lang over nadenk vind ik het eigenlijk wel erg zielig dat die beesten op zo’n klein gebied worden gehouden alleen maar zodat wij ze kunnen bekijken.. Ondanks dat ik dieren super mooi vind om te bewonderen gun ik ze toch liever hun vrijheid. 

De vogel linksboven is een secretarisvogel! Wat een bijzonder beest zeg! Lange poten met een soort zwarte legging en een grappig loopje en hij maakt een heel bijzonder geluid!

Wat lekkernijen! Links een smoothie van frambozen en blauwe bessen met chiazaadjes. Ik heb 2 pakken van Provamel ontvangen in de smaak rijst-amandel. Benieuwd wat ik er van vond? Lees in dit artikel meer! En de marshmallows zijn zo lekker in de warme chocolademelk heerlijk met een toef slagroom :D.

Week 51: De kerstboom stond al vanaf 7 december in de woonkamer en gaat ook pas in januari weer terug in de doos. Ik vind het gewoon te gezellig staan! Ook op het werk werd er weer een mooie boom opgetuigd.

Ook onze Leo lag weer heerlijk te genieten van de kerstboom.

De trui die je ziet rechtsonder vond ik echt zo leuk maar helaas was het model niet echt geschikt voor mijn figuur! Op 1e kerstdag ben ik begonnen met een kerkdienst. Het verhaal van de geboorte van Jezus werd verteld en werden de 3 wijzen uit het oosten uitgelicht. Op 2e kerstdag zijn mijn vriend en ik naar de woonboulevard geweest en hebben wat inspiratie opgedaan. Dit decoratiestuk op deze salontafel vond ik erg leuk! De tuin heb ik weer zo goed als aan kant gemaakt. In dit artikel schreef ik dat het nog een zooitje was met als die bladeren maar het ziet er weer opgeruimd uit.

Nadat wij bij de woonboulevard zijn geweest waren we uitgenodigd voor een etentje bij familie. Dat was erg gezellig! Mijn vriend en ik hebben gezorgd voor het toetje (tiramisu met stracciatella-ijs en een bonbon). Hieronder zie je het voorgerecht. Aan het eind van de avond had ik ook de hoed op gedaan van mijn schoonvader, die vond ik zo leuk!

Week 52: De laatste week van het jaar. De nieuwe agenda is al in gebruik! Ik vind het heerlijk om zo’n schone en nog onbeschreven agenda te hebben! In het begin schrijf ik alle afspraken netjes op en naar mate de tijd verstrijkt wordt het weer wat slordiger. Ook heb ik de Flow van december weer gekocht. Ik vind een Flow echt verwennerij om te hebben, ik heb ook met plezier de Flow jaarkalender in elkaar gezet, 2 stuks vanwege een misdruk in de Flow.

En ik sloot mijn maand af met het schilderen van onderstaan schilderijtje! Samen met een vriendin heb ik lekker een middagje de penselen tevoorschijn getoverd en zijn we aan de slag gegaan. Het is lang geleden dat ik weer lekker creatief bezig ben geweest en ik vond het super om te doen! Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

Hoe kijk jij terug op december?

2 reacties

  1. Wat een prachtige foto's van de dierentuin! Gefeliciteerd met jullie 7 jarig jubileum! Deze laatste maand van het jaar is echt omgevlogen! De kerstboom is gisteren bij mij de deur uit gegaan, nieuw jaar, nieuwe kamerplant en meer rust in huis! Ik wens je veel geluk, plezier, liefde en goede gezondheid in 2014!