Picture Diary – Februari 2013

De laatste dag van de maand is weer aangebroken dus tijd voor een overzicht met foto’s van februari. Deze maand bevat heel wat foto’s met lekkers!! So prepare ;-).

De maand februari was voornamelijk grijs of wit.. maar er zaten ook dagen tussen met een strakke blauwe lucht en een mooi zonnetje! Ik heb lekker een lange boswandeling gemaakt, ff mijn geniet momentje!

Ik doe mijn wekelijkse boodschappen grotendeels bij de ALDI en daar zag ik ineens deze schattige minimarshmallows staan (voor slechts € 1,79)! Heerlijk voor in de warme chocolademelk!

Ik had brownies gemaakt jummie! Onderweg naar het bos even een tussendoortje… ik had weer eens LIGA gekocht.. good old times… En mijn vriend en ik roken de lucht van een viskraam en besloten maar even een lekkere kibbeling te kopen! En op valentijn maakte ik een hartjes broodje voor mijn vriend. Hij vond het zo leuk dat hij er een foto van heeft gemaakt. Lief!

Je kan in dit artikel lezen dat ik naar de EkoPlaza ben geweest en zien welke biologische producten ik daar gekocht heb. Maar ik heb ook bij de ALDI biologische eieren gekocht en een netje met allerlei noten. En bij de Dirk van den Broek heb ik vegetarische groenteschijven en Tunesische dadels gekocht. Ik ben ook naar Het Goed geweest een kringloopwinkel in de buurt en heb daar een super leuke retro-achtige botervloot gekocht omdat wij sinds kort roomboter gebruiken i.p.v. margarine of halvarine uit een kuipje. En in februari kregen we mooie berichten te horen. In onze vriendenkring zijn er op dit moment maar liefst 3 stelletjes in verwachting! Altijd leuk om een kaartje te sturen of deze bon cadeau te doen!

De bomen achter ons huis werden gesnoeid… of geknot hoe je het wil noemen. Een paar dagen een bult lawaai en dan de kale bomen als eindresultaat (ik vind het stiekem wel jammer eigenlijk)! Wat een verschil met de bomen volop in bloei in augustus. Ik ben benieuwd hoe de bomen er dan dit jaar eruit zien in augustus. Mijn vader zei heel relativerend:”Tja het scheelt weer blad in de herfst en je hebt meer zon in je tuin! Ook niet verkeerd natuurlijk”. Zo kan je het ook bekijken :).

Mijn vriend en ik zijn een dagje wezen winkelen. We hadden de auto aan de overkant van de IJssel gezet en zijn met het pondje overgestoken! We hebben wat kleding voor hem gekocht en hebben ook een leuke woonwinkel bezocht: Fischer Trendy.

En uiteraard weer twee foto’s van onze luie kater Leo!

Nou dat waren mijn foto’s’ van de maand februari. Ik hoop dat je het leuk vond! Neem ook eens een kijkje bij mijn andere artikelen :)

3 reacties