Picture Diary – Februari 2014 #1

De afgelopen twee weken waren niet mijn beste weken. Ik was erg moe en duizelig en heb heel licht geslapen waardoor ik steeds midden in de nacht wakker werd waardoor ik overdag weinig concentratie had. Het gaat gelukkig iets beter maar ik ben nog niet de oude. Deze afgelopen twee weken heb ik daardoor veel afspraken af moeten zeggen en was ik ook niet in staat om (auto te rijden) te werken. Echt balen. Ik ga op tijd naar bed, ben wat meer op mijn voeding gaan letten en probeer weer wat hard te lopen. Hopelijk knap ik snel weer op ik doe er elk geval alles aan om weer snel op de been te zijn. Mijn “belevenissen” zijn daarom ook wat beperkt.

Week 5:

1. Op zondag maken we meestal een wandeling maar deze zondag hebben we even lekker getoerd en genoten van de prachtige zonnige dag. We zagen onderweg enkele parachutisten en besloten even een kijkje te nemen. Links op de foto naast de wolk zie je nog net een parachutist!

1. Op maandag lanceerde ik mijn nieuwe lay-out van mijn website die door jullie leuk is ontvangen! Bedankt voor de lieve reacties! 2. Ik kreeg een aanbod om gratis toegangskaarten te krijgen voor de huishoudbeurs, ik keek op de website wanneer deze plaatsvindt en zag tot mijn verbazing een foto op de site waar mijn vriendinnen op staan! Zij waren vorig jaar naar de huishoudbeurs gegaan en waren bij de Nivea tent op de foto gezet! Leuk om te zien!

1. 3. Katten foto’s kunnen natuurlijk niet ontbreken in mijn 2-wekelijkse overzicht :)! Ik vind het zo schattig hoe Leo met zijn pootjes dichtbijelkaar op tafel zit!

Op zaterdag 1 februari konden we onze nieuwe bank ophalen en hij zit zo super lekker!!! In het begin dacht ik jeetje wat een harde zitting maar ik ben er nu al gewend en kan me echt niet voorstellen hoe ik 2,5 maand zonder heb gekund :). Mijn vriend heeft de bank opgehaald met een bestelbusje en samen met z’n broertje naar binnen getild en de pootjes er onder geschroefd! Bedankt! Ik ben er zo super blij mee!

Week 6:

Deze week was dus helemaal prut voor mij door de slechte nachten, maar het zonnige weer maakte mijn dagje weer goed. Ik zag een prachtige zonsopgang en moest er gewoon even een fotootje van maken!

1. Het was prachtig weer en ik besloot een rondje te hardlopen. Ik heb de bestanden van Evy gedownload en ben bij training 8 maar ik was zo moe en futloos dat ik gewoon training 1 heb gedaan wat slechts 20 minuten duurt maar ik was kapot en kon het nauwelijks volhouden. Ik ben wel blij dat ik het gedaan heb, want lichaamsbeweging doet een mens wel goed. 2. Ik heb ook een boterkoek gebakken, dat kost maar weinig inspanning en tja als je thuis zit verveel je, je toch een beetje. Hij was heerlijk volgens mijn vriend! 3. We hebben ook even wat extra fruit ingeslagen want extra vitamines kunnen ook geen kwaad natuurlijk.

1. Doordat ik een nieuwe bonuskaart van de AH had geactiveerd kreeg ik echt super leuke aanbiedingen toegestuurd. Ik moest een tijdschriftenbon voor € 15 aanschaffen die ik natuurlijk zelf kon houden of aan iemand cadeau kan doen en als dank daarvoor kreeg ik een mini-tijdschriftenabonnement naar keuze cadeau. Ik nam een abonnement voor 3 x een Flow, helemaal gratis! Ik heb de tijdschriftenbon aan een vriendin cadeau gedaan! Zo had ik een leuk cadeau voor haar en voor mezelf :). 2. Deze borstel zat bij een H&M bestelling die ik een poos geleden had besteld. Gisteren heb ik hier een artikel over geschreven. Het is echt een goede aankoop geweest. 3. Deze foto kwam ik tegen op de telefoon van mijn vriend. Deze foto komt uit een fotoshoot voor mijn blog voor de header van vorig jaar.

1. Zoals je in mijn vorige diary kon lezen had ik een pompoenensoep gemaakt waar je natuurlijk eerst altijd de pitten uit moet verwijderen. Deze had ik een kommetje gedaan en op het aanrecht gezet. Eigenlijk wilde ik ze drogen om ze vervolgens op te eten (blijkt heel gezond te zijn) maar toen zag ik enkele uitlopers… misschien kan ik ze wel in de grond poten en mijn eigen pompoenen kweken! Het vriest nu nog buiten maar ik denk dat ik ze binnenkort in wat aarde stop en binnen op de vensterbank zet.. ik ben benieuwd! 2. Ik had een lekker gerecht gekookt met kokosmelk en daar had ik nog wat van over. Ik heb een lekkere banaankokosmelk smoothie met chiazaadjes gemaakt. Heerlijk en gezond. 3. Ook at ik een heerlijke salade met feta en pijnboompitjes en een klein beetje honing.

Dit zijn gedroogde bloemen die uit een groot boeket komen. Als ik een boeket krijg dan haal ik continue de slechte bloemen er tussen uit en zet de steeds kleiner wordende bos in een ander vaasje. Eerlijk gezegd had ik ze per ongeluk vergeten water te geven, maar dacht toen ach, ik kan ze natuurlijk ook drogen. Ik vind het erg gezellig staan op tafel.

En tenslotte een foto van onze woonkamer. Mijn ouders waren op bezoek geweest en mijn moeder had ineens een geniale ingeving voor de inrichting van onze woonkamer. Mijn vader en mijn vriend hadden op verzoek van mijn moeder de buffetkast in de woonkamer gezet in plaats van in de keuken en wij vinden het erg leuk staan!

En dit was het overzichtje van de afgelopen twee weken. Ik had zaterdag (gisteren) ook nog een verjaardag van mijn zusje! Hier heb ik alleen geen foto’s van gemaakt! Ze hield de verjaardag bij mijn ouders thuis en alleen een vriendin, mijn zus en haar zoontje en mijn vriend en ik waren er. Lekker relaxt en ongedwongen bankhangen en kletsen. Het was een regenachtige en sobere dag dus wel leuk om hem dan gezellig in te vullen. Maar hopelijk krijgen we de komende dagen wat meer zonneschijn!

Hoe waren de afgelopen twee weken voor jou? Voor vandaag nog plannen?

8 reacties

  1. Wat een leuke foto's. Ik heb je tip van de haarborstel opgevolgd en het werkt echt! Fantastisch. Ik liep al zolang te mopperen op mijn haar, en wilde eigenlijk weer naar de kapper. Maar dat hoeft nu dus niet!
    Simone heeft onlangs geplaatst…Huishoudtip!