Picture Diary – Februari & Maart 2015

Vandaag een terugblik op de maanden februari en maart. Het waren twee drukke maanden waardoor ik geen tijd had om een picture diary van februari in elkaar te zetten dus vandaag maar een dubbele en dat betekent heel veel foto’s :) .

In de eerste week van februari diende het voorjaar zich aan! Sneeuwklokjes zijn het prille begin van het voorjaar. Ik zeg pril want in de eerste week van februari lag er nog sneeuw in de bossen.

Deze winter bleef het bij die ene keer sneeuw. Gelukkig heb ik er toen wel volop van genoten! Voor een foto overzicht van winterwonderland, klik hier.

Ik heb weer mijn yoga mat er bij gepakt en een paar work-outs thuis gedaan. Toen ik na het douchen weer beneden kwam om de yogamat op te bergen lag Leo er al weer bovenop. | Ik ben dol op smoothies. Dit is een smoothie van griekse yoghurt, blauwe bessen, havermout en chiazaad!! | En ik moet de prachtige krokussen gewoon weer fotograferen. Hier kan ik zo van genieten!

Bij de Xenos hebben ze super leuke servetten! Van zulke kleine dingen kan ik heel vrolijk worden!

Het zonnetje liet zich ook regelmatig zien. Nog net iets te koud om buiten te zitten, maar wel heerlijk om aan de eettafel lekker te bloggen.

Tijdens het bloggen kwam Leo mij even opzoeken, hij had aandacht nodig en kan zich dan zo lekker aan je opdringen en je onophoudelijk kopjes geven! Zo lief!

Samen met mijn moeder en zussen ben ik een dagje naar Leeuwarden geweest. Eerst hadden we heerlijk geluncht. Ik had bruinbrood met twee kroketten en een grote pot thee. Mijn moeder had een uitsmijter. Daarna hebben we gezellig gewinkeld en zijn we ook nog uiteten geweest. Super leuk zo’n dagje samen!

Ook had ik twee high-tea’s in één week! Altijd leuk om nieuwe theesoorten uit te proberen. Ik had voor het eerst kokosthee geproefd en die vond ik best lekker!

Mijn man en ik hebben een nieuwe eettafellamp gekocht. We hadden deze al een poosje op het oog. Ook dit bijzettafeltje hebben we gekocht; deze komt van Marktplaats.

In maart liep ik weer hard. | Genoot ik van het zonnetje dat scheen met een kop thee en een Eva magazine. | Ook had ik weer voor het eerst dit jaar ballerina’s aan.

De dikke sjaal moest nog wel om in maart, want het was ook regelmatig koud! | Mijn man en ik kochten deze auto! Hij is een stuk kleiner dan de Saab en ook een stuk voordeliger in gebruik. De Saab waar ik in dit artikel over schreef is dus inmiddels weer verkocht! Maar ik ben super blij met mijn kleine autootje een goede ruil!

Ik maakte de voortuin weer netjes want er was veel onkruid en mos tussen de klinkers te zien. | Snel opschieten want de lucht zag er weer dreigend uit!

Het geborduurde schilderij met een winterlandschap heeft plaats gemaakt voor een mooie lijst die ik voor mijn verjaardag heb gekregen met daarin een foto van ons huwelijk. Ik ben er erg blij mee. Ik heb meerdere foto’s van deze afmeting gekocht zodat ik kan afwisselen ;-) | Ik bestelde deze schattige kleertjes bij Noppies! Ze zijn voor een vriendin waar we op kraamvisite zijn geweest. Wel superleuk om te shoppen voor zo’n klein meisje! | De plantjes in de vensterbank groeien ook goed! Ik had er al enkele buiten in de moestuinbakken gepoot, maar die kregen het wel te verduren in de koude nachten.

Gelukkig hebben enkele plantjes het wel overleefd, maar voor de zekerheid heb ik toch weer een moestuinbak gekocht bij de Xenos. Dezelfde als vorig jaar. Die was namelijk helemaal op. Verder kocht ik nog een zakje met groentenzaden bij de Action. Ik ben heel benieuwd naar de groei van mijn plantjes dit jaar!

En dat waren dan mijn maanden februari en maart in een foto-overzicht. Ik heb echt zin in april!

Waar kijk jij naar uit in april?

11 reacties

  1. Leuk foto overzicht. Leuk om te zien dat zoveel mensen tegenwoordig proberen groente en kruiden te kweken. Ik ben ook bezig, maar het gaat nog niet echt van harte. Alleen mijn tomatenplantjes willen echt groeien, maar wel ontzettend langzaam.
    Wendy heeft onlangs geplaatst…Blogspiratie Tag!