Picture Diary – Februari 2014 #2

Whoops iets later gepubliceerd dan normaal (zondag 06:00 uur) maar dan nu eindelijk mijn Picture Diary van februari. Er zijn weer twee weken voorbij dus tijd voor een picture diary! Ik heb de afgelopen 2 weken weinig foto’s gemaakt om eerlijk te zijn. Ik heb meer uren gewerkt dan normaal en ik ben druk bezig geweest in huis. Dus had er eigenlijk weinig aan gedacht om foto’s te maken. In elk geval is het wel een goed teken want ik voel me stukken beter dan 2 weken geleden!

Week 7:
Zondagochtend heb ik eerst een kerkdienst geluisterd en daarna zijn mijn vriend en ik naar vrienden van ons geweest in het oosten van het land. Erg gezellig om ze weer te zien en te spreken. Mijn vriendin heeft altijd van allerlei lekkers in huis eerst kregen we een soort bananengebakje en ’s avonds bij de koffie had ze nog een schaal met zoetigheid. Jummie. Maar door al die zoetigheid kan je ’s avonds wel wat moeilijker in slaap komen en ik sliep de laatste tijd al wat moeilijk dus ik drink af en toe voor het slapen gaan, slaap lekker thee van Pickwick en Goede nachtrust van Zonnatura.

Maandag was het een prachtige dag en zat onze kater lekker te genieten van het zonnetje op tafel! Dinsdag ontving ik mijn 2 palettes van Sleek! Een review hierover kan je in dit artikel lezen.

Woensdag 12 februari stond er weer een mooie quote op de kalender van de Flow. Verder maakte ik sinds lange tijd een selfie. Mijn haar wordt weer mooi lang, een lachje had hier nog wel even af gekunt ;-)! En ik maakte ook een ongewilde selfie in het sleek palette :D.

Donderdag heb ik weer 2 foto’s van onze kater Leo gemaakt. Het is zo’n lui beest de laatste dagen. Hij ligt overdag veel te slapen en is ’s avonds een zeurpiet en wil dan naar buiten. Het is natuurlijk wel een nachtdier maar als het zonnetje buiten schijnt vind ik wel dat hij daar ook even van kan genieten :).

Zaterdag heb ik een bosje rozen voor mezelf gekocht bij de AH. Deze rozen waren in de bonus (2 voor € 5,-) en staan zeker een week prachtig in bloei! Ik kan zo genieten van een bos bloemen op tafel. Het staat zo vrolijk en ja als je net zo’n onromantische vriend als ik heb die geen rozen voor je koopt op valentijn (grapje! ;-) dan doe ik het zelf wel :D.

Verder ben ik die dag druk in het huishouden geweest en heeft mijn vriend de gaten in de muur gedicht. Het is nog wel een zooitje bij ons in huis!

Week 8:
Zondag heb ik weer eerst een prachtige kerkdienst geluisterd en daarna zijn mijn vriend en ik naar mijn oma geweest. Ze was op 2e kerstdag van de trap gevallen en had haar arm gebroken. Ze kon daardoor tijdelijk niet meer thuis wonen en zat in een verzorgingstehuis. Gelukkig is ze weer wat hersteld en mocht ze deze week weer naar huis. Het was fijn om even bij haar te zijn. Daarna hebben we een wandelingetje gemaakt en zagen dat enkele bomen in onze buurt lichtroze bloemetjes hadden! Ik heb nu helemaal de lente in mijn hoofd!

Maandag zou ik mijn vriendin opzoeken in Enschede, maar helaas kon dit niet doorgaan. In plaats daarvan heb ik eerst gewerkt en ging daarna naar een condoleance toe. De moeder van mijn collega was overleden, het was een verdrietige dag. Het is toch een wat vreemd gevoel om op een begraafplaats te lopen, even ben ik weer met mijn gedachten bij de dierbaren die we moeten missen. In de zomer van 2012 is mijn opa overleden en dat staat toch nog wel vers in mijn geheugen. Dinsdag heb ik ook gewerkt en ben daarna even naar de Mac Donalds geweest. Ik had hoofdpijn en dorst dus kocht ik voor mezelf een milkshake caramel macchiato. Even mijn hoofd afkoelen :). Woensdag ben ik uit mijn werk even langs mijn ouders gegaan. Mijn zusje had namelijk weer haar kledingkast uitgeplozen en had een hele stapel kleding die ze niet meer droeg. Ik vind het altijd leuk om even in de stapel kleding te zoeken en heb maar liefst 10! kledingstukken er uit gehaald wat ik erg leuk vond! Thanks sister!

Donderdag en vrijdag ben ik de dag goed begonnen met een vers geperste jus d’Orange en heb weer lekker gewerkt!

Verder zijn we weer druk bezig geweest in ons huis. Eindelijk zijn alle muren weer behangen en is de ruimte onder de trap weer opgeruimd. Yay for that!! SCHOON, OPGERUIMD en FRIS! Heerlijk! We hoeven niet meer tegen troep aan te kijken in ons huis en dat geeft ook wel wat rust.

En terwijl wij aan het klussen waren lag onze kater weer heerlijk te snurken.

Hoe waren de afgelopen 2 weken voor jou?

8 reacties

    1. Dankjewel, en de thee bevalt me prima. De thee werkt ontspannend en dat vind ik wel fijn voor het naar bed gaan. Er zit wel valeriaan in en daar worden katten wel een beetje speels van :).

  1. Erg leuke foto's :). Lieve kat heb je, awww!
    Wat n lekkere ontbijtjes!

    Oh ik heb een vraagje, waar luister jij de kerkdiensten? :) (Real life of online?)