Picture Diary – Juli 2013

Vandaag weer een maandoverzicht in de vorm van foto’s! Ik wilde eerst een 2 wekelijkse update geven maar ik merk dat ik daar niet zo snel aan toe kom. Er zit ook niet echt een logische volgorde in mijn belevenissen maar probeer het wel enigszins te categoriseren. Dus ik houd het voorlopig nog op een maandoverzicht. Mocht dit t.z.t. toch veranderen dan zal je het snel genoeg merken ;-) . Goed hier dan het overzicht van juli 2013.

Deze schattige stempeltjes kreeg ik van mijn vader. Hij zag ze liggen bij de HEMA en dacht dit is echt wat voor Tamarah! Ik vind ze erg leuk en natuurlijk extra lief omdat ik ze van mijn vader heb gekregen. Super ♡!

Een mooie uitspraak die in de flow stond, ik ben er helemaal mee eens. Ik ben weer lekker aan het lezen. Via Goodreads houd ik mijn gelezen boeken bij en geef ik ook aan wat ik momenteel lees en wat er op mijn wensenlijstje staat.

De bloemen in het vaasje komen uit eigen tuin, ik vind het altijd zo gezellig staan! En de nieuwe flow was uit. Ik koop niet gauw een tijdschrift voor mezelf maar ik vind dit blad echt helemaal geweldig!

Dat ik weer aan het lezen ben, komt door het mooie weer, lekker in de schaduw zitten met een boekje erbij en genieten maar. Ook neem ik af en toe een duik in het badje om af te koelen. Ik smeer me in met factor 50 aangezien ik erg licht ben en een gevoelige huid heb.

Met het warme weer zijn de katten ook een beetje uitgeteld. Dit zijn de katten van mijn ouders.

Ook onze eigen kater doet het rustig aan met dit warme weer. Verstandige beesten! In de schaduw liggen ze lekker af te koelen en verder doen ze de hele dag niets behalve een beetje eten en veel drinken. Hier moeten we een voorbeeld aan nemen met dit warme weer :).

Er werden ijsjes uitgedeeld op mijn werk i.v.m. de warmte echt super attent. En de rode kool is eigenlijk een wintergerecht maar ik had er zo zin in! Lekker met een runderriblapje en aardappelschijfjes uit de oven. Mijn favoriete gerecht op patat na :).

Wat wel helemaal in het seizoen past zijn natuurlijk de aardbeien. De bovenste komen uit eigen tuin! En het gebakje kreeg ik van een collega die jarig was! Genieten!

Mini Chupa Chups zijn een lekker zoet tussendoortje net als een blokje Tony’s Chocolonely die ik weer bij de Ekoplaza gekocht heb. Mijn vriend neemt altijd de pure en ik houd van melk met hazelnoten!

Het is lekker goedkoop om nu fruit in te slaan op de markt dus hebben we aardig wat gekocht. Bovenstaande smoothie is met aardbei, banaan en kiwi, de onderste is met abrikoos en chiazaadjes.

Op mijn werk staat er iedere dag een kannetje heet water voor me klaar! Wat een service! Zelf heb ik een ander theesmaakje meegenomen voor de variatie. Ik gebruik nu groene thee met vanille smaak, deze heb ik gekregen van mijn schoonouders en vind ik erg lekker!

Deze leuke ketting kwam ik weer tegen. Ik vind hem prachtig maar hij is wel wat zwaar.

Een pauw en een kalkoen lopen regelmatig rond op het terrein van mijn werk. Dit keer zette de pauw de achtervolging in op de kalkoen. Ik hoorde continu het klokkende geluid van de kalkoen en het schreeuwen van de pauw! Inmiddels ben ik gewend aan deze vreemde geluiden, maar toen ik er net kwam werken schrok ik me wild van het harde geluid haha :) .

Foto’s van een dagje Texel! Heerlijk uitwaaien op het strand. Het was een fijn dagje uit!

Hoe was jouw juli maand?

6 reacties

  1. Wat lief van je vader! En mooie ketting, ik heb gisteren ook een grote ketting gekocht, maar kreeg na een tijdje ook wel last van mijn nek door het gewicht.

    1. Ja echt super lief :) En jammer is dat he als je zulke leuke ketting hebt maar door het gewicht het niet dragen kan.. misschien van de kralen maar een armbandje maken o.i.d.