Picture Diary – Juli 2014 #1

Van de afgelopen twee weken was vooral de eerste week erg vol qua afspraken! Het waren allemaal leuke dingen hoor dat wel! Zo ging ik naar de schoonheidsspecialist, werden mijn nagels gedaan, kreeg ik mijn proefkapsel en make-up voor de trouwdag, gingen we lekker barbecueën en had ik mijn vrijgezellendag!! Waaahh! In de tweede week hadden we een voorbereidend gesprek met de trouwambtenaar en konden we onze trouwringen ophalen! Kijk mee!

Zondag 29 juni: Naar het hoge Noorden

Deze foto maakte ik net voor vertrek naar een vriendin die in het hoge Noorden woont. Eigenlijk wilde ik met deze foto mijn wenkbrauwen vastleggen omdat ik ze al weken niet heb geëpileerd! Maar toen ik de foto zag was het beste een luckyshot en besloot vanuit deze serie foto’s een nieuwe profielfoto te selecteren voor Typischtam.nl. Deze foto kan je ook vinden op mijn Facebookpagina, Twitteraccount en Instagram! Ik zou het erg leuk vinden als je me volgt!

De luchten zagen er dreigend uit. Ik kreeg ook heel wat regen onderweg!

Check die leuke lamp gemaakt van vazen en flesjes. | Ook heeft ze sinds een jaar een hond, het is echt een lieverd hoor en heel gehoorzaam! Maar aan honden moet ik ook even wennen. Ik lach op deze foto een beetje als een boer met kiespijn.

Maandag 30 juni: schoonheidsspecialist

Op maandag had ik een gezellige moeder-dochterdag. We gingen samen naar de schoonheidsspecialiste toe. We lieten ons gezicht grondig reinigen en daarnaast wilden allebei onze wenkbrauwen laten epileren, waxen en verven. We kregen ook een heerlijke ontspannende gezichtsmassage en dat was hard nodig want ik had wat gerstekorreltjes rond mijn ogen en ik vond het heel pijnlijk toen ze die probeerde weg te halen. Een compleet verslag van de schoonheidsspecialiste volgt in een later artikel! Ik ben erg tevreden met mijn wenkbrauwen en mijn schone huid!

Dinsdag 1 juli: Trouwboeket uitzoeken + nagels lakken

Dinsdagmiddag zijn mijn vriend en ik naar de bloemist geweest om een leuk trouwboeketje uit te zoeken. Ik had wat foto’s van Pinterest uitgezocht en meegenomen. Maar in de winkel kwam ik ook een leuk veldboeket tegen! Zoiets moest het maar worden vonden we. Het boeketje wat in de winkel stond heb ik voor mezelf gekocht als soort aandenken :).

Op dinsdagavond kwam een vriendin langs die erg goed is in het lakken van nagels. Ik ben er zelf niet zo’n held in dus het leek me leuk dat zij mijn nagels voor de bruiloft gaat lakken. We deden een proefavondje en zij liet zien welke kleuren er mogelijk waren. Welke denk je dat het geworden is? Ze heeft zo’n UV-lamp waaronder je nagels erg hard worden. Ik ben het merk even vergeten maar die houd je nog van mij tegoed!

Woensdag 2 juli:

Onze Leo heeft de laatste tijd een ontregeld dag- en nachtritme. Overdag slaapt hij en wil hij niet gestoord worden en ’s avonds wordt hij actief en wil dan naar buiten. Soms laten we hem dan maar naar buiten omdat hij anders continue aandacht loopt te vragen door aan de deuren te krabben e.d. Jammer genoeg kan je een kat niet zo goed iets aan of afleren zoals een hond. We denken zelf dat dit gedrag van hem te maken heeft met het feit dat het overdag te warm is en hij niets wil doen, en daarom als het ’s avonds afkoelt actief wordt. Daarnaast is het lang licht en rent hij om 22:00 uur vrolijk buiten alsof het midden op de dag is, terwijl hij in het najaar dan lekker bij ons op de bank zit. Hopelijk gaat dit gauw over!

Donderdag 3 juli: Proefmake-up & proefkapsel

Donderdagavond kwam er iemand langs die mijn proefkapsel en make-up ging aanbrengen. Ik laat hier nog geen foto’s van zien want ook dat volgt allemaal in een later artikel. Ik was in elk geval heel erg blij met het resultaat! Ze gebruikte heel veel producten waarvan ik twee heel erg fijn vond! The colossal volume express mascara van Maybelline en de Giordani gold age defying foundation van de Oriflame. De mascara heb ik al aangeschaft en de foundation wil ik ook nog kopen alleen kost deze € 23,- dus daar wacht ik nog even mee. Eerst even sparen :).

Vrijdag 4 juli: BBQ

Ondanks dat je mij het blijst maakt met een gewoon softijsje, vond ik dit schepijs in de smaak Oreo heel erg lekker! | Vrijdagavond hadden mijn vriend en ik een bbq van de miniwijk van mijn kerk. Het was gezellig om zo de wijkgenoten ook buiten de kerk om, te zien en te spreken. Het was erg gezellig! Koen had onze net nieuwe barbecue mee genomen en hij deed het prima ondanks dat hij in het begin erg rookt!

Zaterdag 5 juli: VRIJGEZELLENFEEST!!!

Vorige week zaterdag dacht ik echt dat ik mijn vrijgezellenfeestje zou hebben en zat om 08:30 uur al kant-en-klaar om opgehaald te worden, maar toen er om 11:00 uur nog niemand was had ik de hoop opgegeven en ben toen mijn eigen gang gegaan. Maar op zaterdag 5 juli wist ik het zeker, ik zou opgehaald worden! Maar toen om 12:30 uur er weer niemand was, had ik ook voor die dag de hoop opgegeven. Maar toen…. BONK BONK BONK! op de ramen en hoop gegil ja hoor! Ik werd opgehaald voor mijn vrijgezellendag! Ik begon de dag rustig met een smoothie maar die eindigde heel anders!! Een uitgebreid verslag hierover volgt ook weer in een later artikel! Ik beloof je alles rondom mijn bruiloft te laten zien in uitgebreide artikelen na de grote dag!

Maandag 7 juli: TROUWJURK OPHALEN!!

Ook deze maandag ging ik samen met mijn moeder op pad, dit keer om mijn trouwjurk op te halen. Wat een bijzonder moment zeg! We gingen uiteraard eerst even zien hoe de jurk mij stond met alle aanpassingen die de coupeuse heeft gemaakt. En ik kan je vertellen hij zit mooi! Mijn moeder moest ook even oefenen hoe ze de jurk bij mij moet aan doen op de grote dag! Echt heel leuk en bijzonder om dit met mijn moeder te doen!

Dinsdag 8 juli: TROUWRINGEN OPHALEN!!!

De ringen zijn binnen! We zijn er helemaal blij mee!

Woensdag 9 juli: Wasdag

Normaal gesproken is maandag mijn wasdag, maar zoals je zult begrijpen was ik helemaal in de wolken van mijn jurk. Ik ben die dag verder niet zo productief geweest. Dus vandaag lekker wasjes draaien.

Hardlopen is zoveel leuker in een mooie omgeving. Af toe sta ik dan even stil om een fotootje te maken :).

 

Vrijdag 11 juli: Cadeautjes

Vrijdag kreeg ik van twee collega’s alvast een aardigheid voor onze trouwdag. Ik zou de collega’s niet meer zien voordat de grote dag aanbreekt! Zij hadden hier aan gedacht en dat vond ik zo attent!

Zaterdag 12 juli:

Ook in het weekend ben ik vroeg wakker. Misschien heeft dit ook wel te maken met het licht dat de kamer al zo vroeg in schijnt. Of omdat de trouwdag dichterbij komt, dat kan natuurlijk ook ;-).

Hoe waren de afgelopen twee weken voor jou? Heb je al (bijna) vakantie?

8 reacties