Picture Diary – Juli 2014 #2

De afgelopen twee weken stonden vooral in het teken van onze bruiloft, maar ik heb ook nog andere dingen gedaan hoor :). Soms heb je van die weken waarin je weinig meemaakt en er niet zoveel te fotograferen valt (al kan ik altijd wel wat verzinnen ;-)). En soms heb je van die weken waarin het juist zo druk was en je zoveel leuke dingen meemaakt dat je gewoon vergeet foto’s te maken. Nou ik heb dus zo’n laatste week meegemaakt. Toch heb ik weer een overzichtje weten te maken! Kijk mee!

Maandag 14 juli 2014: I do, I do, I do!!

Fotografie: Chantal van den Berg

Op maandag 14 juli 2014 gaven mijn vriend en ik elkaar het ja-woord! Dat kon je al lezen in dit artikel! Uiteraard volgt hiet over een apart uitgebreid artikel met veel foto’s! Voor nu moet je het even hier mee doen!

Dinsdag 15 juli 2014: Moerbeien

Onlangs was ik bij de groenteboer en daar stond een bakje met  moerbeien die je  gratis mocht proeven. Ik vond ze er een beetje vreemd uit zien, maar wilde het toch proberen! En ik vond ze erg lekker. Ze smaken een beetje naar rozijnen en zijn behoorlijk vullend. Lekker voor in de yoghurt of gewoon zomaar tussendoor. Deze gedroogde moerbeien kocht ik bij de AH. Het glazen weckpotje heb ik gekocht bij de Xenos voor de bruiloft. Hier zaten eerst hartensnoepjes in :).

Woensdag 16 juli: Leo

1. Weer even een paar schattige foto’s van Leo! We hebben ontzetten veel trouwkaarten ontvangen en die hebben we aan een slinger gehangen. Vanaf de trap kon Leo bij het uiteinde komen! Slimmerik! 2. Door het warme weer en de regen schiet het gras de lucht in! Leo vindt het heerlijk om hier in te liggen. 3. Ook slaapt hij regelmatig op de tuinkussenbak.

Donderdag 17 juli 2014: De laatste voorbereidingen

Eén dag voordat het tuinfeest plaatsvond waren we natuurlijk erg druk met de aankleding ervan. Eerst hebben we de partytenten opgezet en later hebben we de cateraar verwelkomt en werden er biertafels, sta-tafels en buffettafels aangeleverd. Ook hebben we de tuin helemaal gedecoreerd! Hierover later natuurlijk een uitgebreid artikel in mijn trouwreeks.

Vrijdag 18 juli 2014: PARTY!!

Fotografie: Hester

Op maandag 14 juli hadden we al JA tegen elkaar gezegd voor de Burgerlijke Stand, maar vandaag was de dag aangebroken dat we ja voor de kerk en de familie, vrienden en andere getuigen gingen zeggen! Voor dat het zover was gingen Koen en ik eerst samen trouwfoto’s maken! Die foto’s volgen allemaal nog. Deze heb ik zelf nog niet ontvangen, maar zodra ze binnen zijn zal ik ze uiteraard met jullie delen! Na de kerkdienst hebben we groepsfoto’s gemaakt en lekker gebarbecued en ’s avonds kon dan het tuinfeest beginnen!

Zaterdag 19 juli 2014: Bijkomen!

We hebben echt samen genoten van de mooie dagen, maar we moesten ook echt even bijkomen van alle indrukken en de overweldigende aandacht en liefde die je op zo’n dag krijgt!

Even lekker bijkomen in de tuin. Dit was ’s avonds, we hebben lekker genoten van het mooie weer en heerlijk buiten gegeten.

Zondag 20 juli 2014:

En daar ging de zoveelste bloempot! Leo doet zijn naam echt eer aan (Lomp En Onbenullig). Ik heb besloten om in het vervolg alleen nog maar bloempotten van kunststof te kopen. Deze gaan niet kapot en laten je vloer ook onbeschadigd als deze op de grond vallen. Zonde…

Maandag 21 juli 2014:

1. Op het moment ziet onze moestuin er zo uit. De grote plant die tegen de schutting opgroeit is een komkommerplant! Wow hij is echt huge! 2. De mooie struik met prachtige bloemen is ook weer uitgekomen. Hij is van de buurman maar wij kunnen er dankzij de lage schutting ook van genieten.

Dinsdag 22 juli:

1. Mijn vriend heeft een nieuwe bril uitgezocht! Ik vind het hem zo leuk staan! Normaal draagt hij lenzen maar deze mag hij vaker op doen! 2. Een lief zomerjurkje van de Only. Deze heb ik al regelmatig kunnen dragen dankzij het mooie weer! 3. Armbandjes van de Primark!

Woensdag 23 juli 2014:

1. Ik geniet echt van de zomerbloeiers in onze tuin. Ik schreef er hier ook al een artikel over! 2. De fruitvliegjes zijn weer volop aanwezig in ons huis! Maarrrr… er is hoop… Vul een eierdopje met een bodempje afwasmiddel en schenk daarboven op natuurazijn tot het randje. De fruitvliegjes komen hier op af en verdrinken. Zo ving ik op een dag 19 fruitvliegjes! Een beetje zielig dat wel.

Donderdag 24 juli 2014: Bruna

Ik snuffel graag rond in boekenwinkels. De bovenstaande boeken lijken me wel interessant. 1. Meer brein minder medicijn van Lissa Rankin. 2. Uw brein als medicijn van dr. David Servan. 3. Gelukkig ben ik niet de enige van Brené Brown.

1. Norton reist de wereld rond van Peter Gethers (ik heb ook al een deel van dit boek in huis liggen). 2. De wereld volgens Bob van James Bowen. Ik heb geen impulsaankopen gedaan dit keer! :)

Vrijdag 25 juli 2014: Intratuin

Deze lieve kleine cactusjes met bloemetjes vond ik zo schattig. Ik wilde er eigenlijk een paar kopen maar ik hield me in! Goed hè!

Zaterdag 26 juli 2014: Foto’s!

Vandaag kwam er een pakketje met de post binnen. Hierin zaten onze foto’s van maandag 14 juli! We zijn super blij met onze fotografe Chantal van den Berg. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en het heel leuk en orgineel naar ons opgestuurd! De foto’s houd je tegoed!

Heb jij lekker van het zonnetje kunnen genieten de afgelopen twee weken? 

6 reacties

 1. “Mijn vriend heeft een nieuwe bril uitgezocht”… Je man Tamarah, je MAN!! :wink: Dat zal nog wel even wennen zijn om dat te zeggen haha. Wel een superleuke bril, ik wil graag dat mijn vriend ook zo’n bril neemt, maar ik moet nog even wachten. Ik ben steeds nieuwsgieriger naar de trouwfoto’s hihi
  Cindy heeft onlangs geplaatst…Instagram TAG

  1. Haha, ohw ja dat is waar ook! Mijn man :). Nog even geduld! Deze week komen weer nieuwe updates over ons huwelijk.

  1. We hebben niet echt een huwelijksreis gepland maar we gaan in augustus een paar dagen lekker er tussenuit naar romantische plaatsjes in de Benelux.

 2. Wat fijn dat jullie trouwdagen zo geslaagd waren! Wij hebben ook genoten afgelopen vrijdag, de foto’s en verhalen daarvan volgen uiteraard ook nog. Nu lekker nagenieten! ;)

  Linda heeft onlangs geplaatst…Getrouwd!

  1. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Fijn dat jullie er ook van hebben genoten! Geniet nog lekker na!