Picture Diary – Juni 2014 #2

Iets later gepubliceerd dan gepland! Maar hier is dan alsnog mijn picture diary van de afgelopen twee weken! Enjoy!

Zondag 15 juni 2014: heidewandeling

1. Mijn vriend en ik hebben een heerlijke wandeling op de hei gemaakt! Het was prachtig weer! Even genieten!! (Zie je trouwens dat ik niet met mijn voeten bij de grond kan! hihi!).

Maandag 16 juni 2014:

1. t/m 3. We zaten lekker in de tuin van mijn ouders en ik zag Happy en Rakker zo lief bij elkaar zitten. Over het algemeen kunnen ze goed met elkaar overweg, maar Happy (de zwart-witte kat) wil soms wel even laten zien dat hij de baas is.

Dinsdag 17 juni 2014:

 1. Hmm.. ik had een lekkere rucolasalade gemaakt uit eigen tuin! Ik heb er cherrytomaatjes, peer, fetablokjes en pijnboompitjes doorheen gedaan. Jummie!

Woensdag 18 juni 2014: naar de coupeuse!

Terwijl heel Holland naar de WK wedstrijd zat te kijken was ik bij de coupeuse om mijn jurk op maat te laten maken! Ik laat hier nog geen foto’s van zien (stel dat mijn vriend dit ziet). 1. Ons tweede slaapkamertje is volledig in beslag genomen door alle attributen voor onze bruiloft! Ik ga soms gewoon even een kijkje nemen en fantaseer dan hoe het allemaal eruit komt te zien die dag! 2. Samen met mijn vriend ging ik een ijsje halen. Ik koos voor stroopwafel, hazelnoot en bounty. Heerlijk!!

Donderdag 19 juni 2014:

1. Mijn vriend en ik zijn dol op toeren en rijden vaak mooie routes in de omgeving. We kwamen dit oude pand tegen wat te koop staat. Mijn vriend is er helemaal weg van!

Vrijdag 20 juni 2014:

1. Ik zat achter de secretaire lekker te bloggen en in de avond schijnt het zonnetje aan de voorkant van het huis en het zonlicht kwam op mijn bloemetjes terecht. Een prachtig gezicht.

Zaterdag 21 juni 2014: Zomer!

1. Hmm ik heb ontbijt op bed gekregen van mijn vriend! Meestal ben ik er eerder uit dan hij en is het andersom! 2. ’s Avonds maakte ik een andijvie stamppot met een filetlapje. Eigenlijk eten we nooit andijvie en we weten ook weer waarom, we vinden het allebei niet lekker.

Zondag 22 juni 2014:

1. We hebben een heerlijke wandeling in Deventer gemaakt. Dit is de skyline van Deventer.

1. De IJssel en de uiterwaarden.

1. De walstraat in Deventer. 2. Een prachtige hortensia! 3. De Bergkerk in Deventer.

Maandag 23 juni 2014:

1. t/m 3. Leo kan zo heerlijk relaxt liggen. Check die schattige pootjes! Eigenlijk mag hij niet op ons bed. Maar hij is zo lief en schattig. Just can’t resist!

Dinsdag 24 juni 2014:

1. Ik ben dol op hopjesvla. Mijn opa en oma hadden dat vroeger altijd in huis. Als ik bij hun ging logeren kon ik me verheugen op de vla :).

Woensdag 25 juni 2014:

1. Hier stonden eerst ook allemaal spulletjes voor de bruiloft. Maar dat heb ik dus op het tweede slaapkamertje uitgestald. Nu is onze hal weer mooi en gezellig!

Donderdag 26 juni 2014:

Nadat onze trap is geverfd heeft mijn vriend de smaak te pakken. Hij heeft nu een begin gemaakt aan de deurkozijnen en aan de deuren. De kozijnen waren bruin en de deur was vergeeld. 1. Koen heeft de deur op deze manier laten drogen. Slim! 2. De deurpost in de eerste laag verf. 3. Ik ging ondertussen spulletjes opruimen. Ik heb vier paar schoenen weggegooid van hem (natuurlijk in overleg ;-)). 4. Van de trap naar beneden. Ik vind het er lekker fris en wit uit zien

Vrijdag 27 juni 2014:

Mijn vriend en ik gingen naar de woonboulevard in Zutphen om wat leuke decoratie te kopen voor onze trouwdag. We zijn geslaagd bij de Jysk en bij de Woon. Een shoplog hierover volgt binnenkort! 1. Dit is een gedeelte van Riverdale! Heel leuk maar wel prijzig! 2. Van winkelen krijg je dorst dus ik kocht bij de Mac een ijskoude smoothie met ananas en mango. Lekker verfrissend en zoet tegelijk. 3. We waren eigenlijk op zoek naar windlichten met olie en lont maar die konden we nergens vinden. Bij de Blokker dachten we er een gevonden te hebben. Knalgeel. Maar helaas, deze werkte op led licht en dat vinden we persoonlijk niet zo sfeervol. 4. Op deze prachtige clematis werd ik verliefd! Wat een gave paarse kleuren, ik kon me maar moeilijk inhouden! Stiekem heb ik er wel een beetje spijt van. 5. En deze quote vond ik wel grappig. “He said she said i do!“.

Zaterdag 28 juni 2014:

1. Leo ligt op ons nieuwe tafelkleed te chillen! Deze gaat wel weer in de was, want dit tafelkleed is bedoeld voor onze bruiloft! 2. Ik had zin om een oude bruine bloempot even een fris leuk kleurtje te geven. Ik had nog verf over van deze diy dus nu heb ik een mooie paarse bloempot voor buiten! Staat weer lekker vrolijk! Nu nog een leuk plantje kopen en de tuin is weer lekker vrolijk!

Dat was mijn picture diary weer! Een hele fijne zondag gewenst!

Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen twee weken!

9 reacties

  1. Heb je serieus een wandeling over de heide gemaakt met die schoenen? :D Haha! Leuke foto’s verder, dat licht op de foto van de bloemen is inderdaad gorgeous! En de skylines ook. Dat oude huis is misschien een leuk opknapprojectje? ;) Wij aten pas ook weer andijviestamppot, vinden het juist allemaal lekker, haha! Leo blijft trouwens enorm schattig <3 Ik maak echt te weinig foto's van Coco, maar die is most of the time dan ook totaal niet fotogeniek of te druk bezig met andere dingen.
    Hester heeft onlangs geplaatst…Photograpy: snapshots @ Paris

    1. Daar heb ik eventjes opgewandeld. Normaal wandel ik met van die outdoorschoenen. Maar goed opgemerkt. Dat huis ziet Koen wel zitten als opknapproject. Ik moet er niet aan denken (lees: help met man is klusser!). Leo is juist wel fotogeniek!

  2. Wat leuk om gezien! Wat een héérlijke foodfoto’s én wat zien die katten er onwijs lief uit! XXX liefs Florentine