Picture Diary – Juni 2014 #1

Ik weet niet hoe het gebeurt is, maar al mijn foto’s zijn van mijn telefoon (Samsung Galaxy S3) verwijderd! Echt balen. Ik weet nog wel wanneer het gebeurde. Ik probeerde namelijk een foto te nemen van iets en toen liep mijn telefoon vast, ik kreeg een foutmelding waarvan ik niet meer precies weet wat er stond en toen voilà, al mijn foto’s van mijn camera eraf. De Instagram foto’s, whatsapp foto’s, downloads en screenshots zijn wel allemaal behouden gebleven maar de foto’s gemaakt met mijn toestel zijn dus helaas verdwenen. Dit foto-overzicht moet ik dus doen met de resterende foto’s! Enjoy!

Zondag 1 juni 2014:

Op zondag vierden we de verjaardag van mijn neefje die 1 jaar werd. Aangezien mijn zus en zwager liever geen foto’s van hem op het Internet willen een foto van de lekkere taart waarvan we hebben gesmuld. Mijn vriend en ik hadden samen met mijn zusje Lego Duplo voor hem gekocht en volgens mij viel dat wel in de smaak!

Maandag 2 juni 2014:

Onze Leo geniet volop van de lekkere warme dagen en ligt heerlijk te slapen in de tuinstoel. * Soms ligt hij ook op het bananenpak waarin Koen voor lul werd gezet tijdens zijn vrijgezellenfeest.

Dinsdag 3 juni 2014:

De moestuin doet het goed, de plantjes groeien als kool! * De eerste aardbei is aangevreten. Gelukkig heb ik later wel de aardbeien kunnen redden! Ze zijn heerlijk zoet! * De eerste oogst van mijn moestuin! De radijsjes waren erg scherp. Veel scherper dan in de winkel. Het smaakte ui-achtig en vond ze helemaal niet zo lekker om eerlijk te zijn!

Woensdag 4 juni 2014:

De aardbeien uit eigen tuin waren heerlijk!

Donderdag 5 juni 2014:

De oranjegekte is al losgebarsten in de buurt! Er hangt veel meer oranjeversiering in de straten dan met Koningsdag. Gelukkig in mijn woonplaats doen ze toch nog aan versiering!

Vrijdag 6 juni 2014:

De planten in de achtertuin stonden wel heel dicht op elkaar zodat ze belemmerd werden in een hun groei en bloei. Dus ik heb besloten de twee Rhododendrons uit de achtertuin te verplaatsen naar de voortuin. Ook heb ik weer onkruid verwijderd en de tuin geschoffeld! Heerlijk om te doen!

Zaterdag 7 juni 2014:

Een spannende dag, want de trouwkaarten zijn op de bus gegaan! Ik had adresstickers gemaakt (scheelt een hoop schrijfwerk) en bij TNT post heb ik postzegels ontworpen op een stickervel. Het was dus een kwestie van de enveloppen stickeren. Nog een paar keer heb de lijst met geadresseerden doorlopen, klopt het allemaal?, ben ik niemand vergeten? Check, check, dubbelcheck…! Eerst wilde ik ze in de brievenbus gooien, maar uiteindelijk ben ik toch naar de Bruna gegaan en heb ze daar gelijk al in de postzak gedaan. Daarna ben ik naar de Blokker gegaan want ik moest daar een onderdeel kopen voor de droogmolen die ik heb gekocht. Toen ik de winkel binnenkwam zag ik weer allemaal oranje artikelen!

Zondag 8 juni 2014: Eerste Pinksterdag

Op eerste Pinksterdag kwam mijn zus gezellig op visite. Ze heeft me geholpen met wat tuinversiering voor de bruiloft.

Maandag 9 juni 2014: Tweede Pinksterdag

* Op tweede Pinksterdag hebben wij heel weinig gedaan. Eerst wilde Koen iets leuks ondernemen maar het werd 30 graden dus ik vond het wel prima om lekker in de tuin te liggen en lekker te lezen. * De witte hoed is van de Zeeman, niet super charmant maar wel fijn als je een boek in de zon wil lezen! * Ik las het boek De Suite van Suzanne Vermeer, leuk boek maar niet zo bijzonder dat ik het iemand zou aanraden deze te lezen.

Dinsdag 10 juni 2014:

Wasjes draaien en op buiten lekker laten drogen door de zon! Het ruikt dan zo fijn! * Leo lag ook heerlijk te genieten in het ietwat hoge gras! * Zoals je ziet staan de twee Hortensia’s nu iets vrijer nu de twee Rhododendrons weggehaald zijn. Als de hortensia’s zijn uitgebloeid zet ik ze wat verder uit elkaar. De linker lavendelstruik groeit ook enorm en ruikt heerlijk!

Woensdag 11 juni 2014:

Het pakketje van Zalando kwam binnen! Ik moest namelijk nog een jurkje hebben voor de dag dat Koen en ik voor de Burgerlijke Stand gaan trouwen! Eerst twijfelde ik over dit jurkje (sorry voor mijn uiterst serieuze blik!) ;-), maar deze is het uiteindelijk niet geworden. Jullie zien binnenkort wel het jurkje verschijnen!

Donderdag 12 juni 2014:

Deze twee weken waren afwisselend warm en zonnig en soms ook weer dreigend en regenachtig.

Een wolk in de vorm van een hart!

Vrijdag 13 juni 2014:

Tja, deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van voetbal! En wat deden we het goed he!! Best gaaf om te zien al die samenhorigheid! En voetbalmannen, daar is het ons vrouwen natuurlijk om te doen ;-).

Mijn vriend houdt niet van voetbal, ja je leest dit goed en wilde de wedstrijd eigenlijk niet kijken. Hij kijkt liever naar Top Gear. Maar ik heb op advies van vriendinnen de afstandsbediening weten te bemachtigen en heb de wedstrijd na 20 minuten speeltijd eindelijk kunnen bekijken! En vanaf toen werd het ook gelijk leuk!

Zaterdag 14 juni 2014:

Een heel productief dagje! Ik heb 4! wasjes gedraaid (liep wat achter) en heb de administratie bijgewerkt (fijn om weer wat overzicht te hebben) en ik heb de wasruimte wat anders ingedeeld! ’s Avonds kwamen nog twee vriendinnen op visite dat was erg gezellig!

Dat waren dus twee fijne weken! Ben jij ook helemaal in de oranjestemming?

14 reacties

  1. Spannend hè, trouwkaarten versturen! Onze zijn ook net een weekje de deur uit ongeveer, we krijgen alleen maar leuke reacties gelukkig! :)
    Jullie trouwen dus apart voor de gemeente en op een andere dag voor de kerk begrijp ik?
    Linda heeft onlangs geplaatst…Fotografie | Random.

    1. Ja dat vonden we indd heel spannend! Wat leuk dat jullie kaarten ook onderweg zijn! Wij hebben ook leuke reacties gehad! Wij trouwen indd op twee dagen lekker luxe ;-). Als alles achter de rug is zal ik alles verklappen ;-).

  2. Na die geweldige overwinning vrijdag ben ik zeker helemaal in de Oranje stemming! Wat een heerlijk tuintje hebben jullie trouwens! :)

    1. Ja wij hebben een DIY bruiloft :D. Dus we maken versieringen en veel andere dingen gewoon zelf :). Het jurkje op de foto is hem uiteindelijk niet geworden, ik vond de kleuren niet echt zomers maar meer voor het najaar. Maar ik vond hem wel heel leuk hoor en heb ook wel eventjes getwijfeld!