Picture Diary – Juni 2015

De maand juni ligt alweer even achter ons, maar ik wilde toch nog even mijn Picture Diary delen. Eerst wilde ik deze combineren met de maand juli en dit dan in augustus publiceren, maar ja dan is het een foto overload, dus om het wat behapbaarder te houden, hieronder alsnog de foto’s van juni!

 • In juni hebben we gebarbecued met een leuke club mensen. Het was die dag erg warm, maar later in de avond kwamen er donkere wolken aangedreven en begon het te regenen. Ondanks dat was het heel gezellig.

 • Als je mijn blog langer volgt dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat mijn man en ik een huisje hebben gekocht. In juni kregen we de sleutel en zijn dolblij met onze nieuwe stek!

 • Ook lieten we Leo in de maand juni voor het eerst naar buiten in zijn nieuwe omgeving. Wel eerst even aan de lijn zodat hij de omgeving goed kon verkennen. Hij heeft 5 dagen een kwartiertje buiten gelopen en was de lijn toen al zat. Sindsdien loopt hij al weer los en hij weet tot nu toe prima de weg! Heerlijk hoe zo’n beestje zich snel kan aanpassen aan een nieuwe omgeving.

 • Daarnaast hebben we ook heel wat spulletjes weggedaan zoals deze nepplantjes ♥ de boekenkasten ♥ en een grote kledingkast.

 • Gelukkig had ik twee weken vakantie en heb heel wat spullen een plekje kunnen geven en weer weggedaan! ♥ Even uitrusten na een lange dag werken in huis!

 • Er groeiden in juni pioenrozen in eigen tuin! Ik vind ze prachtig!! Dit zijn Sarah Bernhardt pioenrozen.

 • Tijdens de regenachtige avonden keken we televisie (we hadden in het nieuwe huis al vrij snel verbinding weer met onze provider! Fijn!) We keken naar Cats Uncovered, dat is een driedelige serie van de BBC die werd uitgezonden op NPO1 NTR. De Nederlandse titel is overigens: het verborgen leven van de kat. Ik had deze serie al wel eens eerder gezien en vind het echt een aanrader voor elke kattenliefhebber!

 • Leo lag lekker te chillen op de stoel in de tuin. Hij is hier al helemaal op zijn gemak. ♥ In het weekend vind ik niets zo lekker dan lekker in bed te ontbijten. Dit keer nam ik smoothie met aardbei en blauwe bessen + chiazaadjes!

 • De oude woning moest weer leeg opgeleverd worden. Heel vreemd om je huis ongemeubileerd te zien. Ondanks dat ik blij ben met mijn nieuwe plek heb ik toch even een traantje moeten wegpinken. We hebben mooie herinneringen aan dit huis!

 • We gingen een dagje winkelen in Deventer en daar hingen de straten versierd met paraplu’s! ♥ De appelboom is ook weer gepland in onze nieuwe tuin, hij heeft de verhuizing ook overleefd. ♥ De weersvooruitzichten waren voor de maand juli beter dan in juni. ♥ Ik heb veel behang weggebracht naar de stort, de muren zijn nu kaal en deze wil ik graag laten stucen als dat betaalbaar is en anders behangen met glasvliesbehang. ♥ We moesten ook een vriezer aanschaffen aangezien deze niet in de keuken is ingebouwd. Bij de MediaMarkt deden we wat inspiratie op.

En dat was weer een impressie van de maand juni! Binnenkort zie je ook een overzicht van de maand juli :) .

Hoe kijk jij terug op juni?

4 reacties

  1. Dankjewel leuk om te horen. Ja ik vond het ook heel vreemd om te doen. Maar heb er wel vrede mee :) .

  1. Dankjewel. En ja daar zijn we super blij mee, dat maakte het voor ons ook makkelijker om te wennen.