Picture Diary – Maart 2014 #1

Vanaf januari dit jaar publiceer ik elke 2 weken een foto-overzicht van de dingen die ik heb meegemaakt. Vandaag een overzicht van week 9 en 10!

Week 9:

1. t/m 3. Zondag begon de dag met het luisteren naar een kerkdienst, douchen en samen pannenkoeken eten! Ik vind pannenkoeken met spek en appel het lekkerst! En natuurlijk een beetje stroop erbij. Vervolgens hadden wij ’s middags een verjaardag van een vriendin van mij die vorig jaar naar Assen is verhuisd. Het was een gezellige verjaardag en daarna zijn we doorgereden naar mijn zus, zwager en neefje in Groningen. 4. Daar hebben we een hapje gegeten en zijn ’s avonds weer naar huis gegaan. Het was een gezellige maar lange dag. De kat van mijn zus wil eigenlijk nooit op schoot zitten dus dit was wel een fotowaardig moment. Ze vond het alleen zelf wat minder leuk volgens mij ;-).

1. Het was weer tijd om lekker te gaan hardlopen (klik). Ik heb in week 9 maar liefst 3x!!! hardgelopen. Echt een prestatie van mezelf :D. 2. Tijdens het hardlopen ben ik me ook bewust van de mooie natuur, het begint steeds meer lente te worden. 3. Als ik aan het hardlopen ben vind ik het altijd fijn om met een gezonde smoothie af te sluiten. Een soort van healthy moment ;-)!

1. Ook in de tuin zie ik de crocussen en primula’s weer volop in de bloei staan. Ik schreef een artikel over de eerste voorjaarsprikkelen in de tuin (klik) 2. De hortensia laat ook voorzichtig haar knopjes zien.

1. De nieuwe flow viel weer op de mat! Heerlijk om deze weer helemaal van A tot Z door te lezen! 2. De Flow kalender heeft ook mooie quotes er tussen zitten. Deze van 1 maart vond ik super mooi! 3. Ook het EVA magazine viel op de mat! Genoeg leesvoer de komende tijd! 4. In de EVA magazine zat ook een kalender: 40-days to easter! Hier heb ik ook een artikel over geschreven (klik).

1. t/m 5. Op zaterdag 1 maart zijn mijn vriend en ik samen met 4 vrienden + kids lekker wezen wandelen op de Holterberg. Het was geen super mooi weer maar wel erg gezellig. We hebben daarna nog een hapje gegeten in een gezellige restaurant vol met schilderijtjes en opgezeten dieren. Ik heb geen foto van het eten gemaakt maar ik had dorade filet, patat en salade. Mijn vriend wil nooit fatsoenlijk op de foto haha.. lekkere foute foto van ons tweeën.

Week 10:

1. Een dag later gingen we weer heel sportief wandelen op de hei. 2. Het zonnetje scheen veel de afgelopen week. 3. Ik kocht spulletjes voor een moestuin hier heb ik ook een artikel over geschreven. 4. Tulpen staat zo gezellig op tafel, dit zijn weer de bonus tulpen van de AH. 5. Op mijn werk zijn er weer veel collega’s jarig of gaan op vakantie. De regel is dan dat je trakteert. Jummie!

1. en 2. Op de terugweg van het wandelen op de hei kwamen langs een park dat vol staat met allemaal crocussen. Ik vond ze zo mooi ik moest gewoon ff een fotootje maken!

1. t/m 3. En of al dat wandelen nog niet sportief genoeg is ging ik ook in week 10 maar liefst 3x  hardlopen. Met de stijgende temperaturen is dat geen straf! Heerlijk!

1. en 2. Mijn vriend was al een paar dagen niet lekker en donderdag en vrijdag was hij ziek. Ik probeerde met een vitamine boost te voorkomen dat ik ziek werd. Tot nu toe heeft het mij gepasseerd. Hopen dat het zo blijft. Gelukkig is mijn vriend inmiddels weer opgeknapt.

1. t/m 3. En wat is een picture diary zonder Leo :). Nou hier is hij weer. Hij zat weer prachtig op de bank naar buiten te kijken. Maar wat verhaard dat beest nu zeg! Ik heb hem eens flink geborsteld en moet je zien wat een haar er van hem afkwam. Hij ligt hier lekker op de kop in de bank. Het is ook zo’n silly animal!

Hoe waren jou afgelopen 2 weken?

6 reacties

  1. Wat een vrolijke foto's! Ik haal eigenlijk ook vaak tulpen bij AH en anders bij Jumbo. Ik word er zo vrolijk van. En wat een leuke foto van jou en je vriend, lekker gek haha! Heerlijke foto's, buiten wandelen, ik hou er van! Wij zouden vandaag ook gaan wandelen buiten, maar helaas is mijn vriend ziek :sad:
    Cindy heeft onlangs geplaatst…Winactie: Statement ketting en armbanden