Picture Diary – Maart 2014 #3

Ik moest gewoon echt even mijn agenda erbij pakken om weer even helder te krijgen wat ik de afgelopen twee weken eigenlijk gedaan heb! Zoals altijd zijn de twee weken weer voorbij gevlogen. Ik probeer nu iets meer per dag aan te geven welke activiteiten ik gedaan heb.

Week 13

Zondag 23 maart:
1. Ik heb mijn beide oma’s al een hele poos niet meer gezien! Hoogtijd om ze weer eens op te zoeken. Ze wonen niet ver van elkaar dus dat is leuk en handig om dan te combineren! Samen met mijn ouders en vriend gingen we bij ze op zoek. Het was fijn om ze beiden weer gezien te hebben. Eén oma woont in een woonzorgcentrum en daar verkopen ze ook spulletjes van oud-bewoners. 2. Ik zag een geborduurd schilderijtje en kon het gewoon niet laten liggen. Ik vind hem zo mooi :). Mijn vriend vind het schilderijtje vreselijk, maar voor slechts € 3,50 dacht ik, die gaat mee! 3. Het was een prachtige dag en op de terugweg maakte ik deze foto van de mooie luchten. 4. Bij thuiskomst heb ik het schilderijtje boven de secretaire gehangen.

Maandag 24 maart:
Ik was lekker een dagje vrij en ben naar een vriendin in Enschede geweest. We zijn weer fanatiek bezig geweest met foto’s plakken en hebben gezellig gekletst! Echt leuk om haar ook weer gezien en gesproken te hebben! Hier heb ik jammer genoeg geen foto’s van gemaakt.

Dinsdag 25 maart:
1. Vandaag heb ik gewerkt en na het werk heb ik nog even een kijkje genomen bij het boekenrek wat onder de trap staat. Deze boeken zijn door collega’s meegebracht en kosten slechts € 1 per stuk! Dit is voor een goed doel voor mensen met een spierziekte! 2. Maar ik heb ook wat boeken gekocht. Drie boeken van Dan Brown: Het verloren symbool, de Delta deceptie en het Bernini mysterie. Voor mijn moeder kocht ik de boeken: Boven is het Stil van Gerbrand Bakker, Ongebroken van Wangari Maathai en Het Luizenpaleis van Elif  Shafak. Na het werken kwam er nog een vriendin van mij op visite met haar bijna 6 maanden oude zoontje! Wat een schatje is het! Echt leuk dat in onze vriendengroep al zoveel baby’s geboren zijn! Vanwege privacy deel ik geen foto’s van het lieve mannetje! Maar het was erg gezellig dat ze er waren!

Woensdag 26 maart:
1. Van dinsdag op woensdag sliep ik erg slecht, ik had hoofdpijn en ik moest veel hoesten. Ik ging weer even in de tweede slaapkamer liggen waar het klapbed stond. Leo kwam me weer opzoeken en lag opgekruld naast me. Gelukkig knapte ik snel op en ging ik aan het werk 2. Op het werk hadden collega’s een gratificatie ontvangen en er werd getrakteerd op taart! 3. Ook kwam de postbode 2 pakketjes brengen! In het eerste pakketje zaten hele leuke fietstassen die ik voor mijn zus haar verjaardag heb besteld! 4. En het andere pakketje heb ik ontvangen van T-Mobile en daarin zat een heerlijk Rituals set! Echt super lekker!

Donderdag 27 maart:
1. en 2. Ben ik naar het werk gegaan en daarna heb ik nog even heerlijk in het zonnetje gezeten samen met Leo. Vervolgens heb ik samen met mijn vriend boodschappen gedaan en zijn we naar mijn zwager en schoonzus geweest. Was gezellig!

Vrijdag 28 maart:
1. Had ik even een gezond hapje voor mezelf gemaakt voor mee naar het werk! 2. t/m 7. En uit het werk ben ik even spontaan langs mijn ouders geweest! Mijn ouders zijn ook gek op bloemen, planten etc. dus mijn vader stelde voor om samen naar Groenrijk te gaan! Ik vond het hartstikke leuk om zo weer even samen met mijn ouders te zijn en te winkelen! En ik heb me hier aardig uitgeleefd. Ik heb een vlinderstruik gekocht, 10 heideplantjes, 10 viooltjes en nog 2 bodembedekkers.

Zaterdag 29 maart:
1. Ook zaterdag was een hele gezellige en zonnige dag want mijn moeder en zussen waren bij mij. We hebben samen geluncht en daarna ben ik met mijn moeder en 1 zusje naar de Takko geweest en heb ook hier kleding geshopt! Het was een prachtige zonnige en gezellige dag!

Week 14

Zondag 30 maart:
Een rustdag waarin ik eigenlijk weinig heb gedaan. Sterker nog ik kan me er eigenlijk weinig van herinneren :). 2. Ik heb veel uit de Bijbel gelezen en mooie teksten gevonden! Vooral Jesaja 41:10 vind ik prachtig, daarin staat:

Wees niet bang, want ik ben bij je,
vrees niet, want ik ben je God.
Ik zal je sterken, ik zal je helpen,
je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand.
Een mooie bemoedigende tekst vind ik!
1. Leo kwam lekker bij me zitten buiten terwijl ik de Bijbelteksten aan het lezen was. Ik vind het altijd zo leuk dat hij mij op zoekt waar ik ook ben 2. Na het lezen van de Bijbel heb ik mijn nagels gelakt (het was zulk lekker zomers weer!). 3. ’s Avonds heb ik nog een zalmsalade gemaakt met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter!
Maandag 31 maart:
Vandaag was ik fanatiek in het huishouden bezig geweest. Ik heb maar liefst 3 wasjes gedraaid en heb gestofzogen en de koelkast schoongemaakt en van alles en nog wat! 1. Ook heb ik met Koen een fijne wandeling gemaakt in het park! Wat een prachtige omgeving! Heerlijk om even samen te genieten. 2. en 3. Er stonden ook van die leuke borders met planten erin, zo vrolijk!

Dinsdag 1 april:
1. en 2. Een lekker rustig dagje waarin ik gewerkt heb en een beetje heb aangerommeld in huis. Ook kwam ik 2 quotes tegen die ik heel mooi vind! Deze had ik wel eens eerder gezien, maar vind ze wel het plaatsen waard! Ook ontving ik een pakketje met daarin een super leuk vest wat ik heb overgekocht van een andere leuke blogster! Binnenkort kan je hiervan een OOTD zien!

Woensdag 2 april:
1. en 2. Ik begon de dag met een gezonde smoothie met peer, banaan, yoghurt en kaneel! De eerste keer had ik in plaats van kaneel er per ongeluk kerrie ingedaan! Beetje jammer! Gelukkig had ik nog wat over om poging 2 te maken! Ik vond hem heerlijk! Daarna heb ik gewerkt tot 19:00 uur. En ’s avond na het douchen op tijd mijn bedje in!

Donderdag 3 april:
Hier kan ik heel kort over zijn: ik heb gewerkt, had een afspraak buiten de deur en daarna heb ik ’s avonds met mijn vriend boodschappen gedaan. Daarna lekker mijn bedje in gedoken!

Vrijdag 4 april:
Was een hele gezellige dag. Eerst heb ik gewerkt en daarna heb ik samen met mijn vriend patatjes gegeten bij mijn ouders. Vervolgens zijn we samen met mijn ouders, mijn zusje wezen ophalen en zijn toen met z’n 5-en doorgereden naar mijn zus die in het hoge Noorden woont om haar 30e!! verjaardag te vieren! Het was erg gezellig maar wel een beetje laat geworden! Hihi… ze vond de fietstassen erg leuk gelukkig!

Zaterdag 5 april:
1. t/m 5. Ik heb zaterdag lekker geblogd en ’s middags weer een fijne boswandeling met mijn vriend gemaakt! Even een frisse neus halen. We dachten snoezige kleine lammetjes te zien bij de schaapskooi, maar helaas waren ze al zo oud en waren het al meer pubers dan lieve kleine onschuldige lammetjes! Ondanks dat was het heerlijk even samen te wandelen. We kwamen ook enkele dode bomen tegen met mooie elfenbankjes erop!

1. Leo zat weer gezellig bij mij aan tafel toen we terugkwamen van de wandeling. 2. ’s Avonds had ik nog een verjaardag van een vriendin. Daar kom ik nu net van af nu ik het laatste deel van deze blog typ. Ze had zulke leuke cupcakes gemaakt en zelf versierd! Te leuk!

Hoe waren jouw afgelopen 2 weken?

5 reacties

  1. Wat een leuke foto's! Ik ben van de week ook even naar het tuincentrum geweest voor een paar plantjes. Vind ik zo leuk om te doen, wanneer het lekker weer is!
    Simone heeft onlangs geplaatst…Ik hoor er ook bij!