Picture Diary – Mei 2013

De Picture Diary is een maandelijks artikel dat ik op de laatste dag van de maand publiceer. Ik laat hier een overzicht zien van allerlei foto’s / momenten die ik heb meegemaakt, dit kunnen soms ook hele kleine dingetjes zijn (enjoy the Little Things in life!). De maand mei.. ach wat zullen we er eens van zeggen. De maand begon redelijk zonnig en warm maar vanaf ca. 10 mei sloeg het weer om en hebben ruim 2 weken slecht weer gehad. Om daar niet al te veel over te zeuren hieronder de leuke momenten van de meimaand. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

In de eerste week van mei ben ik met mijn jongere zusje bij mijn oudere (zwangere) zus op visite geweest. We hebben gezellig samen geluncht en hebben daarna op een echo ons kleine neefje gezien! Echt super bijzonder om mee te maken! De foto ernaast is gemaakt in onze auto. Ik zat samen met mijn zwangere zus achterin met 2 kleine boompjes tussen ons in! Hihi..:D Deze boompje hebben we gekocht bij de Intratuin! Hier had ik ook nog een blunder begaan want ik had een treetje bodembedekkers vast en toen knapte het hengsel er plotseling af :roll: waardoor al mijn plantjes over de vloer gingen… :oops: overal lag zand en ik kroop op mijn knieën door de winkel om alle plantjes netjes weer terug in het plastic bakje te stoppen. Gelukkig hebben ze het overleefd en staan nu mooi in mijn voortuin! Echt weer een actie voor mij hoor hahah :).

In de eerste week van mei was ik jarig! En wie jarig is trakteert en dat heb ik gedaan! Eerst heb ik een lekkere brunch gehad met een kaasstengel en een roombroodje! ’s Avonds heb ik samen met mijn vriend, moeder en zusje lekker een chinese en indische rijsttafel gehad.. en natuurlijk gebak! Links een mokkataartje en rechts mijn zelfgemaakte Appeltaart! De best gelukte appeltaart tot nu toe! I’m kinda proud :)!

Op veel websites zag ik de cakepops al voorbij komen en hoorde er veel positieve geluiden over! Dit moest ik natuurlijk proberen en kocht een verpakking bij de Xenos. Ik vond het deeg erg lekker maar eenmaal bevroren vond ik ze toch een stuk minder lekker. Misschien dat ik het nog eens van een andere merk ga proberen! De Heksenkase heb ik gekocht als dip voor de Bugles chips! Echt een aanrader! En op mijn verjaardag heb ik heerlijke witte maltesers gekregen die natuurlijk allang op zijn (zéér hoog verslavendgehalte!!!).

Na al dat eten voelde ik me toch een beetje schuldig en wilde nodig weer wat aan mijn lichaamsbeweging doen! Samen met mijn vriend hebben we een paar lekkere boswandelingen gemaakt en kwamen deze VVV zwijnen tegen! Althans zo noemt mijn vader ze want hij kon gewoon niet geloven dat ik de zwijntjes zo in de wilde natuur op de foto kreeg hahah.. en hij had gelijk deze zwijnen stonden achter het gaas! Maar dan nog erg leuk om die beestjes te fotograferen!

Begin mei was het best lekker weer met een strak blauwe lucht en een lekker zonnetje erbij met een behoorlijk zonkracht! Ik ben zelfs wat verkleurd!!

Even lekker zonnen op mijn nieuwe strecher! En mijn nagels best lang (voor mijn doen ;-)).

Verder ben ik in de meimaand samen met mijn vriend, zus en zwager naar het station in Lieren geweest omdat het Nationale Stoomlocomotief dag was of iets dergelijks. Vanuit ons huis kan je de stoomlocomotief zelfs horen! Ik vond het leuk om even een kijkje in de treinen te nemen die daar stonden. Verder ging de prijs van LPG deze maand onder de magische grens van € 0,60! Echt fijn!

Ik ben echt zó dol op dieren en met name op katten. Ze komen dan ook regelmatig voorbij in mijn Diary’s! De zwarte kat ging bij mijn ouders op de biels zitten (waarschijnlijk een buurtkat of zo) en liet zich rustig aaien en aanhalen! Wat een mooi beestje! Ik wilde hem zo mee naar huis nemen! En Leo lag natuurlijk weer gek te doen! De zwart witte kat is van mijn nichtje Hester, hij heet Coco en is een Noorse Boskat met een prachtig dikke pluimstaart en een heel lief en zacht karakter!

Lief kaartje van een vriendin gekregen! Het kaartje deed haar meteen aan mij denken! So sweet ♥!

In mei heb ik via Marktplaats een hele goede deal gesloten en heb een super fijne blender gekocht! Ik ben er erg blij mee en heb al veel smoothies gemaakt!

Samen met mijn ouders en vriend ben ik lekker uit eten geweest in Lemmer.

Een beetje moe na een lange dag! Eerst ben ik samen met mijn vriend en ouders naar Hortus in Haren geweest en daarna hebben we nog een hapje gegeten in Lemmer (leuk plaatsje trouwens!). En met dit leuke tasje dat ik gekocht heb bij De Groenemeisjes ga ik graag boodschappen doen. Ik probeer me dan nog meer bewust te zijn om groene, eerlijk en vooral gezonde producten te kopen!

In mei heb ik wat aardbeienplantjes gekregen van vrienden! Hopelijk gaat de zon wat meer schijnen zodat ik weer lekkere smoothies kan maken :D.

En voor het eerst dit jaar heb ik weer de grasmaaier over het veldje getrokken.. nou ja ik heb een strimmer hiervoor gebruikt aangezien ik geen maaimesjes voor de grasmaaier kan vinden en ik deze grasmaaier wat onhandig in gebruik vind. De bomen die gesnoeid zijn blijven nog erg kaal! Hopelijk trekt het gauw bij want ik vind dit niet zo mooi staan! Maar goed het zorgt er wel voor dat wij nu veel zon in de tuin hebben dat is dan weer mooi meegenomen!

Wat waren jou leuk momenten van de maand mei?

4 reacties

  1. Leuke diary! Het is vandaag onverwacht (althans, voor mij dan) echt nog heel erg lekker weer geworden, fijne afsluiter van mei! En het kattenplaatje, jaaaa. Charmante beesten zijn het ook hè, haha.

    1. Ja ik heb ook heerlijk van het weer kunnen genieten..(ik had ook dit zonnige weer niet verwacht!)