Picture Diary – Mei 2015

De maand mei was erg leuk! Ik vierde mijn verjaardag, we kregen het finale akkoord voor onze woning en we genoten van een paar prachtige dagen! Kijk mee naar de afgelopen maand in foto’s!

In de  eerste week van mei ging ik weer lekker hardlopen! De natuur liep wat achter door een wat koud voorjaar, maar toen de bomen weer volop in de bloesem stonden moest ik even een paar foto’s nemen! Super mooi!

De traktatie voor mijn collega’s (ik heb het mezelf even makkelijk gemaakt :) ). ♥ En slingers horen er gewoon bij als je jarig bent, no matter how old you are!

Ik ontving een leuk en schattig pakketje uit Frankrijk. Deze was van mijn schoonouders, ze konden helaas niet op mijn verjaardag aanwezig zijn. Ik kreeg van hun dit pakketje waarin een cadeautje zat; een mooie paarse ketting met matching oorbellen ;-) ben er heel blij mee!

Een verjaardagselfie! ♥ Vorige week kwam nog een vriendin langs voor mijn verjaardag en gaf deze leuke decoratie spulletjes cadeau. Ook al een beetje voor onze nieuwe woning! Zo lief.

We krijgen al helemaal de verhuiskriebels en willen dit nieuwe huisje van ons helemaal eigen te maken. We doen daarom wat inspiratie op Pinterest en in het tijdschrift 101 woonideeën. ♥ Ook zijn we weer naar de woonboulevard geweest om wat inspiratie op te doen! Deze leuke decoratie spulletjes zag ik bij de Trendhopper. Deze zag ik bij de VT Wonen op tv voorbij komen in deze aflevering.

De appel- en kersenboom hebben de winter ook overleefd en staan weer vol in het blad! Ze hadden prachtige bloesems en er zitten nu de eerste vruchten aan! Ik ben benieuwd! ♥ Mijn man en ik maakten een wandeling op de hei en wilden even kijken bij de lammetjes die inmiddels bijna niet meer te onderscheiden waren van de volwassen schapen. De schapen mochten niet geaaid worden. Er stond een bordje bij dat ze last hebben van een soort ‘koortslip’ die overdraagbaar kan zijn op mensen. Jammer.. ik vind het leuk om deze beestjes even lekker te aaien en te voeren.

Door het boek Opgeruimd van Marie Kondo ben ik al heel wat spullen lichter! Ik heb alle boeken, DVD’s en CD’s uitgezocht en heb heel wat spullen weggebracht naar de kringloop of weggegeven. Ook mijn schoenen heb ik uitgezocht en degenen die ik heb gehouden heb ik netjes geordend in de kast.

Ik geniet extra van het hardlopen nu alles weer groen is en in bloei staat! Het motiveert net wat meer om te gaan lopen! Helaas werd ik onderweg gebeten door een herdershond, gelukkig beet hij niet door, maar heb wel een enorme blauwe plek en twee wondjes op mijn dijbeen! Volgende week ga ik weer hardlopen, maar dit keer let ik wel extra op of een hond aan de lijn is of niet. Een wat minder mooie afsluiting van de maand maar gelukkig genoeg mooie dingen om op terug te kijken!

Wat deed jij in mei?

4 reacties

  1. Ja die is nog up2date gelukkig. Vervelend van je enkel, hopelijk kan je binnenkort weer lekker hardlopen!

 1. Wat een fijne maand! Je hebt weer een boel leuke dingen gedaan, leuk om te zien! :grin:
  Ik was voornamelijk aan het werk haha, maar tussendoor ook wel leuke dingen gedaan en lekker genoten van het zonnetje als het er was.

  Ik zou met die hondenbeet toch even naar de huisarts gaan, misschien moet je een tetanusprik halen, ben je meteen voor een tijdje beschermd :)
  Linda heeft onlangs geplaatst…Omdat dit best eens gezegd mag worden, lieve papa en mama.

  1. Deze is nog up2date gelukkig. Maar goed dat je het er lekker van neemt als het zonnetje schijnt. Ieder momentje proberen mee te pakken :) .