Picture Diary – November 2014

We begonnen de maand november uitzonderlijk warm! Mijn man is begin november jarig en we konden zijn verjaardag gewoon buiten vieren, hoe bijzonder! En het einde van de maand november is totaal anders. We hebben nog wel af en toe een waterig zonnetje, maar de bladeren zijn al van de bomen en het is een stuk kouder en donker. Ik heb dit jaar gelukkig een stuk minder last van de donkere dagen ten opzichte van vorig jaar!  Bovendien hoeven we nog maar een week of 3 á 4 te wachten en dan wordt het alweer elke dag een beetje langer ligt. Fijn om naar uit te kijken. Al kan ik me al wel verheugen op de feestmaand die voor ons staat maar daarover kan je morgen lezen in mijn Hello December artikel. Goed, het is tijd voor een overzicht van de mijn gebeurtenissen in de maand november, here we go!

Ik ben dol op deze mooie luchten ♥

Zoals ik zojuist al aangaf was mijn man begin november jarig en ik hang nog altijd slingers op als iemand jarig is! Ook al wordt mijn man 100 dan nog hang ik slingers op want een verjaardag, die moet gevierd worden vind ik. We aten deze dagen van allerlei lekkers! ♥ Ik had suikerbrood, een hawaibroodje en een kaasstengel gelucht. Niet echt gezond, maar het was weekend dus moet voor een keer kunnen.

Ik heb ook een begin gemaakt met het maken van kerstkaarten. Dit is een enveloppe met glittertape beplakt. Een leuk idee, dat ik heb overgenomen van Lisanne. ♥ Ik heb met twee vriendinnen foto’s wezen plakken. We zijn alle drie nog van de oude stempel en drukken onze foto’s af om ze vervolgens in een mooi album te plakken. Leuk en extra motiverend om samen te doen!

Een selfie van mijn trouwdag die ik tegenkwam met het uitzoeken van de foto’s van onze trouwdag. Ik ben namelijk foto’s aan het bestellen om zo een begin te maken aan ons trouwalbum. Het was een warme dag! ♥ Wat een contrast om daar mee bezig te zijn terwijl inmiddels Sinterklaas weer in het land is.

Ik besloot de tuin winterklaar te maken en begon met opruimen van het blad! Wow wat lag er veel in de tuin!

De gemeente is ook rigoureus bezig geweest. Al het blad is weggehaald. Ik vind het wel een beetje ‘ongezellig’ zo zonder al dat blad op de grond, maar anderzijds ook wel netjes dat de gemeente het heeft opgeruimd.

In november ronde ik ook mijn cursus af. Binnenkort alleen nog examen doen en dan zit het er helemaal op! De lunch was goed verzorgd met luxe broodjes en soep!

Een gezond tussendoortje! ♥ Ik ben ondanks de kou, toch wezen hardlopen! ♥ Een lekker smoothie gemaakt van: yoghurt, blauwe bessen, kokos en chiazaad!

Een lekkere pompoensoep gemaakt dit keer met kokosmelk, een recept van Mirthe!

Hij heeft ook weer zijn prikjes gehad en was daar niet helemaal fit van. Hij heeft twee dagen vooral veel geslapen. Lieverd hé!

Met collega’s ben ik uiteten geweest! Dat was erg gezellig. Als voorgerecht had ik bospaddestoelen gebakken in olijfolie en knoflook, als hoofdgerecht had ik een hertenbiefstuk met een stoofpeertje en lekkere salade en friet. Jummie! Als toetje nam ik diverse chocolaatjes een verzameling van 8 heerlijk gevulde bonbons. Ik kon ze niet allemaal op dus heb ik een doggiebag gekregen en heeft mijn man er ook nog van kunnen genieten. ♥ Mijn man is trouwens ook dol op whiskey en vond deze erg lekker. Het etiket en de fles vond ik erg leuk en heb deze daarom bewaard.

Ook had ik een gezellige dagje samen met 3 vriendinnen. Voor het eerst zag ik het nieuwe huisje van mijn vriendin die in Utrecht woont en wat heeft ze haar huisje leuk ingericht. Deze tafel was een opknappertje… leuk gedaan ♥ En voor hun nieuwe huisje is het wel leuk om een bosje bloemen op tafel te zetten. Ik vond deze gebera’s heel bijzonder dus dit boeketje kon ik niet laten liggen. ♥ Onderweg kwamen we deze huge theepot tegen bij de Catharijne. Ik ben nog nooit in Utrecht geweest zover ik weet en zag deze theepot voor het eerst en vind hem erg leuk!  :) Ik houd wel van kunst!

En dat was mijn overzicht van de maand november. Veel gedaan en meegemaakt! Leuk om er zo weer op terug te kijken!

Wat heb jij in november gedaan?

10 reacties

  1. Ik heb je blog even opgezocht;) en heb al lekker even rondgekeken. Leuke en gezellige blog! Ik ga je volgen!