Picture Diary – Oktober 2013

Normaal publiceer ik dit artikel op de laatste dag van de maand maar zoals je ziet ben ik wat verlaat. Maar hierbij alsnog mijn diary van de maand oktober!

De herfstkleuren in mijn tuin!

Lekker een boswandeling maken met de prachtige herfstkleuren!

Een selfie in het bos. Hier heb ik mijn nieuwe herfstjasje aan! Ben er super blij mee! Binnenkort volgt er nog een shoplog!

Ik vind de herfst altijd een gezellig seizoen! Lekker dik ingepakt het bos in lopen. Een frisse neus halen en dan genieten van de prachtige natuur! Deze paddestoelen kwam ik onderweg allemaal tegen!

Ik kroop ook lekker op de bank met een kleedje, kopje thee en een HUGH! Milka blok chocolade! Ik houd met name van melkchocolade en het liefst met karamel of hazelnoten of praline crème of zoiets.

In deze donkere dagen probeer ik het in huis ook gezellig aan te kleden met vaasjes, bloemen, kaarsjes e.d.

In deze wolwinkel hadden ze behoorlijk wat keus. Dit is één van de 4 schappen die aan beide kanten gevuld zijn met wol en katoen!

Zoals ik aan het begin van dit artikel schreef waren er ook prachtige zonnige dagen in oktober! Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten. Ik had mijn laarzen al aan maar dat was gewoon zo warm dat ik even lekker nog met blote voeten heb buiten gelopen! Deze mooie rode Acer is inmiddels al helemaal kaal!

Heerlijk genieten met het zonnetje in de tuin!

Deze plant heb ik van zijn ondergang gered. Mijn collega’s wilde de plant weggooien omdat ze erop uitgekeken waren maar ik heb hem maar meegenomen en de stengels ervan af gesneden en in het water gezet. Met een beetje aarde erbij zullen ze hopelijk wel weer wortel schieten en kan ik weer genieten van een mooie plant. Hopelijk overleeft hij het!

Hier lig ik op de bank met mijn dekbedje.. het is zondagochtend, 04:30 uur. Ik had zo’n ontzettende hoofdpijn dat ik er misselijk van was. Ik wilde mijn vriend niet uit zijn slaap houden door mijn gewoel dus maar even op de bank wezen pijn lijden. Mijn kat komt meestal wel even bij mij liggen. Hier lag hij heel lief te slapen bij het voeteneind. 

De maand oktober sloot ik gezellig af met een diploma-uitreiking en etentje van mijn zusje in Groningen. Hier zit ik achterop de fiets bij mijn zus, door de binnenstad van Groningen onderweg naar de C&A want ik moest ook nog ff een broek retour doen!

We gingen uit eten bij een WOK restaurant en ik heb helaas geen foto’s gemaakt van mijn voor en hoofdgerecht maar dit is een gedeelte! van de “nagerechten”. Er laga echt zoveel lekkers dat ik bijna niet kon kiezen! Ik ben dol op zoetigheid na het avondeten dus ik heb hier wel het één en ander van gehad! Er lag trouwens ook heel veel fruit en ijs en nog meer lekkers!

Dit is een foto van het plafond van het WOK restaurant! Ik vond het er zo gezellig, sfeervol en origineel uitzien! En hiermee sluit ik de Diary voor oktober 2013 af!

Hoe was jouw oktober maand?

14 reacties

 1. Ik wil ook echt nog een keer terug naar Ni Hauo of hoe je het ook schrijft, was inderdaad zo huuuge – heerlijk! Leo is ook zo lief, Coco zit helaas nogal in zijn puberteit sinds een aantal weken haha…

 2. De wol winkel lijkt wel een snoep winkel hihi! Leuk dat je ermee aan de slag ga!

  En dé enige echte paddenstoel, rood met witten stippen. Die zien we hier jammer genoeg niet ;-)

  En stiekem zijn de lange donkere avonden wel heel erg gezellig he met kaarsjes etc.

  Leuk overzicht!

  Liefs,

  Linda

  1. Ja ik heb me wel eventjes vermaakt in die wolwinkel! :) Jammer van de paddestoelen.. vaak zie je deze Vliegenzwammen bij berken, beuken, eiken, kastanjes en dennen.

 3. Wat een leuke foto's! Mij kat is ook altijd zo lief als ik niet lekker ben, ik noem hem altijd dokter Katz dan, het is zo'n schatje!

 4. Wat een heerlijke herfstfoto's zitten ertussen! :D Ik ben zo dol op de herfst en kan nooit genoeg krijgen van foto's, de geur en de feeling!

 5. Super leuke foto's! Vooral van de paddenstoelen en poezenfoto's kunnen er ook nooit genoeg zijn ;)