Picture Diary – Oktober 2014

Dit was een ontzettend leuke maand waarin ik heel erg veel heb gedaan! Zelfs zoveel dat ik bijna deze diary weer zou willen opsplitsen in een tweewekelijks artikel ;-) . Ik had in dit artikel al aangegeven welke dingen ik op de planning had staan in oktober en heb alles en zelfs meer gedaan dan in de planning stond! Goed het zijn weer een heleboel foto’s dus let’s go!

Op 1 oktober trok ik mijn hardloopschoenen weer aan en ben weer een lekker eind gaan lopen! Heerlijk om te doen. | Bij thuiskomst plofte ik op de bank en keek heel tevreden naar mijn nieuwe blogplekje!

Begin oktober zag ik dat mijn blog al 98 followers had op bloglovin! Wauw! Ik ben hier super dankbaar voor! | Omdat ik hier zo blij mee ben heb ik een winactie opgezet waar veel van jullie aan meededen. Roos was de gelukkige winnares!

Omdat mijn man binnenkort met zijn nieuwe baan begint en dit moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is, hebben we besloten een tweede auto te kopen. Mijn boeit het niet zo, als het me maar van A naar B brengt vind ik het al gauw prima. Hij kwam thuis met deze Saab. Ik vind het wel een mooie auto. Hij ziet er stoer uit en heeft leren bekleding met stoelverwarming. Een ander fijn puntje vind ik dat het een automaat is!

We zijn op 4 oktober ook nog op pad geweest met de Open Huizen dagen. We hebben één woning bezichtigd maar die vonden we toch te duur voor de staat waarin het huis zich verkeerd. | De herfstaster begon in de eerste week van oktober ook prachtig te bloeien. Inmiddels is daar maar weinig van over.

Mijn man en ik zijn meerder keren uiteten geweest in oktober. Hier aten we in een Brasserie na een lange dag! We kregen heerlijk stokbrood met kruidenboter en olijfjes, en niet lang daarna volgde het voorgerecht dit was een paté. | Bij het hoofdgerecht werd een lekkere salade geserveerd. | Het hoofdgerecht was een rollade, met spruitjes en aardappelpuree. | Het toetje was apfelstrudel met vanille-ijs en slagroom.

Op een zondag hebben we een lekkere wandeling gemaakt bij de Posbank in Arnhem. Hier kwamen we een herdenkingsplaats tegen van de tweede wereldoorlog:’De hel van werkkamp Ellecom’. Dat maakt toch wel indruk.

Op maandagavond zijn de pizza bij de plaatselijke pizzaboer voor slechts € 6,50! | Mijn man koos voor een pittige calzone. | Ik koos voor een pizza met salami, ham, champignon, ui en olijven.

Genieten van de prachtige natuur!

Twee nieuwe ontdekkingen in oktober op foodgebied! Een super lekker theetje van het merk Dilmah.Hierover volgt binnenkort nog een review. | Bij mijn zus at ik Hoemoes een lekkere kikkererwtenpasta volgens authentiek recept! Hmm erg lekker!

Eindelijk stapte ik in oktober weer op de moutainbike. Heerlijk om te fietsen in de natuur. Je kan ook mooie plaatjes schieten tijdens een drinkpauze. Ik schreef er ook een artikel over.

Mijn schoonmoeder was jarig en we gingen bij haar eten. Als toetje een grand dessert met cheescake, tiramisu en karamel spul. | We gaven haar een parfumluchtje en kregen van haar ook een leuk voederhuisje voor vogels die ze in Duitsland gekocht had! Zo lief! | Eind oktober ging ik ook nog met mijn kant van de familie uiteten. Het was erg gezellig we hebben gegeten bij de Mexicaan in Zwolle.

En Leo mag natuurlijk in dit rijtje niet ontbreken. Wat snoezige foto’s van hem! De witte kat is een buurtkat die een oogje op Leo heeft. Alleen is Leo nog een beetje bang voor haar!

Hoe kijk jij terug op de maand oktober?

8 reacties

  1. Wat ontzettend veel foto’s! Dat je het allemaal nog weet wat je in een maand gedaan hebt, wauw. Er zitten wel prachtige foto’s tussen. En Deventer, sinds ik er van de zomer ben geweest, zou ik graag nog een keer terug willen: erg leuke en vooral mooie stad!
    Cindy heeft onlangs geplaatst…100 Happy Days Project: deel 3

  2. het ziet er allemaal heel erg leuk en gezellig uit, maar vooral ziet het er erg druk uit…de fotos zijn erg leuk en voorla de foto’s va Leo zijn een beetje om verliefd op hem te worden….dus dat die witte poes echt voor zijn charmes valt, begrijp ik best!
    Petra heeft onlangs geplaatst…Opgebruikt: in Oktober …