Picture Diary – September 2013

Vandaag is het weer de laatste dag van de maand dus tijd voor een overzicht met foto’s! De eerst week van september was heel bijzonder. Op 1 september werd mijn neefje gedoopt. Een heel bijzondere en mooie dag! Mijn zus houdt niet zo van baby foto’s op Internet dus vandaar geen fotootje maar wel een benoemenswaardig moment. Op 4 september trouwde een goede vriendin van me! Het was een prachtige zonnige dag! De locaties waren schitterend aangekleed en ze zagen er allebei prachtig uit. Mijn vriend en ik hebben ook echt genoten van deze dag! Er hing een fijne, gezellige, informele en ongedwongen sfeer! Super!

In de tweede week van september had ik lekker vakantie! En ik kreeg mijn contractverlenging binnen! Waahh.. dankbaar en blij!!! Een schattig rose vetplantje kreeg ik van een vriendin! Zo lief van d’r. Het plantje is nog écht ook :) dus zal er goed voor zorgen! En ik doe zo nu en dan mee met een winactie op andere blogs en ik vond het zo tof toen ik hoorde dat ik een goodiebox gewonnen had op Teddelicious.nl!

In de vakantie heb ik lekkere wandelingen op de hei gemaakt, deze was prachtig paars van kleur! In het zonnetje zat een mooie vlinder lekker te genieten op de warme muur.

Naast de wandelingen probeer ik ook nog steeds gezond te eten. Ik had in de vakantie lekkere yoghurt ontbijtjes gemaakt. Linksbovein is kiwi + banaan + müsli + yoghurt en chiazaadjes. Rechtsonderin is nectarine + yoghurt en müsli! Verder kan ik zo genieten van eikenbladsla met feta blokjes :D.

Bij de Aldi had ik geroosterde nootjes gekocht (er vanuit gaande dat deze lekker gezond waren omdat ze zonder olie geroosterd waren), maar toen ik de ingrediënten op de achterkant las werd ik er niet echt vrolijk van. Er is veel zout, smaakversterkers en knoflook- en uienpoeder aan toegevoegd. Ze smaken lekker hoor maar ik kies liever voor iets puurders. Ik heb ter compensatie maar een appel gegeten met een beetje kaneel erover heen.

Nog meer food foto’s. Bij mijn ouders in de buurt staat deze Groentomaat! Ik vind het een geniaal idee! Je kan er het volgende kopen: Appel = € 1,00, Peer = € 1,00, Zakje gele snoeptomaatjes = € 2,00, Snack komkommer = € 1,00, Aardbeien jam = € 2,25, Trostomaat cocktail = € 2,00, Trostomaten = € 0,80, Zoete punt paprika = € 1,20, Komkommers 3 stk. = € 1,00, Verse scharreleieren 6 stk. = € 0,90. De croissants heeft mijn vriend gemaakt voor het zondagochtend ontbijt! En de burrito’s zijn E-nummer vrij!

In de vakantie had ik ook bij mijn ouders gelogeerd. Mijn moeder heeft van die leuke bordjes in huis hangen!

In de vakantie was het de ene keer lekker zonnig en zat ik met mijn slippers buiten te genieten en een dag later zat ik in de auto met een winterjas aan en sjaal om! De schoenen die je ziet zijn van mijn oma. Deze had ze laatst geshopt bij de Scapino! Ik vind ze zelf ook erg leuk!

Een lavendelplantje bij mijn ouders dat nog steeds die heerlijke geur afgeeft! Ik houd ervan! De orchideeën bloeien weer prachtig nadat ik ze opnieuw heb bemest! En de foto rechtsonder heb ik gemaakt omdat ik dit gemeenteplantsoentje er zo mooi bij vind liggen! Die man die je ziet is mijn vader in een gekke bui, hij zat te springen o.i.d. hihi :).

Leo was ook in een gekke bui. Nu het buiten wat kouder is zoekt hij binnen de warmte vaker op. Hij komt dan lekker bij je liggen of ligt lekker te chillen op een fleecekleedje op de stoel. Als hij zich een beetje verveeld dan gaat hij een spelletje spelen.. hij gooit dan een touwtje steeds onder de bank die hij er vervolgens weer onderuit probeert te hengelen. Zo jammer van mijn bank….

Maar hij kan ook heel lief zijn (als hij slaapt). Hier sliep hij op de kattenpaal nadat hij voor de 3e x die dag natgeregend was, arm beest! Dat veertje heeft hij als dank meegenomen omdat mijn vriend en ik een weekendje weg waren en hij alleen in huis heeft gezeten. Hij heeft wel eens vaker wat bedankjes meegenomen zoals een bierdopje of een plastic bekertje :) . Liever dit dan een muis of zo!

Ik ben nog geen lid van de Flow maar tot nu toe koop ik hem iedere keer omdat ik het zo’n super leuk blad vind! Misschien vraag ik wel een abonnement voor mijn verjaardag! Het boek dat ik lees is van Teri Hatcher en heet Burnt Toast. In dit boek beschrijft Teri hoe ze zichzelf jaren heeft weggecijferd en altijd de mindere wilde zijn omdat ze bang was dat het anders ten kostte van andermans geluk zou gaan. In dit boek verteld ze hoe ze hierin is veranderd en dat ze nu voor zichzelf opkomt en aardiger voor zichzelf is geworden! Leerzaam boekje! :).

In september was er ook de Open Monumentendag. Mijn vriend en ik gaan ieder jaar weer op pad om oude panden, fabrieken en kerken te bezoeken en torens te beklimmen! Erg leuk! Dit jaar hadden we ook in een kerk gekeken en een oude Zwitsal Fabriek op gezocht. De fabriek viel helaas wat tegen maar er stonden wel mooie oude voertuigen!

En dit was dan weer het overzicht van de maand september! Hoe kijk jij terug op september?

8 reacties

  1. Hey, de goodieboxen zitten in de familie! Ik heb de vorige van Tedje namelijk gewonnen, haha :D Veel plezier ermee! De foto van het boeket is inderdaad prachtig en wat is Leo toch een schatje!