Picture Diary – September 2014

Picture Diary is een terugkerend artikel dat elke laatste dag van de maand zal verschijnen. Het is een foto-overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen maand! Enjoy!

De dag beginnen met een lekkere smoothie! ♥ Deze schattige plantjes heb ik gekregen van mijn moeder, bij haar hingen ze in een paar dagen al slap :) ♥ Begin september ben ik naar de kapper geweest en heb daarom gelijk maar een nieuwe profielfoto gemaakt. ♥ Tijdens het opruimen kwam ik deze cd tegen van Dawson’s Creek. Hier keek ik vroeger altijd na! Toffe serie. ♥ Ik heb het boek Kwetsbaar van Tatiana de Rosnay gelezen. Mooi boek, maar het duurde wel even voordat ik er in zat. ♥ Genieten van het prachtige weer in begin september.

We hadden in de eerste week van september een bruiloft van vrienden van ons. Het was een prachtige dag! Haar jurk vond ik geweldig mooi!

De HEMA bij ons heeft de veranderingen al ondergaan! ♥ Het eerste wat me gelijk opviel was de vernieuwde make-up afdeling! Wat een pareltje!! Geweldige producten! Neem zeker even een kijkje! ♥ Ik heb kleding van een vriendin gepast! Zij heeft zulke leuke items in haar kast! ♥ Deze statementketting vind ik mooi en is helemaal niet zwaar omdat deze een vilten achterkant heeft. ♥ Een tof vest van haar, deze zou ook in mijn kast kunnen hangen! Love it! ♥ Mijn man leest de Donald Duck terwijl we wachten op patatjes! Wij waren vroeger lid van de Donald Duck en vind het nog steeds een grappige strip.

Nu ik het boek Kwetsbaar uit heb, ben ik begonnen met Een lichte koude huivering van Karin Slaughter ♥ Weer een prachtige dag! Lekker genoten van het zonnetje buiten! ♥ Een onderdeel van de auto die mijn man heeft vervangen omdat ik er per ongeluk een deuk in heb gereden toen ik een lataarnpaal raakte!! Oops :) ♥ En ik bakte een cake met koekbodem voor de visite! Erg lekker al zeg ik het zelf ;-) ♥ Dit is mijn favoriete theemok! ♥ Ik schreef een artikel over mijn sjaalstash! Deze vind ik ook nog steeds leuk!

Mijn man zet een speeltoestel in elkaar in de crèche van de kerk, hopelijk hebben de kinderen er veel speelplezier van! ♥ Dit mooie doek met de ark van Noach erop vind ik zo leuk gemaakt! ♥ Dit is de aap, noot, mies versie in het Joods en hang in het Sjoel museum in Elburg, hier ben ik samen met collega’s heen geweest met een afdelingsuitje. ♥ Net als het aap, noot, mies bord, lag deze puzzel ook in het speelhoekje! Erg leuk dat alles in het Joodse thema is doorgevoerd! ♥ En we kregen tijdens het afdelingsuitje ook een gebakje! ♥ Dit servies vind ik prachtig en is ook te zien in het Sjoel museum.

Nog een paar mooie items die in het Sjoel museum te zien waren! ♥ Artistieke kunst! ♥ Een prachtig doek. Ik vond het iets weghebben van een orkaan. ♥ Het was een mooie dag! Vanuit hier zie je de kerk die ik ook eens beklommen heb. ♥ Na het bezoekje van het museum kregen we nog een rondleiding door Joods Elburg. Prachtig hoe deze gids de aangrijpende verhalen kon vertellen over de joden in Elburg tijdens de oorlog. Heel bijzonder en indrukwekkend. De gids vertelde gepassioneerd en verteld boeiend!

Na de rondleiding gingen we bbq-en bij een collega thuis. Ze heeft van die prachtige ‘sheba’katten! ♥ De buitentafel staat er nog leuk bij! Binnenkort als het harder gaat waaien en regenen dan moeten we het spul binnen zet maar tot die tijd kunnen we er nog even van genieten. ♥ Mijn lieve Leo is ook meer binnen nu het eerder donker wordt. ♥ Hij heeft ook weer een nieuw plekje ontdekt, de rieten mand in de slaapkamer. ♥ Een mooie bos witte rozen van de AH. Ze stonden zeker 1,5 week. Ik vind de kwaliteit van de AH bloemen trouwens ontzettend goed en ze zijn niet duur. ♥ Buiten kan ik ook genieten van de mooie bloemenpracht van de herfstaster.

Ik ben zoals je misschien al weet dol op quotes! Deze vond ik erg mooi! ♥ Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk ♥ Stop met malen, laat het los! ♥ Ohw een lekker kopje thee met natuurlijk dé lekkerste FairTrade chocola ever: Tony’s Chocolonely!! Dit is melkchocolade met karamel en zeezout. ♥ Ik ben dol op mijn nieuwe theezakjehoudertjes!! ♥ Dit jasje heb ik jaren terug gekocht maar ben er nog steeds verliefd op!

Wat zijn jouw hoogtepunten van september?

8 reacties

  1. Leuke uitgebreide Picture Diary :) Mooi gedaan!
    Een van de hoogtepunten is dat jij mij geholpen hebt ook een blog op te zetten!
    Verder is het niet een heel boeiende maand geweest. ;)
    Inge heeft onlangs geplaatst…Trend: de Chelsea Boot