Picture Diary – September 2015

De maand september bestond met name uit lekkere wandelingen in de natuur, genieten van het zonnetje en shoppen want ik heb schoenen een bijbel en wat dingetjes bij de Primark gekocht (hierover volgt binnenkort een shoplog). Voor nu, het foto-overzicht van september!

We hebben een heerlijke wandeling gemaakt over de heide. De dagen ervoor was het wel erg regenachtig geweest dus het was een beetje zoeken hoe je moest lopen omdat er overal grote plassen lagen. Gelukkig had ik die dag besloten om mijn berg/wandelschoenen aan te trekken en die kwamen goed van pas want door het regenachtige weer was het ook een glibberig blubberzooitje :D . Maar dat maakt me allemaal niet uit want ik heb een heerlijke wandeling gehad!

Onderweg naar een verjaardag in de auto :) | Op de terugweg zagen we deze mooie lucht!

Ik at best gezond in september. Hier zie je twee rijstwafels belegd met hoemoes zongedroogde tomaat (vond ik geen aanrader overigens) | Leo kwam me weer gezellig opzoeken terwijl ik aan het bloggen was. Waarschijnlijk heb je het al gezien maar de site heeft een facelift gehad. Een nieuwe header een rustiger lettertype en wat wijzigingen in de sidebar! | Ik kocht ook nieuwe schoenen in september. Deze zijn lekker warm met een (nep)bondje :) | Okay, een lekkere treat was een zelfgemaakte boterkoek die bestond uit: roomboter, cranberries, kokosrasp en kaneel. Echt heeerluk (al zeg ik het zelf ;-) ).

De Flow viel weer op de mat! Fijn leesvoer, het zet me altijd tot nadenken! | Lekker in de pauze genieten van het zonnetje! Even de beentjes omhoog!

Mijn man en ik zijn naar een molen geweest waar ze brood en allerlei andere lekkere dingen maken. Zo ook deze brownies! Het brood was een aanrader de brownies waren minder bijzonder als dat ze eruit zagen. | Verder kocht ik de Bijbel in Gewone Taal. Ik las deze bijbel al digitaal, maar ik vind het makkelijker om een boek erbij te pakken en door te lezen. De Bijbel is nu beter begrijpbaar omdat je niet meer gehinderd wordt door ouderwets taalgebruik.

Dit is dan de molen waar het om gaat! Ik ben echt dol op dit soort typisch Hollandse plaatjes! | In september waren er ook veel mooie en zonnige dagen!

Nog meer typische Hollandse foto’s. I ♥ it!

Ik verkocht onze camera omdat ik aan het graag een nieuwe camera wilde aanschaffen. De nieuwe camera is inmiddels gekocht, hierover volgt binnenkort een uitgebreide blog :) . |  Verder heb ik een kringloopwinkel opgebeld om heel wat meubeltjes te laten ophalen. Wat een ruimte geeft dit in de schuur!

Tijdens nog meer wandelingen kwam ik mooie paddenstoelen tegen. Binnenkort ga ik met mijn nieuwe camera op pad om ze mooi vast te leggen! | Het koelde ’s nachts al aardig af waardoor het ’s ochtends best mistig was. Het dauw zag je dan weer mooi terug op de vele spinnenwebben in de struiken.

En dat was de maand september al weer!

Hoe was jouw maand?

5 reacties