Picture Diary – December 2014

De maand december ligt bijna achter ons en daarom vandaag weer een terugblik op de dingen die ik deze maand deed.

Bij Koffietijd waren de dames: Ramona, Shifra en Fleur te gast! Zij hebben alledrie een DIY adventskalender gemaakt. Leuk om te zien!

In de eerste week van december werd er een kindje gedoopt van vrienden van ons. Het is een mooie grote kerk maar het tochtte er wel enorm.

We vierden geen sinterklaas maar mijn moeder kon het niet laten om een lekkere chocoladeletter voor ons te kopen! ♥ Ik had ook een boerenbrunch vanwege een afscheid van een collega. De locatie en aankleding vond ik heel leuk, de verschillende theeën waren ook erg lekker maar het eten vond ik niet heel bijzonder.

Het waren koude en donkere dagen wat het fotograferen lastig maakt. Deze foto vind ik qua belichting wel erg mooi. ♥ De kerstboom heb ik op 6 december ook weer opgetuigd. ♥ En ik heb een heleboel kerstkaarten geschreven. Ik vind dit altijd erg leuk om te doen. ♥ De decemberzegels vind ik erg vrolijk uitzien. Ik schreef er in dit artikel al over!

Op 14 december hadden we 8 jaar verkering! Mijn man kwam met een prachtige bos bloemen aan! Zo lief!! ♥

Een blij hoofd, want ik ben geslaagd voor het examen dat ik moest afleggen! Ik was dubbelblij omdat ik de eerste keer gezakt was en toch wel een beetje zenuwachtig was voor de herkansing! Maar ik had 83% goed! Een mooi resultaat.

Ik kan erg genieten van de mooie luchten!

Ik was de mijn boblijn toch een beetje zat. Het is niet het model dat bij mij past. Ik doe steeds het haar achter mijn oren of mijn haren in een staart. Ik maakte een afspraak met de thuiskapper en ben heel blij met het eindresultaat. Mijn haar is in laagjes geknipt en is uitgedund.

Ik kreeg van de kapper nog een fibre wax van Keune t.w.v. € 6,-! Een kleine attentie voor in de dure decembermaand. Zo leuk.

Er zaten mooie dagen tussen in december, dus hup dikke jas en sjaal om en lekker even een stuk wandelen!

Genieten van het prachtige uitzicht over de heide!

Dit snoezige katertje is van mijn zwager en schoonzus! Hij is ongeveer een halfjaar oud en super speels :) ik zou zo weer een klein katje erbij willen nemen :) ♥ Maar Leo is ook nog steeds erg lief hoor. Hij komt in deze koude dagen lekker bij ons liggen.

Na de kerstdagen was het prachtig weer en hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in het mooie Deventer. We hebben genoten van het zonnetje. ♥ We zagen langs het spoor een dode gans.. zo zielig! ♥ Het mooie uitzicht van de spoorbrug.

Nu ben ik lekker aan het genieten van een paar dagen vrij! Heerlijk. Ik ben nu allerlei dingen aan het doen waar ik eerst geen tijd voor had. Zo heb ik een kastje geschilderd ♥ Heb lekker een welness momentje gepland met Rituals producten die ik heb gekregen van familie ♥ En heb veel tijd met familie doorgebracht, wel even ruiten krabben voor die tijd. Het is echt winter geworden. Ik houd er wel van als het echt koud is en het zonnetje schijnt!

Hoe kijk jij terug op de decembermaand?

8 reacties

  1. Huh ik dacht al dat je weer naar de kapper was geweest haha! Leuke maand, in je titel staat trouwens ‘Picute’ in plaats van ‘Picture’ haha. En dat katertje <3