Picture Diary – September 2012

De eerste week van september was een mooie zonnige week! Dat kan ik me nog goed herinneren want ik was voornamelijk alleen thuis. Mijn vriend was samen met vrienden naar Zuid-Limburg om de Mergelheuvelland 2-daagse te fietsen.. en wat hadden ze een geluk met het prachtige weer… Zo’n 25 a 28 graden! Volop zon met een heerlijk briesje… Echt genieten van het nazomer weer. Ik zat heerlijk in de tuin met een boek in de zon en onze kater Leo ook kwam er ook ff bij liggen!

In midden september was het ook relatief lekker weer. Zon afgewisseld met wat buien. Tijdens de 2e kamer verkiezingen werd er nog gespeculeerd over de opkomst i.v.m. het voorspelde weer (wat erg regenachtig was) maar het bleek achteraf mee te vallen. In de herfst vind ik het altijd heerlijk om te wandelen! Niet te warm/niet te koud, de bomen gaan kleuren de hei is prachtig paars van kleur… love it! Daarom zijn mijn vriend en ik lekker wezen wandelen op de hei in de buurt!

Toen sloeg het weer toch echt even om en werd het een stuk frisser in Nederland. Ik heb het winterdekbed van zolder gehaald en de zomerjurkjes opgeborgen :( . Ik ben voor de kledingkast gaan staan met de gedachte: “What to wear in de herfst en winter! Want zoals je in mijn vorige blogs hebt kunnen lezen ben ik daar dus geen held in. Dus besloot ik maar even een “modeshow” te lopen om wat combinaties te maken. Allereerst de sjaaltjes, daar heb ik er best wel wat van. Echt heerlijk om een sjaal om mijn nek te gooien..  het is lekker warm en maakt mijn kleding “af”. Het bruine jackje had ik al een poosje in huis liggen maar nog niet echt aan kunnen trekken dus eens even zien hoe ik die kan combineren.

De meeste kleren die ik draag zijn van de H&M. Ik shop deze kleding online omdat ik echt niet van winkelen houd. Ik weet nooit wat ik moet pakken, ik zie moeilijk voor me hoe je het hoort te dragen, ik kan lastig bepalen of een kledingstuk bij me past en of het combineert met de kleding die ik al thuis heb liggen…. en dan sta je eerst in een wachtrij voor een (te klein muffig) pashokje en heb je maar kort de bedenktijd…. Nee ik heb tijd en ruimte nodig om kleding te passen. Daarom doe ik eens in de zoveel tijd een GIGA bestelling op H&M of Otto en dan neem ik rustig de tijd en ga voor een spiegel kleding passen.  Ik vond dit wel een leuke combinatie. Ik had de schoenen, sjaal en het bruine jackje al de rest is nieuw. Een schattig wit t-shirt met donkerblauwe strepen en met mooie kapmouwtje die je niet kan zien :) Met daarover heen een okergeel/mosterdgeel vest wat een beetje saai is als je deze los draagt, dus daar over heen een sjaal met bloemen waar ook dat okergele kleurtje in zit. De riem had ik trouwens ook al. De broek is van katoen en word eigenlijk al een beetje koud voor deze tijd. Maar misschien met een panty of legging eronder dat het nog wel lekker warm is.

Buiten zagen de planten er prachtig uit.. zelfs in mijn voortuin! Ik heb me laten vertellen dat de paarse bloemetjes herfstasters zijn.. Deze foto is uit het raam van de eerste verdieping genomen anders kon je de bloemen niet zien want deze plant is heel hoog! En binnen doet mijn trots het ook nog steeds goed! Ik ben echt gek op orchideeën.

Ik heb ook een scheurkalenderbladzijde ingelijst omdat ik hem zo leuk vond. De achternaam van mijn vriend en mij zijn cryptisch verwerkt in een Liefde is…spreuk. Mijn vriend nam een lange lummel speciaal … :D (een mega frikadel)!

Wat waren jou leuke momenten in september?