Disclaimer

Teksten en Afbeeldingen

De teksten en afbeeldingen op deze blog probeer ik zoveel mogelijk zelf te maken, tenzij anders aangegeven (d.m.v. bronvermelding/credits per 1 januari 2013). Ik stop veel tijd en energie in mijn blog en ik wil niet dat mijn afbeeldingen etc. zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Samenwerkingen

Omdat ik het ontzettend leuk vind om nieuwe websites, artikelen of producten te ontdekken ga ik regelmatig samenwerkingen aan met bedrijven en organisaties. Ik ga alleen samenwerkingen aan als ik het product vind passen bij mij en mijn blog. De artikelen die gepubliceerd worden schrijf ik zelf zodat je als lezer een eerlijk artikel leest. De artikelen bevatten dan ook puur en alleen mijn mening. In sommige artikelen verwerk ik ook een linkje van een website. Ik krijg hiervoor een vergoeding, maar ook hiervoor geldt dat ik eerlijk mijn mening geef. Je kunt de samenwerkings- artikelen herkennen aan het handje onderaan het artikel of doordat er een zinnetje staat met ‘gesponsord’ of ‘in samenwerking met’.

Wilt u als organisatie met mij in contact komen om de mogelijkheden te bespreken voor een samenwerking? Vul dan dit formulier in, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie!