New Home #4 – Slaapkamer

De eerste foto’s van ons nieuwe huisje staan vandaag online. En de eerste ruimte die ik laat zien is de slaapkamer. Hij is nog niet af, maar vond het al wel leuk om wat foto’s te laten zien zodat je een indruk van de kamer krijgt.

We willen in deze kamer het zachtboard plafond vervangen door gipsplaten. De muren willen we laten glad stucen voor een mooi strak resultaat. Het laminaat willen we vervangen door een mooie lichtgrijze pvc vloer. We hebben een groot bed van 1,80 x 2,20 meter en met de nachtkastjes ernaast past het allemaal precies in de kamer. De gordijnen hebben we van ons vorige huis meegenomen en die zijn qua lengte perfect!

De muur achter het hoofdeind van het bed wil ik graag mintgroen verven. Herken je de lamp nog? Deze hebben we niet lang geleden gekocht voor onze eetkamer, maar daar hangt nu nog een lamp van de vorige bewoner. We hebben deze lamp dus maar in de slaapkamer gehangen en eigenlijk komt hij hier veel meer tot zijn recht! Ben er nog steeds erg blij mee! De inbouwkast willen uit de kamer verwijderen omdat het te hokkerig wordt wat ons betreft en deze kast meer ruimte in beslag neemt dan dat het opbergruimte biedt.

De grote kledingkast met daarnaast een passpiegel. Voorlopig blijft de ruimte nog wel zoals het er nu uit ziet, want we moeten eerst maar eens flink sparen ;-) .

6 reacties

  1. Ergens is de kamer ook wel cool zoals hij er nu uitziet. Niet om zo te houden natuurlijk ;) maar iets heeft het wel. Datzelfde gevoel heb ik met de inbouwkast. Ik snap dat hij niet praktisch is, maar toch… het heeft wat! Verder is het een mooie ruimte. Ben benieuwd hoe het is als het af is!
    Ester heeft onlangs geplaatst…Kasteeltuinen in Arcen

    1. Ik begrijp denk ik wel wat je bedoelt! Het heeft gek genoeg wel iets in deze staat :D , het is weer eens anders dan allerlei nieuwbouw huizen. Ik ben ook heel benieuwd hoe het eruit ziet als het af is. Uiteraard volgt er dan wel een update ;-) .