Woondecoratie: Magazines opbergen

Ik ben dol op tijdschriften en heb er ook een hoop. Ik vind het heerlijk om met een kopje thee een tijdschrift te lezen, lekker ontspannend. Alleen wil ik niet dat alle tijdschriften door de kamer slingeren. Momenteel liggen de tijdschriften in een bak die op de grond staat onder een bijzettafeltje. Opzich een prima plek, maar deze bak puilt regelmatig uit doordat er naast tijdschriften ook kranten en boeken in liggen en het daardoor altijd weer even zoeken is naar het tijdschrift waarin ik bezig was. Nu heb ik al een poosje het idee om een tweede tijdschriftenbak of rek aan te schaffen waar ik de tijdschriften in stop die ik nog niet helemaal uit heb en dus er weer makkelijk kan bij pakken.

Tijd voor wat oriëntatie:

Bij de HEMA zag ik dit leuke tijdschriftenrek voor € 21,-. Het rek heeft 6 vakken en in ieder vak kan je meerdere tijdschriften kwijt.

Ook zag ik bij de HEMA dit tijdschriftenbak dat doorzichtig is. Handig zodat je meteen kan zien wat er in zit. Prijs: € 4,95.

Bij de trendhopper hebben ze heel veel keus!

Bij de IKEA zijn ook meerdere tijdschriftenrekken en houders te koop!

Bij de Kwantum zag ik dit leuke tijdschriftenrek met 2 vakken waar ook weer meerdere tijdschriften in kunnen per vak. Ik kon alleen op de site niet vinden van welk materiaal dit rek is gemaakt. Het zou metaal of hout kunnen zijn. Hij kost € 19,-.

Ik ben er nog niet helemaal over uit welke opberger ik zal aanschaffen. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste houder van de Kwantum of de Kvissele van de IKEA. Allebei tijdschriften rekken die je aan de muur kunt bevestigen omdat ik de vloer zoveel mogelijk vrij probeer te houden en onze muren nog vrij kaal zijn.

Bewaar jij ook tijdschriften en hoe berg jij ze op?

2 reacties

  1. Oh, ze zijn allemaal mooi! Vooral die in de vorm van een bloem is gaaf zeg!
    Ik heb veel tijdschriften in een mand liggen met boeken en kranten e.d. inderdaad erin, maar we hebben ook twee houten tijdschrifthouders die al helemaal vol zitten. Deze komen van Ikea, het is een set van 2 (een grote en een iets kleinere) die geloof ik samen.. iets van €5 kosten.
    Linda heeft onlangs geplaatst…Nog meer stagepraat.