Dekbedovertrek Bloemen!

Het lijkt wel of ik de HEMA sponsor met mijn blog maar dat is niet zo :). Maar als de HEMA dit leest wil ik best wat reviews schrijven over jullie producten :D! I love it! Maar goed, vorige week waren de dekbedovertrekken in de aanbieding (15% korting). Ik was helemaal blij want ik had dit leuke bloemetjes dekbed al een tijdje op het oog :). Ik heb ze via Internet besteld en opgehaald bij de HEMA in de buurt.

Mijn vriend en ik hebben ieders een eigen dekbed, omdat ik mezelf graag oprol als ik slaap en ik houd van een dik en warm dekbed. Mijn vriend houd meer van een dunner dekbed dus het komt er op neer dat ik altijd (heel onvoordelig) 2-eenpersoons dekbedovertrekken moet kopen. Dus een beetje korting is dan altijd leuk meegenomen!

Het dekbed heet Nice (wat me gelijk aan de mooie zee, palmbomen etc. in Frankrijk doet denken) en ik vind het er super vrolijk uitzien met al die bloemetjes! Het dekbed is van stevige kwaliteit, verkleurt niet na het wassen en is van 100% katoen zodat het ook niet te warm wordt!

(zie je trouwens hoe het blauwe behang matcht met het blauw in de bloemetjes :)).

Het leuke van dit dekbed vind ik dat je beide kanten kan gebruiken! Als je een iets rustigere uitstraling wil hebben dan draai je het dekbed gewoon om en dan heb je een leuk grijs/beige gestreept dekbed! En het dekbed staat leuk bij ons behang :)…

Een eenpersoonsdekbed is te koop voor € 17,50 bij de HEMA. (dit is zonder 15% korting).

2 reacties