Leuke decoratie spulletjes voor het najaar!

In veel winkels liggen weer allerlei leuke decoratieve spulletjes voor in huis. Nu we in het najaar zitten zijn er allerlei toffe herfst en kerstdecoratie en die vind ik eerlijk gezegd toch wel het leukste van het hele jaar! Ik heb de items die ik het mooiste vond even op een rij gezet!

Al deze items komen van de Action! Voor de prijzen en overige informatie verwijs ik je naar de website, maar je kunt natuurlijk ook even naar de Action zelf toegaan! Wat ik trouwens zo handig vind aan de website is dat je heel gemakkelijk een boodschappenlijstje kan maken, want als ik eenmaal in de winkel ben word ik zo overspoeld door leuke spulletjes dat ik soms met van alles thuis kom, behalve met hetgeen wat ik nodig  had, herkenbaar ;-) ?

Bij de Xenos heb ik ook hele leuke items gezien voor een klein prijsje! Stiekem heb ik daardoor al zin om de kerstboom op te zetten en allerlei kerstversiering in huis aan te brengen. Maar eigenlijk vind ik dit zelf écht nog een beetje te vroeg. Ik probeer meestal te wachten tot 6 december. Als sinterklaas achter de rug is mag ik van mezelf de boom optuigen :)

Tot die tijd kan ik me misschien wel bezig houden met het maken en schrijven van kerstkaarten :) . Het huis kan ik natuurlijk al wel versieren met wat gezellige decoratie dingetjes!

Is jouw huis al herfst/kerst proof?

10 reacties

  1. Erg leuk allemaal, ik heb al zoveel decoratiedingetjes maar ik blijf toch elk jaar weer wat dingetjes bij kopen.
    Ik heb je trouwens getagd voor de 5 reasons why I smile tag, als je het leuk vindt kun je hem invullen :)
    Inge heeft onlangs geplaatst…5 reasons why I smile TAG

    1. Heel herkenbaar hoor! Maar ik doe gelukkig ook regelmatig wat weg naar de kringloop. De tag vind ik erg leuk deze zal ik binnenkort invullen!

  2. Kerstspulletjes zijn altijd zo leuk! Vooral van die houten dingetjes, leuke inspiratie en leuke blog. Ik volg je nu XO