New in: Ikea stoelkussentjes

Van een collega heb ik 6 eetkamerstoelen gekregen waar ik heel blij mee ben! Deze wil ik nog steeds gaan schuren (klik), maar dat wil ik graag buiten doen om geen troep in onze nieuwe woonkamer te krijgen. Dus als het op een zaterdag lekker droog weer is, dan ga ik eens druk met de schuurmachine in de weer! Dit even terzijde. Ik had voorheen 4 eetkamerstoelen en dus ook maar 4 stoelkussentjes en dat vond ik zo’n raar gezicht. Ik vind het wel zo mooi als alle kussentjes er hetzelfde uitzien dus ik besloot de 4 witte stoelkussen weer aan de oude stoelen te bevestigen en ik mocht van mezelf 6 nieuwe stoelkussen shoppen!

Nou ja, ik? Mijn moeder en zussen gingen naar de IKEA en ik heb ze maar de opdracht gegeven om 6 MALINDA stoelkussens te kopen van € 4,99 per stuk.

Zonder kussen staat misschien ook wel mooi maar zit niet zo lekker ;-).

Het eindresultaat!!

Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: donkerblauw, groen, rood en licht beige. Ik heb gekozen voor de laatste kleur omdat deze het beste bij de rest van ons interieur past!

De kussen zijn lekker dik, passen precies op het zitgedeelte van de stoel, zijn makkelijk te bevestigen door middel van klittenband en zitten heerlijk! Ik ben er helemaal blij mee!

Wat voor eetkamerstoelen heb jij in huis?

10 reacties

  1. Ooooh dit doet me denken aan een project waar ik al een half jaar mee bezig ben, namelijk de eetkamerstoelen verven. Nou ja, ik ben er een half jaar geleden begonnen en heb het nooit afgemaakt.

    1. Haha, dat is ook echt zo'n klus die blijft liggen he… Ik ben ook lekker aan het uitstellen maar ik ga er zeker mee aan de slag :).

    1. Thanks. En ja het is maar goed dat ik niet mee ben gegaan naar de IKEA ik kom altijd met veel meer thuis dan op het lijstje stond :).