Voorjaarstip – Foto op aluminium

Op 19 maart kon je meedoen met een winactie voor een voorjaarshuis van vtwonen waarin je voor € 10.000,- kon shoppen in de webshop in de hoop dat je alle gekozen items zou winnen. Enthousiast dat ik was heb ik een hele mooie verzameling van toffe meubels en accessoires gemaakt en meegedaan aan deze gave actie!  Op 27 maart werd de winnares gekozen en…. helaas ik was het niet geworden. Ik had er ook niet helemaal op gerekend ;-) maar hé, hoe mooi zou dat geweest zijn! Nooit geschoten is altijd mis. Er is een terechte winnares gekozen en nu rest mij niets anders dan maar hard sparen om zelf een leuk interieur bij elkaar te zoeken met een wat kleiner budget ;-).

De lente / het voorjaar vraagt wat mij betreft altijd wel om een (kleine) metamorfose in huis. En dat heb ik gedaan door onder andere een mooie foto op aluminium af te laten drukken bij FotoOpAluminium.nl (een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl)! Ik werd door deze organisatie benaderd om een product te bestellen en te reviewen! Dat kwam dus erg mooi van pas! Meteen dacht ik aan de foto van onze zoon waarop hij voor het eerst lacht, het leek me erg leuk om deze af te drukken want ik word namelijk iedere keer vrolijk als ik naar die foto kijk. Ik heb de foto laten afdrukken op een formaat van 40 x 60 cm! Lekker groot, dus een echte eyecatcher aan de muur! Je kunt kiezen uit een foto op geborsteld of op wit aluminium. De foto op geborsteld aluminium heeft een robuust uiterlijk en een ruwe / grove structuur, zoals je van aluminium foto gewend bent. Wil je een strakkere en modernere fotoafdruk met waterbestendige coating, dan kun je kiezen voor een foto met witte ondergrond. Deze is glad, zonder structuur en textuur. De witte delen in de foto worden dan niet geprint, waardoor de structuur van aluminium duidelijk naar voren komt. Ik heb voor deze laatste optie gekozen!

Persoonlijk houd ik er van om foto’s neer te zetten op een plank of kast zodat je het makkelijk kan veranderen zonder dat je overal gaten in de muur hebt. Mocht je er toch voor kiezen om de foto op te willen hangen dan kan dat met een bij te bestellen ophangsysteem. Dit bestaat uit een aluminium plaatje en twee afstandhouders. Het RVS ophangsysteem moet aan de achterkant worden bevestigd en is hierdoor onzichtbaar. Zo lijkt het net of je foto op aluminium ‘zweeft’ wat ik erg mooi en strak vind staan!

Je ziet ook bij vtwonen dat er regelmatig meerdere foto’s op aluminium worden afgedrukt en dat je er een collage van kan maken op de muur, super leuk vind ik dat! Ik heb gekozen voor één grote om het rustig te houden

Over de kwaliteit van deze foto op aluminium ben ik tevreden! Het ziet er mooi uit en netjes afgewerkt! Ik ben er erg blij mee en ga nog even door met het voorjaarsproof maken van mijn huisje!

Heb jij je huis al lenteproof gemaakt?

 

1 reactie