Inspiratie witte sneakers bij Otto!

Heerlijk het is lente en het is al weer april!! We zijn vorig weekend gelijk verwend met warmere temperaturen in de dubbele cijfers! Veel mensen kijken ernaar uit om weer lekker naar buiten te gaan, te genieten van het zonnetje, een ijsje te eten, buiten te spelen en een terrasje te pakken. Afgelopen zondag reed ik voor het eerst weer met het raampje open en zat zonder jas in de auto te genieten van het zonnetje! Zo fijn!!

’s Ochtends moest ik nog ruiten krabben, maar ’s middags in het zonnetje was de winterjas en sjaal toch echt te warm! Dit bracht me op het idee om bij thuiskomst gelijk de kast in te duiken en om de lente- en zomerkleren voor de dag te halen! De dikke truien en broeken die ik mooi vind maar die voor nu te warm zijn heb ik in doorzichtige opbergboxen gestopt. Ook de sjalen, handschoenen en mutsen kunnen weer opborgen worden. En last but not least de laarzen en winterschoenen kunnen omgeruild worden naar leuke fleurige stappers!

Toen ik mijn zomerschoenen bekeek realiseerde ik me dat ik allang geen nieuwe zomerschoenen meer heb gekocht. Ik heb enkele ballerina’s en heb ook een paar pumps, maar daar vind ik het weer net te fris voor, daarnaast zijn ze wat gedateerd. Eigenlijk ontbreken er gewoon leuke sneakers! Ik deed onderstaande inspiratie op in de webshop van Otto! De kleuren zwart, grijs en wit kan je met veel dingen combineren, maar wit is wel lekker zomers!

  • Nike Racquette LTR sneakers  |  € 79,99  Deze Nikes lijken me erg comfortabel maar hebben een wat dikkere voering dus zullen nog wel vrij warm zijn, maar daardoor ook lekker stevig. Ze zijn mooi wit en eenvoudig! Ik heb hardlopenschoenen van Nike die als gegoten zitten! Dus hopelijk is dat met deze sneakers net zo.
  • Arizona veterschoenen van canvas  |  € 29,99   De Arizona’s zijn een beetje look-a-likes van de All Stars maar wel een stuk goedkoper. Of de kwaliteit ook net zo goed is weet ik niet, maar qua looks is dit zeker een mooi budget alternatief!

  • K-Swiss Sneakers van leer  |  € 69,99   De K-Swiss sneakers hebben wel wat weg van de Adidas sneakers! Ik heb nooit eerder schoenen van dit merk gedragen en ben er wel erg benieuwd na. Het printje in de schoen die ook nog zichtbaar is bij de hiel van de schoen vind ik een leuk detail.
  • Puma Sneakers Smash Wns L  |  € 49,99   De sneakers van Puma vind ik erg leuk met die roze strepen. Daardoor wel iets lastiger te combineren maar wel lekker zomers! De prijs maakt de sneakers nog leuker!
  • Kangaroos Sneakers K-Classic  |  € 49,99  Kangaroos heb ik vroeger veel gedragen! Heerlijke schoenen! Ze lopen zo ontzettend fijn, deze sneakers zijn mooi wit en eenvoudig maar toch leuk met het printje ter hoogte van de hiel! Ook zijn de sneakers fijn geprijsd!

Welke vind jij leuk?

1 reactie