It’s my Birthday!

Whoehoe! Vandaag ben ik jarig! Ik ben alweer 27 jaar geworden! De tijd vliegt voorbij!! Ik kan gewoon niet beseffen dat ik alweer zo oud ben, aargh! Als ik aan mijn verjaardag denk dan heb ik vooral herinneringen van vroeger! Ik kwam dan naar beneden en er hingen overal slingers! De stoel was ook versierd met slingers en ballonnen en meestal stonden op tafel de mooie ingepakte cadeautjes op mij te wachten :D. Ook kreeg ik ieder jaar een prachtige verjaardagstaart. De ene keer met mijn naam erop een andere keer met het cijfer van mijn leeftijd erop! Echt super leuk. Uiteraard was deze verjaardagstaart versierd met kaarsjes die ik dan mocht uitblazen!

Vandaag de dag is het toch iets minder gezellig om je eigen slingers op te hangen, je eigen taart te bestellen en je eigen cadeautjes te verzinnen. Een voordeel is wel dat het wat minder spannend is, want vroeger was ik zó zenuwachtig voor mijn verjaardag dat ik er soms misselijk van werd. Ik kon niet zo goed slapen en ik zat soms een maand van te voren de dagen van een kalender af te strepen tot mijn verjaardag!

Op de verjaardag zelf was ik soms eventjes ziek van de zenuwen maar gelukkig ging het al gauw goed want er was altijd een leuk verjaardagspartijtje georganiseerd! Soms gingen we kaarsen maken bij kaarsenmakerij ’t Smallert in Emst (ik was toen al gek op kaarsen!) en een andere keer gingen we onze eigen broodjes bakken bij het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem of thuis Bingo spelen of zo!

Gelukkig is dat hele spannende er nu wel van af! Ik vind het organiseren van mijn verjaardag best leuk om te doen.. boodschappenlijstjes opstellen, hapjes klaarmaken etc.

Dit jaar houd ik bij mij thuis (soms vierde ik het nog bij ouders vanwege ruimte gebrek) en het liefst in onze eigen tuintje als het weer een beetje mee zit! Wel zo leuk.. :)

Heb jij ook leuke herinneringen aan je verjaardag?

10 reacties

  1. Ik ga zo weg op motorvakantie maar toch wens ik mijn kleine meid een hele fijne verjaardag en een grote knuffel van pa. ( en mama natuurlijk)

    Xxx

  2. Gefeliciteerd! Ik ben natuurlijk ook al bijna jarig, over een weekje precies! Had je nog wensen eigenlijk of laat je je gewoon verrassen? :P

    1. Dankjewel! En ja nog een weekje en dan ben jij ook jarig.. ik zal even wat verzinnen… dat mail ik wel ;-) Ik zag op jouw blog een verlanglijstje :) daar kan ik wel wat leuks voor jouw uit kiezen denk ik :D (in de hoop dat je het niet dubbel krijgt natuurlijk!)