Vakantie voorbij!

Mijn vakantie zit er weer op! Twee weken gaan ontzettend snel voorbij maar ik heb er wel echt bewust van genoten. Het weer was op zich prima.. af en toe een bui en hier en daar een zonnetje. Inmiddels heb ik alweer een weekje werken achter de rug en ben weer helemaal in het ritme. Ik heb een paar doelen gesteld die ik in de vakantie wilde realiseren (klik). Ik heb de voortuin aangepakt omdat ik me hier al heel erg lang aan ergerde hoe het er bij stond. Dit heb ik ook maar gelijk de eerste dag van mijn vakantie aangepakt. Zie dit artikel voor het eindresultaat. Het tweede doel was naar de kapper gaan. Het duurde even maar uiteindelijk heb ik mezelf gedwongen om er heen te gaan! Lees dit artikel om mijn nieuwe kapsel te bewonderen ;-) en lees ook waarom ik er altijd tegen opzie om naar de kapper te gaan. Het derde vakantiedoel was om de 6 eetkamer stoelen te schuren. Ik ben hier helaas niet aan toe gekomen. Ten eerste was het best regenachtig weer en ik wilde de stoelen graag buiten gaan schuren en ten tweede had ik er gewoon geen zin in! Ik vond van mezelf dat ik dit klusje nog wel even kon uitstellen tot een later moment!

Het vierde vakantiedoel was om vrienden en familie op te zoeken. Aangezien enkele vrienden ongeveer een uur (of meer) reistijd van mij af wonen ga ik er doordeweeks sowieso niet zo snel op visite en in het weekend staan vaak al wat afspraken. Nu kon ik eindelijk doordeweeks vrienden en familie op zoeken. Ik ben bij mijn zus en zwager en hun zoontje geweest, lekker een gebakje gegeten bij een jarige vriend, ik heb een vriendin die net getrouwd is opgezocht om hun nieuwe stulpje te zien, ik heb mijn zwager en schoonzusje opgezocht en even bijgekletst, ik heb lekker getheeleut bij een jarige vriendin, ik ben 2x bij mijn oma op visite geweest, ik heb een vriendin opgezocht en haar zoontje bewonderd die alweer kan lopen! (wat worden ze toch snel groot), ik heb 10 kerkgenoten op visite gehad en ik heb een weekendje bij mijn ouders gelogeerd! Nou heel wat gesocialized dacht ik zo! Ik moet zeggen dat ik er ook een hele poos niet aan toe ben gekomen en nu lekker weer heb bijgekletst en vond het heel gezellig iedereen weer gezien en gesproken te hebben. Het geeft me energie!

Als ik het zo lees heb ik best heel wat bezoekjes gebracht en een actieve vakantie gehad maar ik heb ook heerlijk genoten van het laat naar bed gaan en de volgende dag lekker uitslapen en dan vervolgens lekker uitgebreid gaan ontbijten. Daarnaast heb ik lekker gewandeld en genoten van het zonnetje zodra ie scheen en een boek gelezen, tv gekeken etc.

Door al deze activiteiten is het bloggen er 2 weken bij ingeschoten maar heb sinds 29 september weer een artikel online en heb weer wat nieuwe ideeën en weer lekker zin om te gaan bloggen!

Heb jij ook af en toe een break nodig? Wat doe jij als je vakantie hebt? 

6 reacties

  1. Wow, wat gaan twee weken toch snel voorbij! Maar volgens mij heb je je best vermaakt. Ik miste je artikelen al haha!