Ekoplaza shopping

Gisteren ben ik weer naar de Ekoplaza geweest en dit keer heb ik geen Tony Chocolonely gekocht :) maar: Quinoa, Lindebloesem thee 3x en Havermout 2x. Ik was al een poosje heel erg benieuwd naar de Quinoa als vervanger voor pasta en aardappelen. Niet om dit nu elke dag te gaan gebruiken maar om een beetje gezonde variatie te houden in het avondeten en ik vind het wel eens leuk om iets nieuws te proberen. Toen ik het artikel van De Groenemeisjes las, dacht ik dit moet ik echt eens proberen! Ik ben erg benieuwd.

De Lindebloesemthee heb ik afgelopen zomer voor het eerst gedronken toen ik met vrienden op Texel was. Ik vond het een super lekker theetje die zachtzoet ruikt naar bloemen en een lichtzoetesmaak heeft en een beetje honingachtig aan doet. Ik kon deze thee in de supermarkt niet vinden maar uiteraard bij de Ekoplaza wel dus heb daarom gelijk maar ingeslagen! Ik heb zowel losse thee als theezakjes gehaald. 

Daarnaast heb ik ook havermout gekocht zodat ik ’s ochtends lekker kan variëren met gezonde ontbijtjes. Nu eet ik meestal een bruine boterham met hazelnootpasta of brinta (7-granen ontbijt) maar havermout kan ook heel lekker zijn met yoghurt en fruit!

Heb jij wel eens wat gekocht bij Ekoplaza?

5 reacties