Foto-overzichtje winterwonderland op de hei!

Voor vandaag heb ik een foto-overzichtje gemaakt van het prachtige winterweer van gisteren. Ik vind het heerlijk dat het nu eindelijk écht winter is voor mijn gevoel! De temperatuur is gedaald, er ligt sneeuw en het zonnetje schijnt! Dit vind ik echt ideaal winterweer (al moet ik zeggen dat ik de sneeuwbagger wat minder vind, maar dat nemen we dan maar even voor lief). Samen met mijn man ben ik er op uit geweest en hebben een heerlijke wandeling over de hei gemaakt en genoten van het landschap! Geniet van  het foto-overzicht van de prachtige natuur!

Heb je ook van het mooie weer genoten?

23 reacties

  1. Wow, wat mooi! Bij ons lag er helaas alleen zaterdagochtend een minilaagje sneeuw en sowieso hebben we de heide niet dichtbij (ok, wel een bos, maar dan zijn de fietspaden alsnog binnen no time weer sneeuwvrij). Ik heb vrijdag nog wel wat foto’s geschoten van de natuur met een laagje ‘ijs’ erop, maar voor zulke mooie sneeuwfoto’s moet ik helaas andere blogs raadplegen :smile:
    Hester heeft onlangs geplaatst…Even een update over mijn schoolleven

    1. Ik zag indd dat in het Westen van het land er nauwelijks sneeuw gevallen was. Gelukkig bij ons wel want wat heb ik er van genoten! Ik was vrijdagochtend na het werken helaas te laat om de prachtige rijp van de bomen te fotograferen maar kreeg gisteren dus nog een herkansing, helaas geen rijp maar wel sneeuw ;-).

    1. Dankjewel! En dit is voor mij de eerste keer dat er noemenswaardige sneeuw ligt! De vorige keer kregen wij alleen natte sneeuw wat al gauw verdween.